Mitäs sitä eilen puuhailtiinkaan?

Mun täytyy heti alkuun varoittaa maailman hölmöimmästä kuvapläjäyksestä! Perehdyin nimittäin taas kerran eilen Snapchatin saloihin, kerran aikaisemmin annoin jo joskus viime vuonna nimittäin periksi kun en kertakaikkiaan tajunnut siitä yhtään mitään 😀 Eilinen tulikin aikalailla sitä plärättyä ja jopas jotain, alan jo tajuamaankin jotain! Nyt en sitten oikeastaan ole muuta tehnytkään kun postannut Snapchatiin ties mitä hölynpölyä ja vauvajuttuja. Sain jopa äsken laitettua asetukset niin, että muutkin näkevät nuo postaukset. 
Ihan varma en ole millä nimellä mut sieltä löytää, mutta joko iines tai wp_aaltonen. Mullekin saa sitten kertoa millä nimellä mahdan sieltä virallisesti löytyä 😀 Nyt tajuan oikeasti kuinka vanhanaikainen Instagram on, enpä olisi uskonut! Yleensä olen aina ihan ajantasalla kaikissa somejutuissa, mutta pakko myöntää että tämän Snapchatin kanssa tultiin melkolailla jälkijunassa, ei vaan voinut ymmärtää miten se toimii.

Kuten näistä nyt näkyy, niin eilen tuli tosiaan reippailtua (taas kerran) babyn kanssa. Arabianrannan ja Vanhankaupungin lenkki on yksi lemppareista sillon kun mennään ”vähän kauemmas” eli n. 2km päähän kotoa. Aurinkoisella säällä tuo Arabian pätkä on ihan superkiva kävellä, muutenkin noilla vaunulenkeillä viihtyisi aina vaikka useamman tunnin. Yleensä kierretään 6-8km ja aikaa tähän kuluu yleens reilu tunti. Käppäillään nimittäin niin kovaa vauhtia kun vaan päästään ja nyt parilla kerralla olen vähän hölkännytkin noilla pitkillä suorilla vaunujen kanssa ja hyvin sujuu!

Meillä oli eilen myös eilen ensimmäinen julkinen ”imetysincident”, enkä voi nyt uskoa että selitän tästä täällä.. Käytiin siis tunnin lenkkeilyn jälkeen ennen kotiinpäin kääntymistä ostamassa pari lautasta Arabian tehtaanmyymälästä kun baby sai tietty herätessään nälkä-raivokohtauksen (niin käy aina kun vaunut pysähtyy edes hetkeksi vaikka nyt sitten kassalla) ja eipä siinä muu auttanut kun alkaa etsiä sopivaa paikkaa syömiseen. (Onneksi meillä on aina mukana tuo alemman kuvan saronki :D) Ensin löydettiin puistonpenkki ja yritettiin siinä auringonpaisteessa syödä istuaalteen, muttei siitä tietty tullut mitään kun vauva ei tahtonut löytää sopivaa asentoa siinä suutuksissaan. Lopulta sitten mentiin läheiselle nurmikolle puun alle köllöttelemään makuulleen ruokailun ajaksi, kunnes pikkuherra oli taas tyytyväinen ja pääsimme jatkamaan matkaa kotiin! 
Pakko sanoa sen verran, että itseäni ei toki haittaa imettää suht julkisella paikalla kunhan nyt vaan on mahdollisuus peittää itseni vaikka sitten edes jollain harsolla tai liinalla. Tarkoitan, että ei hätä tietysti lue lakia, mutta vaikka onkin kyseessä kovin tärkeä asia, en koe että imetys olisi sen enempää syy esitellä tissejäni julkisesti. Kukin saa tietty tehdä kuten itse haluaa, mutta jos tähän asti olen ollut vilauttelematta itseäni julkisilla paikoilla, en myöskään halua jatkossakaan tehdä sitä imettämisen verukkeella. Kokisin itse todella kiusalliseksi sosiaalisen tilanteen, jossa kaivaisin paidasta vauvalle paljaan rinnan muiden perheen ulkopuolisten ihmisten silmien edessä, voisin kuvitella etten olisi siinä vaiheessa itse ainut kenelle tilanne on kiusallinen. Mutta kukin tavallaan! Itselleni on tietysti tosi tärkeää, että kykenee ruokkimaan itse lastaan ja tietysti aina silloin kun vauva sitä vaatii, mutta mitään imettämisen överiliputtajaa minusta ei kyllä saa tekemälläkään. Välillä kun tuntuu että koko keskustelu aiheesta menee aivan totaalisen överiksi kun mielipiteet jakautuvat todella jyrkästi kahtia! Mutta eipä tässä mielestäni ole sen koommin virallista oikeaa kantaa 😀
Tänään olisi sitten kampaaja! Saa nähdä huomenna millaista tukkaa sitä sitten taiotaan, enempää en vielä paljastakaan. Eikä siis sillä tosiaankaan että mitään kovinkaan shokeeraavaa olisi tiedossa, pientä vaihtelua vaan 😀
Ps. Mikä siinä on, että kaikki elektroniikka alkaa hajoamaan aina samaan aikaan?! Tällä hetkellä mulla reistailee taas vaihteeksi puhelin, MacBook on vedellyt viimeisiään jo ikuisuuden ja samoin järkkäri kiukuttelee. Aikamoinen pommi alkaa uusimaan kaikkea, joten ehkäpä vaan tyydyttävä näihin vanhoihin niin kauan kun suostuvat toimimaan.. 
Aikamoinen selfiepläjäys tänään! Voisi tässä taas postailla sinne snäppiin 😀

2 vastausta artikkeliin “Mitäs sitä eilen puuhailtiinkaan?”

  1. Lisäsin sut eilen tuolla nimellä wp_aaltonen, ja snäpit ei näkyneet, mutta tänään näkyivät :)Varmaan siis johtui noista asetuksista, mutta tosiaan wp_aaltonen-nimi toimii ainakin mulla! 😀

    Kommentoin ekaa kertaa sun blogiin, vaikka olen lukenut tätä ehkä vuodesta 2012 asti. Halusin vaan kiittää sua ihanasta blogista 🙂 Oon tykännyt sun blogista aina, mutta äitiyden myötä sinä ja sun blogi olette jotenkin "puhjenneet kukkaan". En oikein osaa kuvailla mitä tarkoitan, mutta jotenkin on ollut ihana seurata sun ajatuksia ja elämää tän blogin kautta ja huomata miten paljon asiat on muuttuneet, siis hyvällä tavalla 🙂 Entisessä ei ollut mitään vikaa, ja toivon, että jatkat samalla tavalla kuin tähänkin asti 🙂 Ihanaa vauva-arkea, teidän poika on mielettömän suloinen! <3

    1. Kiitos tosi ihanasta kommentista ja mukava kuulla, että nämä pulinat miellyttää <3 En tosiaan hoksannutkaan että ne snäpit oli aluksi salaisia 😀 Pakko myöntää, että nyt lähikuukausina on tullut innostuttua blogin kanssa taas oikein urakalla ekaa kertaa vuosiin! Ei aikaisemmin ole ollut tavallaan samalla tavalla näin syvällisiä mietteitä, joten ei ihmekään että saa vähän eri kuvan. Toivottavasti jaksat matkassa jatkossakin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.