Fiiliksissä Biarritzistä

Terkkuja Biarritzistä! Meidän loma on mennyt tähän mennessä loistavasti. Ensimmäinen päivä oli alkuun vähän pilvinen, mutta nyt ollaan päästy auringostakin nauttimaan, kylläpä tuntuukin lomalle! Vaikka sitä onkin tultu huhtikuusta asti lorvittua kotona äippälomalla, pääsee sitä kyllä aivan eri tavalla latailemaan akkuja kun poissa kotiympyröistä. Ja muuten, rakastan Biarritziä! En olisi uskonut tykästyväni tähän paikkaan ihan näin paljoa, mutta täällä on oikeastaan kaikki mitä lomalta tarvitsee: rento ilmapiiri, hyvää ruokaa, ranta, ihania kauppoja, ystävällisiä ihmisiä, surffi ja kauniit puitteet. Eilenpä tuli myös todettua ettei kuitenkaan ainuttakaan Burger Kingiä tai Mäkkäriä, tosin meidän hotellin naapurissa on kuitenkin Hermesin liike 😉 Ei tätä ihan suotta kutsuta Ranskan Kaliforniaksi, vertaus on nimittäin oikeasti melko osuva!
Snapin puolelle (wp_aaltonen) oon ehtinytkin julkaista jo varmaan sata kuvaa about kaikesta täällä, nyt vähän tuota kuvasatoa tännekin…

Täällä ei oikeastaan ole vaateliikkeistäkään mitään massaketjuja vaan paljon kivoja erikoisempia liikkeitä, joissa on melko rentoa vaatetta ja osassa tosi edulliseen hintaankin! Tosin sitten poikkeuksena nuo high end-liikkeet. Ainakin itselle nuo kaikki luksusputiikit ovat kovin mieleen, silti täällä on tosi rento tunnelma vaikka jokatoisessa liikkeessä onkin näyteikkunassa heppoisen lasin takana ties mitä ökylaukkuja ynnä muuta 😀
Nyt aamupala partsilla ja rantsuun! Meillä on aikas kivat näkymät parvekkeelta, pitää lisäillä seuraavan kerran kuvaa 🙂

Yksi vastaus artikkeliin “Fiiliksissä Biarritzistä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.