Tukka tuuheaksi vitamiineilla + alekoodi

Höpöttelinkin muistaakseni jossain välissä Priorin-kuurista joka olisi tarkoitus pistää lähiviikkoina käyntiin. Jollain tasolla ehkä ehkäisemään sitä synnytyksen jälkeistä hiuskatoa ja muuten vaan kohottamaan hiusten kuntoa. Raskauden aikana kun kaikki vitamiinit olivat bännissä ja osa vieläkin. Tällä hetkellä kaapissa seisoo useampi hiusvitamiinikuuri, joista osaa ei suositella raskauden taikka imetyksen aikana ja joutuu täten vielä niiden kanssa odottamaan. Tutkittuani Priorinia, saa sitä kuitenkin syödä imetyksen aikana joten päätin palata tuohon tuttuun ja turvalliseen hiusvitamiiniin. 
Joku teistä itseasiassa kävikin kyselemässä kommenttiboksissa kokemuksiani Priorinista, noita kuurejahan on tullut vedettyä vaikka kuinka monet kerrat useana vuonna, nyt taitaa edellisestä kerrasta kylläkin olla jo muutama vuosi ja tullut syötyä sillävälin erilaisia vitamiineja hiuksiin. Pakko kyllä sanoa, että vaikka kyseessä onkin melko hintava vitamiinivalmiste, on ero kyllä selkeä! Itse olen nimittäin aina huomannut Priorinin oikeasti kasvattavan hiusta huomattavasti parempikuntoisena ja hyvinvoivana. Tietysti hiusten kasvaessa sen n. sentin kuussa ei ihan lyhyellä kuurilla voi kovin kummoisia tuloksia nähdä, mutta itse olen aina syönyt kapseleita putkeen sen 3-6 kuukautta.

Muita vitamiineja tulee tällä hetkellä syötyä foolihappoa, sekä kalaöljykapseleita. Kumpaakin söin myös koko raskausajan ja näitä molempiahan suositellaan myös imetyksen aikana. Foolihappohan mm. tukee hermoston toimintaa ja kalaöljy taas tukee esimerkiksi verenkiertoelimistön toimintaa ja raskauden aikana taas vauvan aivojen kehitystä. Toki kalaöljykapselit kuuluvat itselläni muutenkin rutiiniin, omega-3-rasvahappojahan kun on saatava ja aina ei tule kalaakaan syötyä aivan niin usein kun olisi suositeltavaa.

Lisäksihän nuo molemmat tietty vaikuttavat suotuisasti myös kynsiin, ihoon ja hiuksiinkin! Joten ei mikään ihan huono diili muutenkaan niiden hiusvitskujen ohelle 😉 Käytössä on nyt ollut foolihaposta tuo Vitatabsin valmiste ja
Omega-3:sista otin juuri käyttöön Nu3:n kalaöljykapselit (löytyvät
muuten täältä).

Eräs ihan mielenkiintoinen tuttavuus ovat nuo NU3:n Tuuheat hiukset-tabletit, joiden sisältöä tiiratessa pisti silmään sen olevan melko samantyylinen Priorinin kanssa! Priorin kun sisältää hirssiuutetta, sisältää tämä hirssitiivistettä, molemmissa on myös samaa pantoneenihappoa (eli B5-vitamiinia) ja L-kysteiiniä. Voisikohan tästä olla Priorinille kilpailijaksi? Lisäksi noista Tuuheat hiukset-kapseleista löytyy sinkkiä, B6-vitamiinia, kuparia, E-vitamiinia ja vaikka mitä muuta. Lisäksi hinta on Prioriniin verrattuna huomattavasti edullisempi. Itse en ole tosiaan noita vielä testannut, mutta voisin ainakin kuvitella että näiden olevan hyvää kamaa, Priorin on ainakin aina tehonnut! Nuo lähtevät testiin heti Priorinin jälkeen.

Priorin-kapselit ovat nyt itseasiassa 30.6 saakka terveys- ja luontaistuotteiden NU3:n verkkokaupassa tarjouksessa, esimerkiksi 120 kapselin kuuri -26% (löytyy täältä) ja 240 kapselin megakuuri -34% (löytyy täältä). Näitähän tosiaan suositellaan syötäväksi aina vähintään 3 kuukautta, jotta tulokset hiuksissa näkyvät! Myös nuo Tuuheat hiukset kapselit ovat tarjouksessa, esimerkiksi 120kpl paketti 24,90e löytyy täällä!

Lisäksi sain teille alennuskoodin tuonne NU3:lle, mikäli esimerkiksi nuo Tuuheat hiukset-kapselit, omega-3-kapselit tai joku muu verkkokaupan valikoimista kiinnostaa. Alennuskoodi AINTHARD antaa -10% alennuksen ja on voimassa 24.6.2016 saakka. Alekoodi syötetään kohtaan ”lunasta lahjakortti”.Verkkokauppahan löytyypi täältä!

Alennuskoodin ehdot: Minimitilausarvo 30 euroa / käytettävissä kerran per asiakas/tilaus, eikä koodia voi yhdistää muihin tarjouksiin. 
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä ja postauksen tuotteet saatu blogin kautta.

4 vastausta artikkeliin “Tukka tuuheaksi vitamiineilla + alekoodi”

  1. Moikka, saattaa olla etten vaan nyt osannut, mutta en löydä tuota 24,90 tarjousta Tuuheat hiukset -kapseleista? 33,90 e näkyy hintana kun menee tuonne sivulle :).

    1. Voiei! Ne oli vielä aamulla alessa, onkohan se tarjous sitten juuri loppunut 🙁 Harmi, munkin nimittäin piti tilata noita varastoon!

    2. Nooh, eipä nuo pahan hintaisia ole silti kun tulee se 10 % alennus ja postimaksukin jää pois, tilaan testaukseen :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.