Hulinaviikon kuulumiset

Huhheijaa! Tämä viikko on ollut aikamoinen ja odottelen jo viikonloppua ilman sen erityisempiä menoja, nyt on nimittäin saanut aikalailla jokaisena päivänä olla jossain asioilla tai tekemässä jotain. Meidän pojalla on nyt 2kk korvilla alkanut kovat vatsanväänteet, eikä masu ole muutenkaan toiminut läheskään entiseen tapaan. Itkuisuutta on siis ollut paljon ja usein aikalailla se syli on ainut hyvä paikka, jossa ei kiukuta. Muuten onkin sitten itketty aikalailla kokoajan, joten esimerkiksi kotityöt ovat olleet viimeinen asia jota on ehtinyt miettimään ennen eilistä. Todellakin ymmärrän tuskan jos olisi vauva joka itkisi kokoajan ja kuukausikaupalla.

Siispä nämä muutamat päivä ovatkin menneet aikamoisessa hulinassa, varsinkaan kun bebe ei suostu päivisin nukkumaan päikkäreitä käytännössä ollenkaan. Sitten vasta kun päästään lenkillä vaunuihin.. Ja nyt onkin sitten satanut 😀 No mutta voisi olla pahemminkin! Hassua kyllä sinänsä, että meidän vauva ei ole vielä ikinä itkenyt niin
paljoa kun tässä tämän viikon aikana. Eilinen tosin oli ensimmäinen
vähän parempi päivä, jolloin bebe oli edes vähän oma itsensä.
Toissapäivänä saatiin nimittäin eka rokotus (rotavirus), joka ehkä pisti
meillä vähän vauhtia noihin vatsaongelmiin, eli todellakin oikein
positiivinen vaikutus tuolla rokotteella sen suhteen kun useimmiten nuo
mahdolliset haittavaikutukset ovat melko ei-toivottuja.

Ensi viikolla on luultavasti pakko lähteä tietokonekaupoille. Tai ainakin jos tällä blogilla on edes joku tulevaisuus, vihaan puhelimella nettaamista vaikka sitä paljon harrastankin 😀 Nyt alkaa nimittäin olla tämän vanhan läppärin toimivuus aivan äärirajoilla. Odottelen joka päivä esimerkiksi about 5min että iPhoto aukeaa, jonka perään usein saman ajan että Picasa aukeaa, sitten hetken että selain aukeaa taas näiden ohjelmien jälkeen. Tosi ärsyttävää!

Tänään olisi kuitenkin vielä kaikenlaista hommaa, sitten viikonlopun viettoon. Mun puhelinkin alkoi eilen seota taas aivan todenteolla ja heitti kesken kävelylenkin kahdesti ”iPhone ei käytössä”-herjan ruudulle moneksi minuutiksi ja siis puhelin meni kirjaimellisesti pois käytöstä. Säikähdin jo, että joku on kaapannut mun puhelimen jotenkin etänä. En tajua mistä johtui, mutta ehkä kohta suosiolla pistettävä uusi puhelinkin ostoon ennenkö tuo jo kauan reistaillutkin hajoaa lopullisesti tai räjähtää 😀

Kivaa viikonloppua!

3 vastausta artikkeliin “Hulinaviikon kuulumiset”

  1. Ootko kokeillut kantoliinaa? Repussa teidän vauva ei vissiin viihtynyt mut ehkä liinassa tykkäis olla 🙂 saisit kädet vapaaksi ja vauva sais olla sylissä silti ja vaikka tissilläkin jos tarve 😀
    Mun iphone on myös alkanut nyt tekemään kaikkia ihan ihme juttuja, täytyy varmaan hommata tännekin pian uusi! Sammuilee yhtäkkiä itekseen ja sekoilee muutenkin 😀

    1. Se on maailman ärsyttävintä kun puhelin sekoilee! ja jossei ole tajunnut hetkeen tehdä varmuuskopiota niin menee ihan paniikkiin 😀 mulla on semmonen kantoliina, mutta en oo vaan saanut aikaiseksi opetella sitä vaikka siis suurinpiirtein jokapäivä mielessä…. voisi oikeasti kyllä helpottaa! nyt otan sen asiakseni, kiitos muistutuksesta 🙂

  2. Kannattaisi ensin katsoa olisiko huollosta jotain apua? Jos ohjelmia tarvitsisi päivitellä tms..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.