Zalando -10% ja oma tilaukseni!

Lempparein verkkokauppani Zalando juhlistaa viikonloppuna 10-vuotispäivää Suomessa ja tarjoaa sen kunniaksi koko valikoimasta -10% alennusta! Aiemminhan listailin esimerkiksi omia alepoimintojani tässä ja tässä postauksessa, mikäli vaikkapa lisäale jo alennetuista kiinnostaa 🙂

Itse hain eilen postista tuon oman tilaukseni..

.. ja pähkäilin, että pidänkö kaikki kolme paria kenkiä vai palautanko yhdet! Iski nimittäin morkkis kolmista uusista kengistä. Tosin nuo espadrillot ja konjakkiset sandaalit päätin ainakin pitää. Ihan superkivat ja maksoivat yhteensä alle 30 euroa! Pahoittelut maailman surkeimmista kuvista, Snapchat jotenkin aina mössää tuon kuvanlaadun ainakin itsellä.
Konjakkiset (löytyy kolmessa sävyssä) sandaalit täältä
Espadrillot (löytyy kolmessa sävyssä) täältä
Korkosandaalit ylemmässä kuvassa täältä 
Tuo alekoodi BDAY358F on voimassa tämän viikonlopun 9-10.7 ja antaa kassalla -10% alennuksen vähintään 75 euron ostoksista 🙂
Koko Zalandon valikomahan löytyy täältä!

Ps. Huomaathan myös aamun toisen postauksen 🙂

Sisältää kaupallisia linkkejä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.