Lauantai on kiva päivä!

Kivaa lauantaita! Mepäs lähdetään tänään reissuun ja vietän itseasiassa tänään myös 29-vuotissynttäreitäni! Mun pakkausoperaatio on ollut tähän asti täysi fiasko tai lähinnä siltä osin etten ole saanut oikeastaan vielä mitään aikaiseksi, matkalaukun vaan auki lattialle. Ei nimittäin ole ollut ihan kamalasti eilen pakkausaikaa kun oli kaikenlaista muuta ohjelmaa, muutenkin jotenkin sata asiaa muistettavana kun pitää pienellekin pakata ja arvioida että kuinka paljon vaatetta yms tarvitsee mukaan..

Sitten kun päästään kentälle (näiden meidän kaikkien roinien, rattaiden ja surffilaudan) kanssa ja vihdoinkin koneeseen istumaan, niin voi viimeinkin huokaista helpotuksesta. Itse tuo lento ei vauvan kanssa millään tapaa stressaa, lähinnä tämä perinteinen pakkauskaaos. Toisaalta, viikoksihan sitä vaan ollaan lähdössä ja saahan periaatteessa kaiken paikanpäältä jos jotain nyt unohtaa, musta on nimittäin tullut maailman hajamielisin. No mutta, onhan tässä tullut pakattua ennenkin 😀

Nyt olisi taas näiden viikon randomien vuoro..

Oikeasti noita Pokemon-cheissaajia on jokapaikassa! En vaan tajua! Aluksi ihmettelin viikko-pari sitten, että miksi lapset ja nuoret ovat intoutuneet harhailemaan ympäriinsä kännykät kädessä.. Kunnes tajusin, ei hemmetti ne Pokemonit. Nyt niitä onkin sitten alkanut näkymään vielä enemmän ja varsinkin tuolla meidän vakkarilenkillä Arabiassa. No ainakin saa nuorison liikkeelle jossei muuta 😀

Annala on yksi mun lemppareista kierrellä lenkillä! Harmi ettei täällä Käpylä-Kumpula-Toukola-akselilla pääse kunnon metsäpoluille kovin pitkiksi matkoiksi, siis että voisi heittää ihan kilometrien lenkkejä kirjaimellisesti metsässä. No mutta ei silti valiteta. Ja onhan Keskuspuisto kuitenkin vanhana vakkarina melko lähellä, sinne ei tosin ihan kuitenkaan lyhyt matka meiltä ole jos miettii että lähtisi sinne päästyä vielä heittämään pitkän kierroksen.

En muista olenko maininnut täällä, mutta mun lemppari suklaapatukoista on KitKat. Muutenkin rakastan keksisuklaata ja Cloettan Chocowoffel on parhautta. Tajusin joskus reilu vuosi sitten ettei Suomessa oikeasti enää myydä KitKatia paljoa missään, mitä ihmettä!!! Aina on pitänyt itsestäänselvyytenä, että tietty niitä myydään, mutta ei. Portugalissa tulikin vuosi taaksepäin syötyä hullu KitKat-ähky ja lentokentiltähän niitä tietty saa.. Mun työkaveri laittoi yksi päivä viestiä, että oli nähnyt KitKatteja Tigerissa ja oli keskustassa tietty ihan pakko mennä hakemaan. Nuo Chunkyt nimittäin on varsinkin ihan superhyviä! 😀

Kävin tietty myös pällistelemässä mun mahdollisesti uutta ja tulevaa läppäriä! Tämä vanha MacBook nimittäin viimeksi eilen alkoi todella epäilyttävästi kuumeta, joten jotain on kyllä tehtävä. Sitten jos ja kun uuden ostan, niin se on tuo uusi 12-tuumainen MacBook ja ehdottomasti kultaisena, tuo on niiiiin hieno! Täytyy palata ensi kuussa tähän läppäriasiaan tarkemmin. Siinä vaiheessa kun saan uuden koneen käyttön, on varmasti kun astuisi aivan uuteen maailmaan tämän vanhan hidastelevan ja jumittavan jälkeen 😀

Kiva pönötys 😀 Minä ja Bebe Espalla! Tuo perhonen on muuten pienen mielestä hauskin juttu ikinä!

Kävi hassu juttu, nimittäin käytiin alkuviikosta vauvan kanssa Danskessa lunastamassa eräs shekki ja en itseasiassa ole Dansken asiakas enkä tätä ennen kertaakaan edes asioinut kyseisessä pankissa. Joskus vuosia sitten mulle tarjottiin harkkapaikkaa Danskesta, mutta ainakin silloin oli kyseisen firman harjoitteluajan palkka niin naurettava, että jätin tarjouksen jo kättelyssä ja onneksi löysinkin harkkapaikan muualta ihan normipalkalla. No mutta! Eilen meille tupsahti postiluukusta kirje mun nimellä ja meidän pikkuista yritetään kalastella asiakkaaksi kyseiseen pankkiin. En siis tiedä oliko tämä sattumaa, vinkkasiko meitä palvellut neuvoja eteenpäin mahdollisesta asiakkuudesta vai onko heillä joku yhteys väestötietorekisteriin, joka bongaa moiset perhetapahtumat…tai jotain. 
Olen jokatapauksessa itse kolmen pankin asiakas, eikä näistä mistään ole lähestytty millään muotoa lapsen tiimoilta, itse pankeillehan nuo lasten asiakkuudet ovat luonnollisesti varsinaisia herkkupaloja, usein kun tuo vauvana tai lapsena avattu asiakkuus pysyy samassa paikassa aikuisikään asti ja tietysti lasten tileille virtaa usein myös säästöjä ja niitä lapsilisiä. Vähän ehkä jopa harmittaa, ettei esimerkiksi oma pankkini ole muistanut millään tapaa, varsinkin kun Danske lähetti nuo superkivat tarratkin. Eihän se nyt ole perusolettamus että lapsen asiakkuus automaattisesti sinne omaan pankkiin aukeaa, vaikka itse olenkin pitkäaikainen asiakas. Olen oikeasti todella otettu tästä Danske Bankin lähestymisestä, todella kiva muistaminen! 😀 Tarrat lähtevät hoitotason viereiseen seinään reissun jälkeen heheh!
 No mutta nyt… Pakkaus!!! En ota reissuun mukaan läppäriä, joten postausta tulee varmaankin satunnaisesti (tai voihan olla että innostun useinkin) puhelimen kautta! 🙂
Ps. Ajattelin myös vinkkailla, että Hyvinvoinnin Tavaratalo tarjoaa -15% alennuksen kaikkiin yli 149e tilauksiin 25.7 saakka koodilla WEEKEND29 ja yli 89e tilaukset ilman toimituskuluja. Hyvinvoinnin tavaratalon valikoimiin pääsee tästä 🙂
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.  

14 vastausta artikkeliin “Lauantai on kiva päivä!”

 1. Oletko käynyt lenkkeilemässä Vantaanjoen varren maisemissa Pukinmäen suuntaan? Siellä kylmä kelpaa mennä ? Suosittelen

  1. En itseasiassa ole! Pitääkin ihan ottaa matkan jälkeen selville että kuinka sinne pääsisi ja miten pitkä lenkki tulisi! kiitos vinkistä 🙂

 2. Meille tuli myös samanlainen kirje tarroineen Danskelta typyn syntymän jälkeen 🙂 Kumpikaan meistä vanhemmista ei ole koskaan ollut Dansken asiakas. Luulen että lähettävät kaikille uusille vanhemmille,joiden tiedot on saatavilla(meille kirje tuli miehen nimellä, omat tietoni ovat salaiset). Meitäkään ei muut pankit lähestyneet, mutta typy sai tilin omasta pankistani.
  Mukavaa reissua!

  1. Okei, eli oli näköjään sattumaa että ekaa kertaa ikinä kävin Danskessa juuri tällä viikolla! 😀 ihan tosi kiva ylläri kyllä! Tosin itsekin varmaan omasta pankista avaan helppouden vuoksi, mutta jos olisi kovinkin tyytymätön asiakas, niin tämmöinen voisi olla monelle syy vaihtaa koko perheen asiakkuus muualle 🙂 Ja kiitos!

 3. Kiitos Kitkat-vinkistä, itsekin pakko aina saada noita chunkyja reissussa ja harmitellut, kun niitä ei saa suomessa :)!

 4. Itse en edes tiedä, mikä tuo Pokemon-touhu on… Enkä ole ihan varma, haluankokaan tietää. 😀

  Mahtavaa reissua ja vielä mahtavampaa synttäriä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.