Värikästä pampulaa kenkähyllyssä

Viimeaikoina on tullut shoppailtua kenkiä oikein urakalla! Toisaalta kun miettii kuinka harvoin nykyään edes ostan itselleni mitään, on kai muutamat ostokset ihan oikeutettuja 😉 Hullua kuinka ennen tuli käytyä jopa viikottain kaupoilla ja tehtyä heräteostoksia vaikkapa Zarasta. Onneksi nykyään tulee harkittua ostoksia aiempaa huolellisemmin kun ennen tuli kuskattua kivat jutut heti kassalle. Sovittelin muuten perjantaina juurikin Zarassa ihanaa nahkatakkia ja nyt muutaman päivän jälkeen tulin siihen tulokseen, että voisin sen itseasiassa käydä ostamassa. Vanha nahkatakki pitäisi nimittäin pistää jo kiertoon!
No mutta sitten niihin kenkiin.. Eksyin ihan sattumalta Net-a-porterin aleosastolle pari viikkoa sitten, yleensä kun en käy NAP:issä ikinä kun mielestäni hinnat ovat siellä ihan ryöstöt verrattuna muihin paikkoihin. Alen puolella oli kuitenkin varsin kohtuuhintaisia juttuja ja bongasinpa jotain kivaakin.. Näitähän nimittäin ehdin jo muutamaan otteeseen hehkuttaa instagramin (@iines) ja snapin (wp_aaltonen) puolella!
Tadaa!
Näitä pampulasandaaleja olin tiiraillut jo kauan, mutta nyt löytyivät puoleen hintaan alesta 🙂 Sam Edelmanilta löytyi muutenkin montaa erilaista näitä värikkäitä pampulasandaaleja, tuli melkein valinnanvaikeus!

Nämä ovat kyllä ihan superhyvät jalassa ja pakko myöntää, että niiiiin mun tyyliä! Ei tarvitse varmaan arvata, että nämä lähtevät mukaan Biarritziin. Harmi ettei ihan vaunulenkeille raaski jalkaan pistää ;D

6 vastausta artikkeliin “Värikästä pampulaa kenkähyllyssä”

  1. Voisit tehdä postauksen, jossa esitelet sun kaikki kengät ja laukut? 🙂 semmonen olis kiva!

    1. Mun kaikki kengät ja laukut on nykyään ihan vanhoja rämiä ja pelkkiä tennareita ja lenkkareita (näitä uusia lukuunottamatta siis :D), en tiedä kiinnostaisiko ketään. Laukkujakin on enää vaan muutama kun myin turhat pois, mutta voin tietty katsoa jos semmoisen tekisin! Kiitos ideasta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.