Alen budjettilöytöjä Even&oddilta

Ehdinkin jo aikaisemmin tällä viikolla postailemaan parhaimpia alebongauksiani Zalandon valikoimista tässä postauksessa. Yksi lempparimerkkini hinnan suhteen on Zalandolla Even&odd, jota löytyy yleensä alennusmyynneistä ihan superedullisesti. Merkin valikoimista löytyy vaatteiden lisäksi asusteita sekä urheiluvaatteita ja tässäkin alessa on kyseiseltä merkiltä tosi reippaasti kaikkea kivaa pikkuhintaan! Keräilin kollaaseihin omia lempparilöytöjäni Even&oddilta.
1. Hihaton printtipaita 7,50e täältä 2. Mustat sandaalit 17,95e (muissakin väreissä) täältä 3. Rantahattu 7,70e täältä 4. T-paita 11,95e täältä 5. Roosa collegepaita 9,95e täältä 6. Musta collegepaita 9,95e täältä 7. Musta collegepaita 14,95e täältä
  1. Musta collegepaita 15,95e täältä 2. Harmaa collegepaita 9,90e täältä 3. Harmaa collegepaita 12,50e täältä 4. Printtitoppi 7,95e täältä 5. Printtipaita 8,90e täältä 6. Mustavalkoinen bucketbag 14,30e täältä 7. Aurinkohattu 10e täältä 8. Loaferit 8,20e täältä

Nämä ovat ne Even&oddin kengät, joista kirjoitin aiemmin! Bongasin nämä jostain lehdestä kamelin sävyssä ja oli heti pakko käydä kurkkaamassa löytyykö Zalandon valikoimista. Ikävä kyllä koot olivat loppu niistä kamelisista, mutta mustista löytyi! Hintaa näillä siis 29,90e, joten eipä tosiaan sillä ainakaan pilattu. Löytyvät täältä!
Noiden mustien kenkien lisäksi lähtivät tilaukseen nämä…

Sandaalit, jotka siis myös mustina tuolla ylimmässä kollaasissa. Kompensaatio niille toisille tämän sävyisille jotka olivat loppu. Nuo löytyvät täältä (20e), espadrillot naurettavaan 12,95e hintaan täältä (löytyy kolmessa eri värissä) ja tuo musta college, joka myöskin ylemmässä kollaasissa (täällä).

Koko Even&oddin alevalikoima löytyy täältä! 
Sisältää kaupallisia linkkejä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.