Alkuviikon kuulumiset

Tänään olisi tarkoitus suunnata juhannuksen viettoon mökille! Eilen saimme myös viikonlopun megalomaaniset ruokaostokset hoidettua ja ihmeen kivuttomasti vielä. Olipa myös vauvan ensimmäinen kerta isossa automarketissa, ei onneksi kuitenkaan saanut mitään raivaria kesken kaiken vaan nukkui tietysti vaunuissa kiltisti. Olen muutenkin alkanut sen leikkimaton lisäksi pitämään pientä lyhyitä aikoja sitterissä, siinä kyllä viihdytään! Varsinkin kun nostaa sen sitterin sinne kehdon sisälle, pääsee kunnolla tiirailemaan ympäriinsä ja voin samalla heiluttaa koko helahoitoa jalalla 😀 

Emoji-asu (H&M:ltä) ja sukka-Converset 😀

Viimeiset pari päivää olen ollut jotenkin normaalia väsyneempi, tuntuu että babyllä on jotkut tehotankkauspäivät taas meneillään ja syödään oikeasti ihan yötäpäivää. Viime yön jälkeen tosin vähän aiempaa parempi kun sai nukuttua edes vajaat 3h putkeen, sitä edellisenä yönä kun herättiin taas n. 1,5h välein syömään ja ihmettelemään. Onneksi kahvi pelastaa ja siinä vaiheessa kun päästiin eilen lähtemään meidän tunnin vaunulenkille aurinkoon, oli kyllä niin uudestisyntynyt olo! Se on kyllä ehdottomasti meidän päivän kohokohta 😀 On kyllä siinä mielessä suuri onni päästä vauvailemaan näin kesästä, eipä sinne vaunulenkeille tulisi nimittäin varmaan ihan kamalan aktiivisesti lähdettyä loskassa tai megapakkasissa.
Tänään siis tasan kuukausi meidän Ranskan reissuun (ja btw mun synttäreihin, ”jee” :D). Onhan tämä ensimmäinen virallinen kesälomareissu muutenkin lähes viiteen vuoteen. Joku voisi jo raahata matkalaukun varastosta ja alkaa tehdä ensimmäisiä pakkauksia, hahah. Itse tosin kuulun niihin edellisenä tai sitä edellisenä iltana pakkaaviin. Jotkut hienot matkarattaat meidän kuitenkin pitäisi naperolle ostaa reissuun, jotta päästään mahdollisimman vauhdikkaasti paikasta toiseen. Eilen aloitinkin jo etsinnän, täytyy jatkaa aktiivisemmin sitten ensi viikolla.

Palaillaan blogiin viimeistään juhannuksen jälkeen! Eli rauhallista jussia!! 😉

4 vastausta artikkeliin “Alkuviikon kuulumiset”

  1. On kyllä hienoa miten jaksat vauva-arjen keskellä vielä paneutua blogiin ja kertoa kuulumiset. Täällä yksi odotteleva mamma lukee aina sydän pakahtuen pikkuisen kuulumisia 🙂 Ihanaa mökkijuhannusta sinne!

    1. Kieltämättä aika yllättävän ahkeraan! 😀 Tosi mukava kuulla, että postaukset ovat tervetulleita!! Superihanaa odotusta sinulle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.