Juhannuksen jälkimainingeissa..

Juhannuspa vilisti ohi nopeasti ja niinhän kaikilla vapaapyhillä on tapana. Pieni blogikoomakin ehti näköjään iskeä taas. Niin käy oikeasti aina kun on täältä erossa enemmän kun pari päivää! Joutuu jumittamaan tässä kahvin kanssa puoli tuntia ja miettimään, että mitäs ihmettä sitä kirjottaisi. Ehkä se taas tästä pikkuhiljaa.. Nyt voi ainakin sanoa syöneensä hyvin ja eilinen tunnin kävelylenkki ainakin tuli varsin tarpeeseen usean päivän ähkyn jälkeen.

Vietimme jussia tosiaan ystävän mummon mökillä parin tunnin ajomatkan päässä ja olipahan samalla tavallaan vauvan ensimmäinen lomamatka tai yleisesti muutenkin ensimmäinen yöpyminen muualla kun kotona (tai sairaalassa). Hyvin kuitenkin meni kaikki noin vieraassakin ympäristössä vaikka aluksi lähinnä tuumailikin, että mitäs kummaa sitä täytyy pienelle pakata mitään.. (Samat ongelmat tosin itselläkin ja tulipa taas todettua, että olisi kyllä pärjännyt huomattavasti vähemmällä..) Viime juhannus vietettiin poikkeuksellisesti kaupungissa kun jouduin itse päivystämään aaton töissä kun aatto ei ole kaikissa Pohjoismaissa pyhäpäivä, mutta nyt oli kyllä ihana päästä pitkästä aikaa kunnolla mökkeilemään! Pelottavaa miettiä kuinka harvoin sitä loppupeleissä ikinä edes poistuu Helsingistä jonnekin, ellei nyt sitten siis ulkomaille.. 😀


Juhannuksena tuli jokatapauksessa heitettyä talviturkki, otettua vähän aurinkoa laiturilla, suppailtua, syötyä mun lemppari-grillijuttuja eli mustapekka-juustolla täytettyjä pekoni-herkkusieniä ja entrecotea, paistettua muurinpohjalettuja ja vohveleita.. Kaikkea aika perusjuttua siis! Vauvan kanssa ei tullut kyllä missään vaiheessa aika pitkäksi, joten kuvien räpsiminenkin vähän unohtui 😀 Ainiin ja vauva täytti sunnuntaina jo neljä viikkoa!
En varmaan vielä kertonutkaan täällä kun mun luottokortti jouduttiin sulkemaan sen jälkeen kun kortin tiedot olivat joutuneet vääriin käsiin ja sillä oli tehty vaikka mitä ihme ostoja. Sitä nyt on mahdoton saada selville missä se kortti oikeasti on kopioitu, jossain matkalla ehkä jo kauan sitten tai netissä. Tilasin nimittäin juuri kuukausi takaperin eBaystä vauvalle parit euron maksaneet töppöset, joten melko huono tuuri käynyt jos korttitiedot on kopioitu PayPalin kautta maksaessa, kuulemma kun ne voi nykypäivänä vuotaa ihan mistä vaan. Enkä nyt edes käytä korttia reissussa missään kovin ”epäilyttävissä” paikoissa, mutta nykyään ei sekän tarkoita mitään. Meidän Käpylän otto-automaatissakin oli talvella ollut kopiointilaite. Jokatapauksessa, nyt on osa niistä oudoista ostoista toteutunut ja joku on mm. ostanut Jenkeissä mun kortilla pizzaa yli 100 euron edestä Dominos pizzassa ja Papa Johnsissa. Toivottavasti oli edes hyvät bileet 😀
Ainiin ja niitä postaustoiveita saa aina pistää tulemaan jos jotain mielessä!

2 vastausta artikkeliin “Juhannuksen jälkimainingeissa..”

  1. Mä en kestä miten söpö teidän vauva on!!! Niin suloinen 🙂
    Musta olis kiva ainakin lukea imetyksestä kun oon tällanen imetysfanaatikko ja kiinnostaa aina mitä muut ajattelee asiasta 😀 Ootko siis miettinyt miten pitkään ajattelit imettää ja imetätkö julkisilla paikoilla jne.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.