Kookoksen tuoksuinen vartalonhoitosetti 19,90e!

Itselläni lähti viime viikolla testiin eräs ihanan tuoksuinen vartalonhoitosetti ja ajattelin vinkkailla tästä teillekin! Varsinkin jos ruudun toisella puolella on kookoksen ystäviä, silloin tämä nimittäin on ehdottoman must 🙂 Itse en aikaisemmin ihan kamalasti innostunut kookoksesta tuoksuna, mutta nyt vuoden sisään olen jotenkin hullaantunut siihen, en osaa sanoa miksi. Varsinkin sen hehkuttamani Monoi-tuoksun jälkeen olen jotenkin ihan jäänyt koukkuun tuoksuihin joissa on kookosvivahde, eikä tämä setti ainakaan tuo helpotusta!
Yves Rocherilla nimittäin lähti käyntiin jälleen uusi kesäkamppis ja tällä kertaa olisi vuorossa siis kookoksen tuoksuinen ihonhoitosetti. Tästä setistä löytyy nimittäin oikeastaan kaikki jota ihonhoitoon tarvitsee..

Setti sisältää..

Coconut body lotion. Kookoksen tuoksuinen vartalovoide sisältää ihoa pehmentävää ja silottavaa karitevoita. Tuote sisältää 96% luonnosta peräisin olevia ainesosia. Tämä jättää ihon ihanan pehmeäksi ja tuoksu tosiaan on ihana, varsinkin nyt kesällä!

Coconut bath & shower gel. Suihku- ja kylpygeeli, joka sisältää luonnonmukaista aloe veraa ja 97% luonnosta peräisin olevia ainesosia. Geeli pesee ihon hellävaraisesti ja jättää iholle tosi ihanan tuoksun.

Coconut eau de toilette. Tuoksu, joka tietysti myös tuoksuu kookokselle. Mieskin kehui tätä! Tästä tuli suosikkini sen Monoin ohelle, en ole nyt kesällä näitä käyttäessä halunnut kertaakaan suihkia VS:n vartalosuihkeita, jotka ennen olivat vakkareita 😉

Coconut sugar body scrub. Sokerikuorinta iholle, joka sisältää myöskin ravitsevaa karitevoita ja ihoa kuorivaa sokeria, joka on peräisin luonnonmukaisesti viljellystä sokeriruo’osta. Myöskin tässä on luonnosta peräisin olevia ainesosia 97%.

Kyseisen setin arvo on 41,20 euroa, mutta nopeimmilla on nyt mahdollisuus tilata neljän tuotteen setti tarjoushintaan 19,90 euroa. Tilaus tapahtuu tämän kohdalla samalla tavalla kun myös aiemmissa kampanjoissa, eli yhteystiedot tarvitsee täyttää tänne kampanjasivustolle ilman reksiteröitymistä. Helppoa ja nopeaa! Postikuluja ei myöskään tähän tilaukseen tule päälle. 
Settiä ei tosiaan ole myynnissä muualla kun tuolla erillisellä kampanjasivulla ja on myynnissä tarjoushintaan niin pitkään kun settejä riittää, eli ole nopea!
Setin tilaus tapahtuu siis täältä 🙂

Postaus toteutettu yhteistyössä Yves Rocherin kanssa.

2 vastausta artikkeliin “Kookoksen tuoksuinen vartalonhoitosetti 19,90e!”

  1. Kiitos vinkistä! Oli pakko tilata vaikka olin just päättäny, etten osta enää yhtäkää purnukkaa mun kaappeihin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.