Aurinkosuojaa ja kosteutusta koko kropalle

Yves Rocherin aurinkorasvoja olen täällä kehunut useaan otteeseen ja haluaisinkin taas vinkata teille eräästä kamppiksesta niihin liittyen. Näitä YR:n kesäkamppiksia kun on ollut nyt useampikin käynnissä ja mielestäni kaikki ovat kyllä ihan huippuja sisällöltään, sekä hinnaltaan. Nyt olisikin vuorossa kampanja aurinkovoiteista ja afersun-voiteista.

Näitä uusimpia YR:n aurinkovoiteita en ollutkaan vielä kokeillut, mutta nyt näiden aurinkokelien myötä ovat tulleet kyllä kovin tarpeeseen, me kun ulkoillaan lähestulkoon joka päivä kuitenkin reilu tunti ja aurinkorasva on lenkeille aivan must. Pakko kyllä edelleen miljoonannen kerran sanoa, että näissä on kyllä ehdottomasti hinta-laatusuhde kohdillaan ja voin lämpimästi suositella! Lempparijuttuni Yvesiltä noin yleisesti ovatkin aurinkovoiteet, ne Monoi-tuotteet, itseruskettavat, suihkusaippuat ja huippukestävät kynsilakat 😀

Ja jos muuten ne ihanat Monoi de Tahiti-tuotteet kiinnostavat (suosittelen pelkästään jo sen täydellisen hajuveden vuoksi!!), niin niistä on kampanja meneillään vielä pari viikkoa. Lisätietoa löytyy tästä postauksestani. Nämä kampanjasetit ovat myynnissä ainoastaan erillisillä kamppissivuilla, eikä niitä ole mahdollista tilata YR:n omilta sivuilta!

Tässä aurinkorasvasetissä on tuotteet koko kropan auringolta suojaamiseen ja kosteutukseen rantsupäivän jälkeen. Täydellinen setti tilata vaikkapa kesän lomamatkalle tai ihan muuten vaan kesän ulkoiluihin suojaksi iholle. Itselläni nämä pääsevät varsin aktiiviseen käyttöön muutaman viikon kuluttua Biarritzissä 🙂

Setti sisältää:
Comfort lotion-aurinkovoide keskitason suojalla sk 20. Tehokkaasti kosteuttava aurinkovoide vartalolle ja kasvoille. Tekee ihosta pehmeän ja miellyttävän. Olen itse käyttänyt tätä lenkeillä ja ei tosiaankaan tahmaa ja jätä ihoa inhottavaksi. Tykkään!


Anti-aging face care korkealla suojalla sk 30. Suojaa kasvoja auringolta ja ikääntymisen merkeiltä. Korkea UvA/UVB-suoja on yhdistetty auringon aiheuttamalta ikääntymiseltä suojaavaan vaikutukseen. Tämä myös tuntuu kasvoilla hyvin päivävoidemaiselta, eikä tuki ihohuokosia. Aivan loistotuote!!


After sun repair moisturizing lotion. Tehokkaasti kosteuttava aftersun-voide. Pidentää rusketuksen kestoa, sekä syventää ja korostaa sen kultaista hehkua. Tuntuu todella miellyttävältä iholla ja kosteuttaa tosi reippaasti, eikä jätä ihoa kiristäväksi suihkun jälkeen.

After sun beautifying Anti-age face care, aftersun-voide kasvoille. Auringonoton jälkeen käytettävä anti-age kasvovoide korjaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, täyttää ryppyjä ja juonteita sisältäpäin, sekä ehkäisee pigmenttiläiskien syntymistä. Tätä mietin tilaavani jo aikaisemmin, täydellinen tuote nimittäin! Myös tämä kosteuttaa ihoa todella kivasti ja annostelu on helppoa pumppupullosta.

Koko setti on nyt mahdollista tilata postikuluitta kamppishintaan 24,90 euroa (arvo 53,60euroa) ja tuotetta on myynnissä vain erillisellä kampanjasivulla, joka löytyypi täältä.
Kampanja on voimassa 31.7 saakka ja myös tässä on helpotettu tilausprosessi. Ei vaadi nimittäin reksiteröintiä, tilauksen voi tehdä helposti täyttämällä yhteystiedot tänne kampanjasivulle.

Suosittelen! 🙂
Postaus toteutettu yhteistyössä Yves Rocherin kanssa.

2 vastausta artikkeliin “Aurinkosuojaa ja kosteutusta koko kropalle”

  1. Moi!

    Sellasta kyselisin et käytätkö nyt muuten jotain ripsiseerumia? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.