Näillä tuotteilla hoidan ihoani

Käyttämistäni honhoitotuotteista ei olekaan tullut aikoihin tehtyä postausta, lukuunottamatta sitä taannoista puhdistusainepostausta. Nyt olisi kuitenkin semmoisen aika! Kehuskelin tosiaan aikaisemmin skarpanneeni ihonpuhdistuksen kanssa oikein olan takaa. Pakko myöntää, että toinen asia jonka kanssa olen ottanut itseäni niskasta kiinni on silmänympärysvoide. Nyt on nimittäin tullut aikalailla puoli vuotta leviteltyä silmänympärysvoidetta päivittäin ja pakko sanoa, että onhan se jo tässä kolmenkympin nurkilla oikeasti tärkeä juttu 😉

Päivittäiseen ihonhoitooni kuuluu aikalailla nämä tuotteet, joskus
saatan hetken mielijohteesta käyttää myös muita tuotteita. Pääasiassa
pyrin kuitenkin käyttämään aina yhden tuotteen pois ennen seuraavaan
siirtymistä, muuten meidän asuntoon ei muuta mahtuisikaan kun näitä purkkeja ja purnukoita.

Kuten huomata saattaa, niin Lumenella on vahva edustus! Pidän Lumenen tuotteista hurjasti ja monia loistavia tuotteita onkin tullut löydettyä esimerkiksi täältä blogin kautta, joita sitten on tullut itse ostettua myöhemmin kaupasta. Ehdottomimpia lemppareita ovat esimerkiksi nuo Lumenen erilaiset seerumit, sekä kasvovoiteet. Loppuraskaudesta kasvot alkoivat olla niin pöhöttyneet, että otin kaikenmaailman tehotuotteet käyttöön ja ovat kyllä toimineet (tai sitten vaan vaikutti kun sai vauvan pihalle, hehheh ;D)

Myös öljyt ovat kasvoilla lemppareitani ja koko talven käytin kookosöljyä kasvoilla yötä vasten seerumina yövoiteen alla. Nyt näiden ripsien kanssa olen kuitenkin joutunut jättämään öljyt hetkeksi pois, ennen kun lortailin niitä ihan koko kasvoille silmäluomet mukaanlukien.

Seerumina kosteusvoiteen alle olen käyttänyt tuota kiinteyttävää ja ikääntymisen merkkejä häivyttävää Time Freeze-tuotesarjan Ultra Firm Elixir- kiinteyttävää tehohoitoa. Jättää ihon todella sileäksi, eikä tippaakaan rasvaiseksi ja imeytyy supertehokkaasti ihoon.
Silmänympärysvoiteena taas on ollut käytössä tuo Image Skincaren The Max stem cell eye cream. Silmänympärysiho on ollut jotenkin huomattavasti kiinteämpi sen jälkeen kun otin tuon käyttöön! Noissa Image Skincaren tuotteissa on käytetty kasvien kantasoluja ja sarjan tuotteiden luvataan takaavan tehokkaan tuloksen lisäksi myös pitkäaikaisia ihmeitä iholle.
Tuota Neutrogenan punaisen greipin tuoksusita öljytöntä kasvovoidetta käytän silloin kun haluan kevyen kosteutuksen tai kun ei ole niin väliä tarvitseeko aurinkosuojaa vai ei. Tuo pink grapefruit-tuotesarja onkin lempparini Neutrogenalta.

Päivä- ja yövoiteina on myöskin käytössä Lumenen tuotteet. Olen talvesta saakka käyttänyt tuota Bright Now Vitamin C:n heleyttävää ja ravitsevaa yövoidetta ja se on aivan ihana tuote! Sopivan ravitseva ja kosteuttava, mutta iho ei missään nimessä ole aamulla rasvainen vaan päinvastoin todella heleä ja terveen näköinen. Suosittelen! Seuraavaksi haluaisin vaihtelun vuoksi testailla hetken jotain muuta yövoidetta tuon edellisen purkin vedellessä viimeisiään, tätä samaista käytin nimittäin putkeen yli puoli vuotta. Täytyy bongailla vaikka lentokentältä joku kiva, myös yövoide luonnonkosmetiikasta kyllä kiinnostaisi 🙂
Päivävoiteena taas on Bright Now Visible Repair-tuotesarjan korjaava ja heleyttävä päivävoide, joka korjaa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Tämä myös jättää ihon todella kauniin heleäksi, mutta tämä ei ole ihan niin ravitseva/kosteuttava ja vaatii melkein (itselläni siis) jonkun seerumin alle.


Lumenelta tuli juuri äskettäin valikoimiin uusi ihoa kirkastava Glow Reveal 60 second facial- pikakasvohoito, joka on vallan mainio tuote laiskoille ja kiireisille ihmisille. Tuo minuutin vaikuttava tuote siis syväpuhdistaa, kirkastaa ja kuorii kasvojen ihoa, eli kaikki oleellinen samassa paketissa! Itse levitän tätä 1-2 kertaa viikossa kasvoille suihkussa sillä aikaa kun hoitoaine vaikuttaa päässä. Oikein näppärä keksintö!

Välillä hellin ihoa yötä vasten naamioilla ja käytössä ovat Lumenen Ultra Sensitive-sarjan rauhoittava ja kosteuttava naamio, sekä Lancomen stressin merkkejä häivyttävä ja supermegakosteuttava Hydra Zen Masque. Tuo Lumenen naamio on erityisen hyvä pakkasen puremalle ja kuivattamalle iholle ja Lancomen tuote taas tarkoitettu nimenomaan yön aikana käytettäväksi! Molemmat ovat superkosteuttavia ja iho on aamulla todella levänneen näköinen näiden jälkeen 😉
Ainiin ja vielä tämä ja huominen aikaa kysyä mieheltä minusta tässä postauksessa! Muistuttelisin myös tosiaan, että ideana oli kysellä kysymyksiä minusta, joihin tämä sitten vastaa, en nimittäin tiedä kuinka innoissaan Tommi on vastailemassa täällä kysymyksiin itsestään, joten pidätämme oikeuden karsia niitä kysymyksiä pois vastaajan valinnan mukaan 😀 Melkoisen monia kysymyksiä on nimittäin jo tullut Tommista!
Sain teille myös jakoon alekoodin Yves Rocherille. Koodi BONJOUR20 antaa tilauksista -20% alennuksen 16.7 saakka. Toimitukset tulevat myös ilman postikuluja nyt kesän ajan 8.8 saakka. Yvesille pääset tästä 🙂

var uri = ’https://impfi.tradedoubler.com/imp?type(img)g(22076054)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(’’);

Osa tuotteista saatu blogin kautta ja postaus sisältää kaupallisen linkin.

2 vastausta artikkeliin “Näillä tuotteilla hoidan ihoani”

  1. Mäkin tykkään Lumenen tuotteista kuin hullu puurosta! Itse asiassa tällä hetkellä käyttämistäni tuotteista ovat huulipunaa lukuun ottamatta Lumenen. 😀
    Mäkin olen alkanut käyttää nyt silmänympärysvoidetta, kun se 30-vuotissynttäripäivä kolkuttelee ovelle vähän reilun kahden vuoden päästä. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.