Muistutus: YR:n tuotepaketteja vielä kamppishintaan!

Muistuttelisin, että nuo kaksi Yves Rocherin kesäkamppista ovat vielä jonkun aikaa käynnissä! Monoi de Tahiti-kampanja umpeutuu tällä viikolla 15.7 ja tuo aurinkovoide/aftersun-kampanja taas heinäkuun lopulla 🙂

Tämä 53,60 euron arvoinen aurinkotuotesettihän lähtee nyt hintaan 24,90 euroa ja tilaus tapahtuu postikuluitta ainoastaan kampanjasivulta. Yhteystiedot siis täytetään tuonne sivulle ja that’s it! Superhelpotettu tilausprosessi. Tämä setti sisältää aurinkosuojan vartalolle, sekä kasvoille ja samoin aftersunvoiteet myöskin vartalolle, sekä kasvoille. Postaus näistä ja tarkemmat tuotetiedot tästä postauksesta. Loistava esimerkiksi loppukesän lomareissuille 🙂 Tarjous on voimassa 31.7 saakka.

Setin tilaus tapahtuu tältä kampanjasivulta!
(Kampanjasettien tilaus ei siis onnistu YR:n omilta sivuilta)

Ihanan tuoksuinen Monoi de Tahti-setti taas sisältää kaksi aurinkoöljyä, toinen tuo heleyttävä kullanhohtoinen, superihanan trooppisen suihkushampoon, sekä Monoi de Tahiti eau de toilette-tuoksun (oma kesälempparini juuri nyt!) Setin arvo on 47,60 euroa, mutta nyt sen voi tilata hintaan 21,90 euroa. Tämä kampanja on voimassa 15.7 saakka. Postaus näistä ja tarkemmat tuotetiedot tästä postauksesta.

Tämän setin tilaus tapahtuu postikuluitta kamppissivulta täältä!

(Tätä ei myöskään ole myynnissä YR:n omien sivujen kautta.)

Postaus toteutettu yhteistyössä Yves Rocherin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.