Lemppareimmat alepoiminnat Zalandolta

Taas vaihteeksi olisi pienen alekatsauksen aika! Juuri alkanut Zalandon kesäale on nimittäin mielestäni netin parhaimpia aleja tehdä hyviä löytöjä! Useat alen tuotteet ovat nimittäin ajattomia tuotteita tai muuten vaan edelleen ajankohtaisia, jotka löytyvät useista muista verkkokaupoista vielä normaalihintaan. Ehdottomimmat vakio-lempparimerkit ovat Nike ja Even&odd. Jos tilaisin kaikki lempilöydöt tuolta, olisin mennyt vararikkoon jo ajat sitten.. 😀 

Keräilin kollaasiin tuotteita, jotka ovat kaikki -20-50% alessa, osassa alennus on todella huomattava! Tuo ale alkoi muutama päivä sitten, joten kokojakin on hyvistä tuotteista vielä kivasti jäljellä! 

1. Kaarituettomat rintsikat Björn Borg täältä (myös mustana) 2. Nike Roshe-lenkkarit täältä 3. Nike urheilutoppi/liivi eri väreissä täältä (itselläni itseasiassa tämä ihan sama :D) 4. Nike verkkarit (nämä myös itselläni, aivan ehdottomimmat lempparihousut!!) täältä 5. Musta pikkulaukku Michael Kors täältä 6. Ray-Ban Erika-aurinkolasit täältä (nämäkin itselläni on, olen unohtanut kokonaan esittelemään blogissa!) 7. Nike t-paita täältä (tämä piti tilata jo ajat sitten, mutta nyt löytyisi alehintaan ;))
1. Beige korttilompakko DKNY täältä (himottaisi kun ei pahan hintainen :D) 2. Tennarit Vans -50% 32e täältä 3. Collegepaita -30% Vans täältä 4. Legginsit Nike täältä 5. Printtilegginsit Even&odd 10e täältä 6. Aurinkolasit Vans 7,50e täältä
1. Neuletakki Even&odd täältä 2. Hihaton t-paita Vans täältä 3. Aurinkolasit Ray-Ban täältä 4. Aurinkolasit Ray-Ban täältä 5. Aurinkolasit Ray-Ban täältä (nämäkin löytyy itseltäni!) 6. Kello Daniel Wellington täältä 7. Harmaat legginsit Adidas täältä 8. Ruskeat nilkkurit Anna Feld täältä 9. Shopper bag Michael Kors -40% täältä
Näköjään myös Ray-Banin vakiomalleja oli rutkasti alessa! 🙂
Koko Zalandon alehan löytyy täältä!
Ja ps. Jos esim Adidas Originals kiinnostaa, sitä löytyy alesta rutkasti täällä!
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.