Vauvakuvausten lavasteissa..

Saimme vihdoin ja viimein alkuviikosta hoidettua pois alta sen vastasyntyneen kuvauksen, josta ehdin täälläkin mesoamaan. Mulla oli sairaalasta kotiuduttua jotenkin aivan pakka sekaisin kaiken kanssa, enkä muistanut koko kuvaushommaa. Onnekseni ystäväni ja vauvan tuleva kummi kuitenkin suostui ystävällisesti meille kuvaajaksi, niin ei tässä kiireen keskellä tarvinnut alkaa sähläilemään sen koommin aikataulujen kanssa. Muuten olisi varmaan jäänyt koko kuvat ottamatta ja jälkeenpäin harmittanut, oma moka muutenkin kun heräsin koko kuvausasiaan jotenkin ihan viimetingassa! Kiinnostaisi vielä kesällä ottaa jonkunlaisia ”perhekuvia” kun vauva on vähän kasvanut, itse olin tuolla babyn kuvauksissa niin räjähtäneenä ettei varsinaista kehyskamaa olisi saanut, vaikka puitteet olivatkin oikein upeat! 😉
Meillä oli tosiaan visiona kehittää vauvan kuviin surffiteemaa. Alunperin mietin ihan vain jotain perus studiomeininkiä, vauva laudan päälle ja niin edelleen, mihinkään oikealle rannalle kun noin pientä ei voi näillä keleillä oikein vielä viedä paleltumaan. Mies kuitenkin hoksasi Secret Spot-surffiliikkeen Etu-Töölössä Pohjoisella Rautatienkadulla, heillä nimittäin löytyy alakerrasta ehkä maailman siistein White Sand Lounge, joka oli juuri sitä mitä haimme!

Olin jotenkin aivan psyykkeessä tuosta loungesta, olin kyllä kuullut paikasta mutten ollut kuvitellut sen olevan näin upea. Riippukeinuja, valkoista (huom, vielä lämmitettyä) hiekkaa, baari, bilispöytä, videotykki, löhöilysänkyjä.. Eihän sitä enää tarvitsisi lähteä ikinä reissuun jos olisi itsellään tämmöinen paikka!

Ja meidän naperokin siellä 😀
Tuon loungenhan toi vuokrata kuka tahansa, itse ainakin suunnataan ehdottomasti tuonne jos tulee tarvetta juhlatilalle. Oli pakko tulla tännekin hehkuttamaan! Ei olisi voinut olla meidän tarkoitukseen kertakaikkiaan parempia puitteita.
En vielä saanut noita varsinaisia kuvia tallennettua koneelle, joten sillävälin muutama näitä ”making of-kuvia” 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.