Surffihenkiset vauvakuvaukset

Tänään meidän pikkuinen täyttää jo 3 viikkoa! Sen kunniaksi latasin tänne muutaman kuvan noista meidän viikon takaisista vauvakuvauksista, esimakuahan tuli jo muutama päivä sitten. Tuli muuten huomattua, kuinka haastavaa hommaa tuo pikkuvauvan kuvaus oli. Varsinkin kun kellään meistä ei tosiaan ollut minkäänlaista varsinaista kokemusta pikkuvauvan kuvaamisesta. Pikkuherra kun päätti kovasti kiukutella alkuun, surffilaudan ja hiekan päällä köllöttely kun ei tainnutkaan olla vielä mitään ihan lempparipuuhaa.. Nyt on kuitenkin hyvä alkaa harjoittelemaan! 😀 Hienoja kuvia saatiin kuitenkin loppupeleissä, vaikka poika jääräpäänä päättikin pysyä hereillä koko kuvausten ajan. Autossa olikin sitten hyvä nukahtaa molempiin suuntiin hehe!

Pieni haaveilija…
.. ja kiukkupussi!
Pienen ensikosketus rantahiekkaan!

Kuvauslokaationahan meillä oli tosiaan aikaisemmin mainitsemani Secret Spot-surffiliikkeen White Sand Lounge. Mun täytyykin lähiviikkoina lähettää näitä pienen kuvia kehitettäväksi, että saisi jonkun kehystettyä 🙂
Kuvat Ronja Rajala

16 vastausta artikkeliin “Surffihenkiset vauvakuvaukset”

  1. Miksi epäröit niin kovin vauvan nimen julki tuomista, kun kuitenkin vauvasta kuvia julkaiset täällä normaalisti..? 🙂

    1. No enhän yhtälailla halunnut omaakaan nimeä paljastaa täällä ensimmäisinä vuosina, vaikka kasvoni julkaisinkin. Mielestäni nimi on kuitenkin jotenkin enemmän meidän oma asia, eikä kai sitä kaikkea täyty täällä kertoa vaikka kuvia julkaiseekin? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.