Hellävarainen Tiny Tea detox-kuuri teen ystäville + alennuskoodi

Instagramiin ehdinkin jo postailla alottamastani söpön pinkistä detox-teekuurista. Saa nimittäin nähdä jos tämä viimeistään saisi kehosta loputkin nesteet ja kuonat liikkeelle, hyvällä mallilla nimitttäin ollaan jo! Nyt onkin tullut aikalailla viikko litkittyä tätä tyttömäisen
pinkkiin käärittyä Tiny Teata kolmesti päivässä ja päätin esitellä
kyseisen kuurin myös täällä alekoodin kera 🙂
Dui Clinicin Laura vinkkasi tästä teestä muutama viikko ennen synnytystäni kun kriiseilin joidenkin  synnytyksen jälkeisten tehotärppien perään. (Laurahan tekee mm. maailman ihanimpia Dui-kasvohoitoja Hakaniemen hoitolassaan!) Loppuraskaudesta kun ei tullut ihan kamalasti keskityttyä siihen omaan ulkonäköön tai paljoa muuhunkaan joka ei liittynyt vauvaan tai synnytyksen aktivoimiseen. Nyt onkin sitten mukava hemmoitella itseään pitkästä rutistuksesta, edes ihan pienillä jutuilla kuten nyt vaikka pinkillä teehetkellä vauvan nukkuessa päikkäreitä ♥

Tiny Tea TEAtox on siis 14 päivän detox-kuuri teen muodossa, joka ravitsee ja puhdistaa ruoansulatuselimistöä hellävaraisesti. Tee on luomua ja sen ainesosat poistavat kehosta turvotusta, elimistöön kertyneitä myrkkyjä, nostavat kehon energiatasoa ja auttaapa tämä myös painonpudotuksessa. Tiny Tea auttaa myös vähentämään selluliittia, puhdistaa ihoa ja jopa auttaa PMS-oireisiin!

Ideanahan on tietysti kiteytetysti puhdistaa elimistö ja suolisto kertyneestä kuonasta, jolloin myös ravinto-aineet ruoasta imeytyvät taas normaalisti ja kehon toiminta tasapainottuu. Ruoansulatuselimistön huono toiminta kun voi oireilla todella monella eri tapaa aina iho-ongelmilla, väsymyksellä, painonnousulla, turvotuksella ja listahan jatkuisi pitkään..

Teetä on tarkoitus juoda kolme kuppia päivässä puolisen tuntia ennen tai jälkeen ruokailun ja vaikkei tämä sisällä samoissa määrin kofeiinia kun esimerkiksi kahvi, tuo se kuitenkin kivasti piristystä päivään. Unelma siis esimerkiksi nyt noiden katkonaisten yöunien ohelle 😉  
Osa kaupassa myytävistä detox-kuureistahan ovat äärimmäisen tujua tavaraa, eikä niitä missään nimessä suositella käytettäväksi esimerkiksi imettäessä. Tätäkään ei suoranaisesti suositella käytettäväksi vielä raskauden aikana, mutta imettämisen ohella kuurin voi  turvallisesti tehdä.
Pakko sanoa, että olen itse ollut tämän kuurin edetessä ainakin yllättävän pirteä ottaen huomioon lyhyet ja katkonaiset yöunet! Olen huomannut myös aineenvaihdunnan kiihtymistä ja lisäksi ovat turvotuksetkin yhä entisestään vähentyneet, mikä nyt varmasti tapahtuisi kylläkin ilman kuuriakin, mutta väittäisin ettei tästä ehdottomasti ainakaan haittaa ole ollut tässä synnytyksestä toipumisessa. Voin siis suositella tätä mikäli nimenomaan luonnollisempi ja hellävaraisempi puhdistuskuuri kiinnostaa. Tämän Tiny Tean lisäksihän valikoimista löytyy myös ihoa kirkastava ja puhdistava Skin Magic Tea-kuuri.
Sain teille jakoon myös alennuskoodin Dui Clinicin verkkokauppaan, mikäli tämä tee tai vaikkapa jokin ylellinen tuote  kasvojenhoitoon kiinnostaa. Itse voin todella lämpimästi suositella esimerkiksi Sun Protection creamia (suojaa tosi tehokkaasti auringolta, mutta samalla ruskettaa kauniisti, voidaan kesäisin käyttää sekä päivä-, että yövoiteena eli ei ole varsinainen aurinkovoide), kiinteyttävää Youth Formula-tehoseerumia ja nuorentavaa Night Cream-yövoidetta. Kaikki nuo Duin tuotteet ovat todella tehokkaita ja laadukkaita, olen itse ollut noita käyttäessä todella tyytyväinen 🙂
Alekoodi iines10 antaa -10% alennuksen Dui Clinicin verkkokaupan tilauksista ja on voimassa 30.6 saakka! 
Ja tuon Tiny Tea Teatoxin löydät valikoimista täältä! 🙂
Tiny Tea saatu testiin blogin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.