Muistutus: Vielä ehtii tilata aurinkotuotteet kampanjahintaan

Muistuttaisin, että vielä on pari päivää aikaa tuohon Yves Rocherin aurinkovoide-kampanjan päättymiseen. Neljän tuotteen aurinkovoidetta ja aftersunia sisältävä setti on siis mahdollista tilata vielä 31.7 saakka kampanjahintaan 24,90 euroa (arvo 53,60 euroa), esimerkiksi loppukesän lomamatkoille. Setin tarkemmat tiedot ja postaus löytyypi täältä. Itselläni kyseiset tuotteet ovat olleet täällä reissussa ahkerassa käytössä ja hinta-laatusuhde näissä kyllä kohdillaan 🙂

Setin tilaus tapahtuu siis ainoastaan kampanjasivulta, jonka löydät täältä!
Yhteystiedot täytetään tuonne sivun lomakkeelle, eikä tilaukseen tule myöskään postikuluja. Yksinkertaista ja helppoa 🙂
Postaus toteutettu yhteistyössä Yves Rocherin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.