Kesämietteitä ja ajatuksia kotiinpaluusta

Tänään onkin sitten meidän viimeinen kokonainen lomapäivä ja huomenna suunta kohti kotia. Onhan reissussa aina ihanaa, mutta ei mikään tietty voita kotia. Varsinkaan kun ei tarvitse mihinkään talvipakkasiin palailla! 😉 Tänään vietämme lisäksi myös pikkuisen 2kk ”synttäreitä”. Aika tietty menee ihan supernopeasti, mutta toisaalta kyllä myös tuntuu että koko synnytyksestä olisi jo ikuisuus aikaa. Kesä oli vasta aluillaan kun pieni syntyi ja eleltiin muutenkin tuolloin helleviikkoa toukokuun viimeisinä päivinä. Muistan kun pyörin siellä Kättärin kamalassa sängyssä aivan hikisenä ne kolme yötä synnytyksen jälkeen aivan jossain horkassa ja muutenkin paniikissa pienen kanssa. Kärräilin vauvan yöllä mukaan vessaankin kun en tiennyt voiko vastasyntynyttä jättää edes pikkuhetkeksi yksin. 
Ne oli niitä aikoja ja kesä vasta aluillaan. Ensi viikolla kun siirrytään jo elokuuhun, hui! Ainakin on saanut viettää aivan upean ja ihanan kesän pikkuisen kanssa, eikä parempaa ajankohtaa ja kesää olisi voinut näille ensikuukausille toivoa. Ainoa ero tulevassa syksyssä edelliseen (en kyllä vielä edes haluaisi puhua siitä) on, ettei ainakaan tarvitse painiskella sen raskauspahoinvoinnin kanssa. Tällä hetkellä ei nimittäin muuta edes tule mieleen kun miettii yleisesti syksyä ja viime vuotta, hyi!
Aloitetaan taas näillä älyttömillä filter-pelleilyillä… 😀

Ostin tuommoisen collegen muistoksi! Ihan superkiva 🙂

Yleisesti tämä postaus taisi olla joku ennätys ainakin selfieiden osalta, pahoittelut siitä 😀 Kotona pääsen sitten omalle koneelle ja siirtämään ”ihan oikeitakin” kuvia koneelle näiden hömpötysten sijaan.

Palataan viimeistään kotoa, kivaa viikonloppua! 🙂

9 vastausta artikkeliin “Kesämietteitä ja ajatuksia kotiinpaluusta”

  1. Ihan vinkkinä vaan noi pampersit on kunnon kemikaalipommeja 😀 Myönsivät itsekin käyttävän haitallisia aineita joita ei todettu turvalliseksi. Muumeissa taas ei kemikaaleja 🙂

    1. Aijaa sitä en tiennyt! Ei kyllä muutenkaan käytetä niitä ikinä kun mun mielestä huonoja, mutta täällä reissussa ei muita myyty lähikaupassa niin oli pakko 🙁

  2. Muista Iines myös se että jokaisella on aina jotain sanottavaa kasvatusmetodeistasi kun näytät pienen osan elämääsi. Minulle on jäänyt kuve jo nyt että olet loistava ja huolehtiva äiti. Minun lapseni käytti koko vauva iän pamperseja ja kasvoi hienoksi isommaksi pojaksi. Paperseja on myös ollut ainakin viimeiset 29 vuotta eikä sen ajan lapsillakaan ole havaittu suurentunutta sairasaaltoa. Kannattaa pitää korvan takana sekin mahdollisuus, että jättää kertomatta lapsiarjesta jos siitä alkaa tulla paha mieli. Lukijoissasi voi olla kateellisia ihmisiä joita ärsyttää sinun maanläheisyys ja että olet senlisäksi kaunis sekä hyvällä maulla siunattu. On vaan liian kova pala purtavaksi. Voit itse päättää julkaisetko tätä tekstiä. Itse en sitä odota vaan tämä oli muistutus sinulle. Pysy aina tuollaisena kuin nyt oot ?

    1. Kiitos ihanasta kommentistasi<3 En onneksi ole vielä toistaiseksi pahoittanut mieltäni mistään kommenteista, pääsääntöisesti varmasti halutaan "neuvoa" ja vinkkailla ihan hyvässä hengessä ja niitäkin kommentteja tullut vain ihan muutama. Onhan se aina kuitenkin melko riski raottaa perhe-elämää, varsinkin kun kasvatusasiat ja kaikki siihen liityvät on semmoinen aihe, josta varmasti saa monen monta sotaa aikaan 😀 Jos meno täällä menisi ihan hulluksi, pitäisi kyllä jotain keksiä! Oikein ihanaa kesän jatkoa sniulle! 🙂

  3. Hei jos tykkäät noista filttereistä niin kannattaa ladata sellainen app kuin SNOW, sieltä löytyy aivan älyttömiä filttereitä ja SADOITTAIN! Voi valita filtterin ihan aihealuettainkin 😀 ja ovat vielä paljon laadukkaampia kuin snapchatissa. Kannattaa ehdottomasti kokeilla 🙂

  4. Aika on tosiaan mennyt nopeasti! Muistan, kun luin kauhuissani sun synnytyskertomustasi ja mietin omaa, marraskuussa edessä olevaa synnytystäni! :'D Nyt sulla on niin ihana pikkumies sylissäsi, että kaikki raskauspahoinvointi ja synnytyskivut tuntuvat pieniltä. Tai siihen palkintoon mä ainakin luotan. 😀

    1. Ihanaa kun sulle myös tulee pikkuinen! <3 Toivottavasti et saanut siitä synnytyskertomuksesta mitään traumoja, itsekin jo tosin unohtanut koko jutun, joten voin lohduttaa että nopeasti se unohtuu jokatapauksessa 😀 Ja ehdottomasti on palkinnon arvoista, kyllä nyt tuntuu kaikenlaiset pikkuvaivat pieniltä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.