Kesäkuun Livboxista löytyi uusi lemppari

Viime kuun puolella tupsahti postin mukana kesäkuun Livbox ja pakko sanoa, että tällä kertaa oli kovin mieleinen boksi ja yksi tuote oli itseasiassa semmoinen joka olikin pitänyt jo hetken aikaa ostaa kokeiluun. 
Olen välillä mietiskellyt, että jos saisin itse koota Livboxin, mitä ihmettä mahtaisin sinne laittaa? Luultavasti ainakin näin kesällä Carmexin huulirasvan, semmoisen Vichyn Spa Shower- suihkusaippuan joista postailin aikaisemmin täällä, Lumenen CC-kynsilakan, Sensain volumisoivan 38c-ripsarin, sen hehkuttamani Yves Rocherin Monoi de Tahiti-tuoksun ja vaikkapa Guerlainin terracotta-aurinkopuuterin. Voisi tulla aikamoisesti hintaa boxille 😀


Boksi sisälsi siis..

Batitsten Blush- kuivashampoo matkakoossa. Batisten kuivashampoot ovat parhaita! Itse olen töistä poisjäämisen jälkeen vähentänyt kuivashampoiden käyttöä, mutta jos jotain käytän niin se on Batiste. Joskus käytin jonkin aikaa Herbinan kuivashampoota ja voi jösses se jättää hiukset jotenkin tahmaisiksi. Batistessa taas on todella hienojakoinen koostumus, joka poistaa sen rasvaisuuden ja antaa kivasti volyymiakin.
Vaseline Aloe Soothe suihkutettava kosteusvoide. Tämä on ehdoton kesällä! Ja ehkä muutenkin laiskalle tai kiireiselle 😀 Testailin viime kesänä blogissa näitä suihkutettavia Vaselineja ja tykkään kyllä. Oivallinen tuote juurikin helteillä kun iholle ei halua paksua kosteusvoidekerrosta, mutta kuitenkin jotain. Levitys tapahtuu oikeasti sekunneissa kun tuota suihkitaan ympäriinsä ja sitten kevyesti hierotaan ihoon. Tämä on ollut lähiviikkoina hyvä tuote kun täytyy päivällä vauvan kanssa kaksin ollessa käydä oikeasti pikapikaa suihkussa ja samoin myös levittää kosteusvoide varsin pikapikaa! (Ja tämän muuten laittaisin myös sinne omaan Livboxiin ;))
Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment shampoo ja hoitoaine. Vauroituneille hiuksille tarkoitettu hoitosarja, joka ravitsee tukkaa välittömästi. Tuotteen punalevä korjaa hiuksen rakennetta syvältä ja palauttaa kiillon. Itse en ole näitä vielä testannut enkä muista kylläkään milloin olisin pessyt hiukset markettituotteella, mutta voisi mielenkiinnosta testata 😀

Aco Soft Bronze-päivävoide. Voide antaa kasvoille saman tien ruskettuneen sävyn, sekä kosteuttaa ja pehmentää ihoa. TÄMÄ!!! Aivan lemppari! Vertaan aina kaikkea siihen vanhaan Lumenen heleyttäjään, mutta tämä on tosiaan vähän samantyylinen kun se menneiden vuosien mattaheleyttäjä, mutta päivävoiteen muodossa.

Essence Forbidden Volume-ripsiväri. Tämä antaa dramaattista tuuheutta ilman paakkuja. Kartiomainen kuituharja antaa ripsille uskomatonta runsautta ja yksi levityskerta riittää. En ole itse aiemmin Essencen meikkejä testannut, enkä näiden ripsienpidennysten kanssa pääse tätäkään vielä testaamaan. Mielenkiintoista myöhemmin nähdä lunastaako lupauksensa? Essence ei ole itselleni ennestään tuttu merkki, mutta käsittääkseni sarjalla on melko edullisia meikkejä? 🙂

Pakko kyllä sanoa, että Acon tuotteet ovt kyllä superhyviä! Viime kesänä yllätyin todella positiivisesti Acon kasvojen aurinkorasvoista (jotka eivät muuten tahmaa yhtään tai saati sitten tuki ihohuokosia!) ja nyt tämä, aivan täydellinen. Korvaa nyt kesällä ainakin ihan kaikki meikkivoiteet sun muut cc- ja bb-voiteet, muita ei tarvitsekaan kun tämän silloin kun haluaa vähän ehostautua. Laitoin itse ristiäismeikkiin tämän sekaan hieman sitä helmiäishohtoista Lumenen ihon sävyn heleyttäjää ja voin suositella 🙂 
En tiedä toimisiko tämä kalpealle iholle, mutta ruskettunutta ihoa korostaa juuri täydellisesti. Juuri tämmöistä tuotetta olen odottanutkin valikoimiin, semmoinen
värivoide löytyykin esimerkiksi Yves Rocherilta, mutta ei oikein mitään
juuri päivävoiteen muodossa. Täytyy seuraavan kerran apteekissa tutkailla mitä muita ihanuuksia Acon valikoimista löytyykään!

Tästä kesäkuun boksista ehdottomimmat lempparit olivat kyllä tuo Aco ja Vaselinen sumutettava kosteusvoide <3 
Livbox saatu blogin kautta.
 Sisältää kaupallisen linkin.

3 vastausta artikkeliin “Kesäkuun Livboxista löytyi uusi lemppari”

  1. Niin paljon on tuota Boxia kehuttu, että laitoin sen sitten tilaukseen elokuusta, saapi nähdä mitä kivaa sieltä löytyy 🙂

  2. Essence on tietääkseni saksalainen merkki ja niillä on tosiaan todella edullisia tuotteita!
    En tiedä minkälainen valikoima Suomessa on ja missä kyseistä merkkiä myydään (itse asustelen Ausseissa) mutta täällä päin on tullut tutuksi kyseisen merkin ripsarit, puuterit, yms ja voin kyllä suositella! Jos saat käsiisi etenkin Essencen I love Extreme Crazy Volume Mascara (pinkki pullo) niin kannattaa ehdottomasti kokeilla! Parhain halpis ripsari mitä olen koskaan kokeillut ja ei ole kyllä hinnalla pilattu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.