Alea ja uutuuksia, sekä vähän myös laukkuihastelua!

Olisi taas vaihteeksi siis pienen alekatsauksen aika. Mustahan on tullut lähiaikoina kunnon alehaukka! Justiinsa tätä ennen syynäsin Mytheresan loppualea ja Chloen superedullisia espadrilloja 😀 Tällä viikolla tosin piipahdin in real life sekä Zaran, että H&M:n aleissa ja ahdistaa! Varsinkin vaunujen kanssa. Jotenkin siinä ihmispaljoudessa ei pysty keskittymään etsimään mitään, joten jatkossakin taidan tyytyä vain tähän nettishoppailuun alejen tiimoilta..
Nyt jokatapauksessa kahlailin Zalandon alea tuon alen loppurysäyksen tiimoilta ja samalla katsastin myös kivoja syksyn (apua!!) uutuuksia 🙂 Tässä alla alepoimintaa!

1. Niken lenkkarit (78e) täältä 2. College even& odd täältä 3. Trenssi VILA (22e) täältä 4. Laukku nahkaa Zign (57e) täältä 5. Valkoinen neule ONLY (12e) täältä 6. Treenitrikoot Nike (29e) täältä 7. Harmaa neuletakki Sisley (59e) täältä 8. Musta trenssi Vero Moda (14e) täältä 9. Laukku Michael Kors täältä 10. Poncho Pieces täältä

Ja sitten niihin kivoihin uutuuksiin!

1. Vihreä bombertakki River Island täältä 2. Aurinkolasit Anna Field täältä 3. Harmaa nahkalaukku Selected Femme täältä 4. Pooloneule Gestuz täältä 5. Spagettiolkaiminen body Dorothy Perkins täältä 6. Villakangastakki Missguided täältä 7. Mustat nilkkurit Buffalo täältä 8. Loaferit Rebecca Minkoff täältä 9. Kukkakuosiset shortsit Miss Selfridge täältä 10. Aurinkolasit Anna Field täältä 11. Ruskeat nilkkurit Buffalo täältä

Itse tykästyin kovin noihin loafereihin ja Buffalon nilkkureihin. Uudet nilkkurit nimittäin pitäisi syksyksi hommata, samoin joku kiva syystakki. En haluaisi vielä edes puhua syksystä, joten ehkäpä aihe sikseen 😀

Kaikki uutuudet löytyvät täältä!

Snapchatin puolelta saattoi muuten viime viikolla huomatakin kuinka kävin Stockalla kuolaamassa pitkästä aikaa Minkoffin valikoimaa! Zalandolle oli tullut uusia malleja Minkoffista ja en meinannut taas vaihteeksi pysyä housuissani näiden kanssa.

1. Ruskea shopper Rebecca Minkoff täältä 2. Musta pikkulaukku Rebecca Minkoff täältä 3. Vaalea Reagan-laukku Rebecca Minkoff täältä 4. Musta shopper Rebecca Minkoff täältä 5. Rebecca Minkoff täältä 6. Musta shopper Rebecca Minkoff täältä

Tarvitsisin uuden isomman laukun ja tuo shopper (1 ja 4) olisi unelma! Mahtuisi myös beben kamat helposti kassiin, ihan superkiva! Harmi ettei ole Jenkkireissua nyt tiedossa :/

Koko Zalandon loppualehan löytyy täältä ja kaikki Minkoffit taas täältä! 🙂

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.