Vauvan kanssa lentokoneessa ja Biarritzin kuvapläjäystä

Meillä on täältä majoituksen parvekkeelta aivan upea näköala rannalle ja viime yö nukuttiinkin parvekkeen ovi raollaan, aaltojen kohinaan on kyllä melkoisen kiva nukahtaa! Ollaan täällä myös nukuttu pikkuisen kanssa yllättävän hyvin, mitä nyt aina aamuyöstä alkaen molemmat hikisinä liimautuneina toistemme kylkiin mutta se nyt on meille ihan normaalia.. 😀 Ensimmäinen yö nukuttiin koko porukka samassa sängyssä kun pieni ei jotenkin suostunut nukahtamaan yksin tuohon jätti-isoon vauvan sänkyyn, mutta sen jälkeen meni jo vähän paremmin ja poika on nukkunut itsekseen sinne kahteen tai kolmeen saakka kuten kotonakin.
Pakko kai raportoida meidän lennon kulustakin jo nyt tänne! Itse en jaksanut kantaa vauvan kanssa lentämisestä mitään sen suurempaa stressiä ennakkoon ja olin varma että kaikki menee varsin sutjakkaasti. Ja niin menikin! Pieni ei itseasiassa edes tajunnut mitään tavanomaisesta poikkeavaa, ei edes nousun ja laskun aikana. Toki me syötiin molempien aikana, mutta en usko että poika olisi ollut moksiskaan muutenkaan. Pääasiassa poika kuitenkin nukkui koko 4h lennon ajan ja veikkaan että tuo lentokoneen hurina toimi pääasiassa semmoisena rauhoittavana ja nukuttavana äänenä.Kuulin mun kaverilta, että pikkuvauvoilla pään aukileet tasoittaisivat painetta lentokoneessa, joten en osaa sanoa olisiko tilanne ollut eri jos olisimme lentäneet myöhemmin, mutta ainakin toistaiseksi meidän ensimmäinen lento meni oikein loistavasti! Mitään vauvan koppaa tai varsinaisia vauvoille/lapsille suunnattuja paikkoja ei tuolla lennolla ollut, joten ihan sylipelillä mentiin. En ainakaan itse kokisi mitenkään ongelmalliseksi tai haastavaksi lähteä pidemmillekin lennoille vaikka heti! 🙂

Ainut ärsyttävä juttu oli ehkä se, ettei matkarattaita saanut ottaa kentällä mukaan portille ja jouduttiin jättämään ne jo matkalaukun kanssa ruumaan. Tämä nyt oli jo ennestään tiedossa, mutta olisi silti helpottanut jos olisi ollut rattaat. Koska meidän bebe ei viihdy kantorepussa, oli siis  tiedossa sylikantamista joka nyt voisi olla ihan pikkuvauvan kanssa vähän rankempaa tuntikaupalla ruuhkaisella lentokentällä, jos siis reissaisi yksin eikä voisi vuorotella sylin kanssa. Muuten ei mitään ongelmaa.

 

 

 

 

Tässä sitä partsinäkymää!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuten tuolta yhdestä kuvasta näkyi niin paellaakin tuli syötyä. Viimeksi olen tainnut syödä paellaa Barcelonassa joskus 4v sitten ja eräs tämän reissun missio olikin löytää jostain hyvää paellaa! Pakko kyllä käydä syömässä tuota samaa jättipannussa paistettua paellaa ainakin vielä kerran.
Täällä on tullut ihan pakkomielteeksi napsia kuvia näyteikkunoista, myynnissä on nimittäin vaikka mitä söpöä! Varsinkin koruista on tullut vastaan vaikka mitä ihania kivoissa väreissä. Tosin vielä ei olla ihan kamalasti ehditty kaupoissa kierrellä, mutta heti kun tulee vähän pilvisempi päivä 🙂
Mun tuurilla Suomessa on megahelteet ja aurinkoista juuri sillä viikolla kun olen ulkomailla 😀

8 vastausta artikkeliin “Vauvan kanssa lentokoneessa ja Biarritzin kuvapläjäystä”

  1. Tosi ihania kuvia ja kiva, että postailet näin tosi usein vauva-arjenkin keskeltä. Mua kiinnostaisi pojan nimi tietää ihan kauheesti – uskotko, että voit sen pian paljastaa? Joko te olette ihan tottuneet käyttämään nimeä?:)

  2. Itse asiassa täällä Satakunnassa ainakin on olleet ihan mukavat säät. 😀 Eilen oli jo liiankin kuuma… Tänään pilvistä, mutta silti ihan täydellinen pyykinpesusää! 🙂

  3. Ihanaa että olette reippaasti lähteneet matkoille vauvan kanssa 🙂 T: Kade sun pisamista 😉

  4. Millaiset matkarattaat teillä on käytössä? Itse hankkimassa 1kk ikäiselle, joten vinkkejä ja kokemuksia lukisin mielelläni

    1. Teen semmoisen erillisen vauvan kanssa matkalla-postauksen niin voin tarkemmin siinä sepustaa kaikenlaista! Mutta me ostettiin semmoiset superhalvat Emma Techit (59e tarjouksessa Lastentarvikkeessa) ja ihan hyvin toimivat! En tiedä siis millaisia ihmiset yleensä ostavat 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.