Maanantain pikakuulumiset

Kotona ollaan! Eilinen meni jonkinlaisessa kotiinpaluu-horroksessa ja muutenkin lähinnä tavaroita purkaen ja siivoten. Jos pakkaaminen on ärsyttävää puuhaa, niin purkaminen sitten vasta ärsyttävää onkin!! En tiedä johtuiko huonosti nukutun yön väsymyksestä vai jostain kotiinpaluumasennuksesta, mutta ehdin eilen jo huolestua itsestäni kun edes some ei kiinnostanut. Snapchat (wp_aaltonen) on nimittäin nyt lähiviikot ollut niin maailman paras juttu, mutta eilen en jaksanut selata edes sitä. Saati että olisin jaksanut tänne blogiinkaan raapustaa mitään. Joskus on kyllä ihan suotavaa pitää pieniä sometaukoja 😀 Jos viimeistään alkuviikosta jaksaisi siirtää kamerasta kuvia koneelle, ajattelin tehdä vielä ihan varsinaisen erillisen postauksen vauvan kanssa matkustamisesta.
Poika nukkui viime yönä muuten itsekseen 23-05, pari kertaa tosin itse heräsin tuossa välissä hätäillen. Aamulla taas sitten seiskalta ylös vaikka olisi kyllä väsyttänyt aivan superpaljon vielä, napero nyt yllättäen jäi vielä koisimaan. Aikamoinen unikeko kyllä tuo meidän poitsu! Tälle viikolle onkin sitten niin paljon ohjelmaa, että pelkään jopa itse unohtavani kaiken. Vauvan eka rokotus, tilinavausta pienelle, kasvohoito, ystävien näkemistä..

Pikkuinen muuten täytti reissussa 2kk! Juuri itse eilen selailin vanhoja kuvia, itse nimittäin vietin 3kk-synttäreitäni ekalla ulkomaan matkalla (tai jossei Ruotsia kai lasketa :D) Madeiralla ja olipa itseasiassa vähän samaa näköäkin pojan kanssa, vaikka itse olen kokoajan ollut sitä mieltä, ettei pienessä ole kyllä ollenkaan minun näköäni. Hassua sinänsä kun pikkuinen ei ainakaan toistaiseksi ole meidän kummankaan mielestä kovin selkeästi kummankaan näköinen. Tiedättekö kun jotkut vauvat ovat aivan ilmiselviä äitinsä tai isänsä kopioita. Meidän napero on oman itsensä näköinen <3

Auringonlaskut olivat kyllä Biarritzissä kauniita! Lisäksi tuli maistettua ehkä parhainta pizzaa ikinä, tuota ylemmän kollaasin kuvan pizzaa. Itse en nykyään jostain syystä välitä tomaattikastikkeesta ja siksi nuo valkoiset pizzat ovat ehkä parhain juttu ikinä! Nykyään niitäkin saa Helsingistä monesta paikasta 🙂

Ikkunashoppailua Hermesillä 😀 Mun pitikin mainita Instan puolella jo ennen reissua (mutta siis unohdin), että H&M:lle on vihdoin tullut boyfriendfarkkuja tuumakoossa!! Olen odotellut oikeasti jo pari vuotta, että rentoja farkkuja tulisi lyhyellä lahkeella ja tarpeeksi pienessä koossa. Nyt niitäkin nimittäin oli 30-pituuden lahkeella ja muutamassa eri pesussa. Yleensä kun esim koon 34 bf-farkut ovat aina olleet liian pitkät ja muutenkin isot. Nuo ovat ihan parhaat! Tekisi mieli tilata toisessakin pesussa jemmaan 🙂
Kivaa maanantaita jokatapauksessa! Mepäs mennään tänään käymään Linnanmäellä! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.