Pala paratiisisaarta kesäksi Monoi de Tahiti-tuotteilla

Aikaisempi Yves Rocherin kesäkamppishan umpeutui tällä viikolla ja kesän edetessä ajattelin vinkata teille myös toisesta YR:n kamppiksesta, nimittäin supersuosittuja Monoi de Tahiti-tuotteita sisältävästä setistä. Tämä toinen tuotepakettihan upposi ainakin itseeni aivan täysillä, koska YR:n Monoi-tuotteet ovat aivan ultimate-lemppareimpia kesätuotteita ikinä!! Näiden hehkutukselta ei ole voinut vuosien varrella tässä blogissa oikein välttyä, eihän kesästä ilman Monoi-öljyn tuoksua nimittäin selviydy. Mikään ei nimittäin ainakaan itselleni tuo enempää kesää mieleen kun Monoi-öljyn gardeniakukan tuoksu.

Nuo Yvesin Monoi-tuotteethan ovat olleet kärjessä yhtenä suosituimmista tuotteista jo siitä asti kun itse olin lapsi, joten itselläni on tuohon tuoksuun jo ihan perinpohjainen tunneside. Alkaapa samalla vähän muuten haaveilla myös Tahitin matkasta 😉 Tosin vuosien varrella on valikoimiin tullut sen perinteisen öljyn lisäksi myös muita Monoi de Tahiti-tuotteita.

Tämä Monoi de Tahiti-setti sisältää seuraavanlaiset tuotteet:

 Lagoon Hair & body wash-suihkushampoo pesee eksoottisella tuoksulla iholta aurinkorasvan jäänteet ja hiekan. Jättää ihon ja hiukset ihanan tuoksuisiksi. Perinteinen suihkusaippua vaihtuu meidän kylppärissä tähän kesäversioon taas heti helteiden palattua. Aivan ihana suosikki!

 Dry Body Oil-kuivaöljy. Vähemmän rasvainen kuivaöljy-versio tuosta perinteisestä Monoi-öljystä kätevässä sumutepullossa. Antaa iholle kaunista kesäistä hehkua ja voidaan käyttää myös hiuksiin. Erittäin hyvä tuote myös hyvään rusketukseen (kunhan ei unohda alta aurinkosuojaa!)
 Precious Dry Oil, kullanhohtoinen kuivaöljy. Tässä menestystuotteessa on kaikki Monoi-öljyn ravitsevat ominaisuudet ja ihana tuoksu. Kullanhohtoiset helmiäishiukkaset antavat kaunista rusketusta korostavaa kullan hehkua ja pehmeyttä sekä iholle, että hiuksille. Tätä voi myös sipaista vaikka kesäsäärille illanviettoihin lähtiessä! 😉
 Eau de Toilette Monoi-tuoksu. Gardenian, kookoksen ja ylang-ylangin vaniljaan taittava tuoksu hyväilee aisteja ja vie ajatukset paratiisisaarelle. Tämä on oma ehdoton uusi suosikkini!!! Aivan täydellinen kesätuoksu.

Itselleni nämä muut sarjan tuotteet olivat jo entuudestaan tuttuja, mutta tuota eau de toilette-tuoksua en ollut aikaisemmin kokeillut. Ja siitähän tuli kertaheitolla kesäsuosikki!!! Aivan täydellinen! 

Myös näiden tuotteiden kohdalla on aivan pakko mainita, etten aivan suotta näitä kehu. Taas yksi ehdoton suosikkijuttu Yvesin valikoimista 🙂 Jos joku, niin tämä on kyllä pakollinen kesähankinta.

Tuotteiden arvo on 47,60 euroa, mutta paketti on mahdollista tilata postikuluitta hintaan 21,90 euroa. Settiä myydään ainoastaan kamppissivulla, joka löytyypi täältä. 

Myös tilausprosessi on tässä(kin) setissä helpotettu, eli tilaus tapahtuu yksinkertaisesti vain täyttämällä yhteystiedot tuonne kamppissivun alakulmaan. Postikulujakaan ei siis tule päälle 🙂 Tarjous on voimassa 15.7 saakka.

Postaus toteutetty yhteistyössä Yves Rocherin kanssa. Tuotteet saatu lahjana. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.