Burgerilla

Helsingissä on monia ravintoloita, jotka ovat roikkuneet omalla käytävien paikkojen listalla jo vuosia! En enää itseasiassa edes muista mitä kaikkia tuolla listallani alunperin oli (ja jatkuvasti tulee lisää paikkoja!!), mutta jo avajaisistaan saakka on ainakin Naughty Brgr ollut yksi viimeisimmistä. Itsehän olin jossain välissä lähes 15vuotta syömättä lainkaan jauhelihaa, kunnes vuosi-pari sitten varovaisesti opettelin sen taas tavaksi. Aluksi ostamalla itse jauhelihaa kaupasta ja sitten myös burgereissa, kunhan kyseessä oli ns. parempi pihvi joka totisesti on täyttä lihaa. Mitään eines-jauhelihatuotteita en edelleenkään syö, koska en tiedä mitä kaikkea niihin on tungettu.. Tämmöiset 100% lihaa-jutut menevät kuitenkin useimmiten.
Mutta tosiaan, nyt viimevuosina on kuitenkin uskaltauduttu syömään jopa muutamia parempia burgereita esimerkiksi Friends&brgrs:ssa, Treffipubissa ja nyt eilen tuolla Lönnrotinkadun Naughty Brgr:issa, jossa söimme porukalla ystävän synttäridinneriä! Itse söin perinteisen Naughty burgerin ja tykkäsin kyllä, sopivasti juustoja sun muita välissä, ne on mun juttu 🙂

Nuo ranskalaiset ja tuo pink mayo tosin eivät saa niinkään pisteitä!
Oli
muuten ensimmäinen kerta kun vauva pääsi keskustaan (ja ylinpäänsä ravintolaan) ja samoin
ensimmäinen kerta bussissa, sehän meni onneksi myös hienosti! 😀 Mun kauhun hetki olisi, että vauvalle tulisi huutonälkä kesken bussimatkan ja saisi muiden matkustajien murhaavat katseet osakseen kun siinä yrittäisi saada toista rauhoittumaan. Itse nimittäin joskus osunut matkustajaksi juuri tuommoiselle bussimatkalle työmatkalla.

Eilen käytiin myös taas lenkkeilemässä! Tosin ei ihan niin hiki hatussa kun yleensä vaan lähinnä melko rauhallisella kävelyllä ja Arabian H&M:llä. Tosin hikihän tuolla auringonpaisteessa silti tulee kun reilun tunnin käppäilee 😀 Näin muuten viime yönä ”painajaista” että mun paino oli noussut vaikka kuinka on lenkkeillyt. Sinänsä ei ole mitään tietoa nykyisestä painosta kun ei omisteta puntaria ja neuvolaakaan ei ole nyt hetkeen ollut, mutta eipä tuo mikään akuutti tieto ole. Toivottavasti nyt kuitenkin laskemaan päin olisi, liikkuessa nimittäin edelleen tuntee että vielä on lisäpainoa matkassa, eikä liikkuminen ole läheskään niin sutjakkaa kun ennen.

Ainiin ja tuossa ovat muuten ne Ray-Banin uudet Erikat! Pieneen päähäni sopii todella harvat aurinkolasit, mutta nuo ovat passelit ja Ray-Banin malleista yllättävän moni onkin usein sopiva 🙂 Tilasin omani keväällä Campadren alekamppiksesta jollain vajaalla satasella.

Ostin nyt vihdoin testiin noita Alpron kahviin tarkoitettuja ”maitoja”, joku teistä suositteli tuota kookosmaitoa ja pakko oli sekin napata mukaan. Ennestään olin nimittäin törmännyt vaan tuohon pro-soijamaitoon. Pari kaveria myös suosittelivat vastaavanlaista (on kai eri merkiltä, Oatlyn?) kauramaitoa, jota täytyy seuraavaksi ostaa! Tuo soijakahvimaito on nyt testattu ja ihan ok. Kivan täyteläinen latteen ja ilman sitä ällöä makeaa makua kun tavallisissa soijamaidoissa (siksi ostan aina tuota kevyt-versiota), mutten osaa sanoa kumpi pääsee jatkoon, tämä pro vai tuo vanha kunnon kevyt-soijamaito.. Hmmm! Seuraavksi testaan tuota kookosmaitoa.

Taas on pakko sanoa miljoonannen kerran, että meillä on lähellä kyllä niin kivat paikat lenkkeillä. Kumpula, Toukola ja Käpylä ovat kesällä ihan superkauniita, vähän kun yhtäkkiä olisikin jossain ”maalla” vaikka vielä suhteellisen lähellä keskustaa ollaankin 😀
Kivaa viikonloppua!

6 vastausta artikkeliin “Burgerilla”

  1. Kiva et löysit myös tota kookosta ja toivottavasti tykkäät 🙂 oatlyltä ihan paras on se iKaffe, sitä varmaan sun kaverit suosittelikin. Se on tosi täyteläistä ja mun mielestä tekee kahvista ihan super hyvää! 😀

  2. Se iKaffe on tosiaan hyvää kahvissa, ei liian makeaa. Liian kallista kylläkin että raaskisi ostaa useasti 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.