Ihania kesäpoimintoja alesta

Muiden nettialejen tavoin myös Zalandon kesäale on kiihtynyt ja nyt voi tehdä kivoja löytöjä jopa -70% alella. Selailin alevalikoimaa läpi ja bongailin vaikka mitä kivoja kesäjuttuja. Sandaaleja ja rantahattuja löytyy nimittäin vaikka millä mitalla kivoja! 😉 Tuo Zalandon selailu alkaa jo olla melkoisen petollista puuhaa tälle äitiyslomalaiselle.. Onneksi en ole vielä pahemmin sinne lasten puolelle kajonnut, vaikka pitäisi ostaa vauvalle mm. uusi hellehattu.

1. Paita Pepe Jeans täältä 2. Hellehattu even&odd täältä 3. Aurinkolasit even&odd täältä 4. Virkattu viitta ONLY täältä 5. Palmubikinit Hilfiger Denim täältä 6. Roosat sandaalit Zign täältä 7. Violetit hapsusandaalit Steve Madden täältä 8. Ruskeat sandaalit French Connection täältä 9. Espadrillot even&odd täältä 

Rakastuin kaikkiin näihin kollaasin juttuihin 😀 Erityisesti nuo bikinit ja violetit sandaalit houkuttaisivat!!

Erillinen sivusto noille alen kesälook-poiminnoille muuten löytyy täältä!

1. Konjakin sävyinen nahkalaukku Kiomi täältä 2. Hellehattu Becksöndergaard täältä 3. Hellehattu mint&berry täältä 4. Musta nahkalaukku Kiomi täältä 5. Hellehattu Topshop täältä 6. Hellehattu Aldo täältä

Nuo Kiomin pussukkalaukut eivät itseasiassa ole alen puolelta, vaan normaalihintaisia. Täydellinen pikkulaukku arkeen jokatapauksessa ja lisäksi varmasti kovin kestävä kun materiaali on aitoa nahkaa. Harkitsen vakavissani jomman kumman tilaamista 🙂

Myös tuommoinen rantahattu on ollut etsinnässä jo pidemmän aikaa ja tuossa olisikin valinnanvaraa edullisesti! 10-20 eurolla nimittäin löytyy jo vaikka mimmoista rantahattua.

Koko Zalandon alehan löytyy täältä!

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.