Pieniä hemmotteluhetkiä

Pakko myöntää, että vaikka itsensä ehostaminen onkin lähiaikoina jäänyt vähemmälle on oma ulkonäkö edelleen luonnollisesti tärkeä juttu. Harvoin kuitenkaan (tai siis ei ikinä) jaksaa muutenkaan esimerkiksi lenkkipolulle pynttäytyä, hikihän siellä kuitenkin tulee. Tällä hetkellä esimerkiksi nämä ripset myös helpottavat jonkin verran ulkonäön suhteen, eikä edes oikeastaan tarvitse meikata kun ihokin on ollut superhyvässä kunnossa. Ja kesällä kun tulee muutenkin mentyä paljon freessimmällä ja kevyemmällä meiningillä.

Sen sijaan ehkä pienemmistä jutuista kotona, kuten nyt vaikka kynsien lakkauksesta, pitkästä suihkusta, hius- tai kasvonaamiosta on tullut entistäkin tärkeämpiä ja pienetkin omat hemmotteluhetket piristävät yllättävän paljon päivää. Välillä kun on ihan hyvä ottaa edes muutama minuutti itselleen, ilman niitä kotitöitä ja ajatuksia siitä, että mitäs pirua tässä pitikään seuraavaksi tehdä.. Sekin jo auttaa kun pääsee tekemään edes jotain muuta hetkeksi kun vaikkapa sitä vauvanhoitoa (en siis tarkoita sillä että sitä pitäisi päästä jotenkin ”pakoon”, mutta ymmärrätte varmasti mitä tarkoitan), oli se sitten edes vaikka roskien vienti jossei kynsilakkailuun ole aikaa 😀

Ajattelin esitellä muutaman kauneustuotteen, jotka ovat olleet nyt kesän aikana lemppareitani.

 Ja tässäpä avaintuotteet säihkyviin kesäsääriin ja kynsiin!

Ihan kamala asia myöntää, mutta vähän ennen vauvan syntymää en ollut sheivannut varmaan moneen kuukauteen 😀 Jotenkin ei a) jaksanut b) yltänyt sen vatsan vuoksi c) rehellisesti edes tullut ajatelleeksi koko asiaa. Sain blogin kautta tuon Gilletten uuden Venus Swil-höylän, jolle siis totisesti oli käyttöä nyt kesällä ;D

En useinkaan pidä kynsilakoissa sinisestä, mutta nyt olen alkanut lämmetä pastellisävyille ja tuo Avonin baby blue on ihana! Juuri täydellinen kesäksi. Hassua kuinka joskus monta vuotta sitten olin niin neonvärihullu kynsilakkojen suhteen, etten suurinpiirtein olisi voinut edes muilla lakata. Nyt taas en ikimaailmassa lakkaisi kynsiä neonvärisellä lakalla 😀 Jos saisin valita kaapista kaksi toisistaan erilaista kynsilakkaa kesäksi, niin ne olisivat nämä. Ja kolmantena ehkäpä valkoinen, vaikka taisi olla kyllä enemmän viime kesän juttu!

Ristiäisiin lakkasin kynnet tuolla Lumenen roosanudella (sävy 12. Teeruusu) ja tuo on niin ihana!! Omistan varmaan 10 erilaista ”nudelakkaa” kynsille, mutta on näissäkin huomattava ero kyllä sävyissä. Jos nuo kaikki laittaisi jonkun miehen eteen riviin, olisi todennäköistä ettei edes huomaisi mitään eroa, mutta onhan se ihan selkeä juttu, osa taittaa selkeästi vaaleanpunaiseen ja osa hiekkaan. On sillä nyt joku väli kumpaan 😉 Osa taas on peittävämpiä ja osa läpikuultavampia/kiiltäviä. Tuo roosanude oli kuitenkin esimerkiksi juuri ristiäisiin täydellinen valinta. Tajusin muuten etten ole laittanut tänne vielä ainuttakaan ristiäiskuvaa!

Mulla ruskettuu jalat aina jotenkin huonosti. Varsinkin tänä kesänä kun en ole käytännössä ollenkaan ottanut maaten aurinkoa vaan melkein kaikki väri on tarttunut lenkeillä ja vaikka väriä on tullut jalkoihin tasaisesti, kuitenkin tosi vähän verrattuna ylävartaloon. Olen välillä tasoittanut sitä suihkimalla sääriin itseruskettavaa, esimerkiksi tuo Yves Rocherin itseruskettava on ihan superhyvä ja muutenkin kätevä kun levitys tapahtuu suihkimala. Lisäksi väri on erinomainen eikä kulu missään nimessä laikkuina. Löytyy reilulla kympillä Yvesiltä täältä.
Esimerkiksi ennen juhlia tuo kullanhohtoinen Monoi-öljy on ehdoton vaikkapa juuri sääriin tuomaan hohdetta ja ehdottomasti myös niihin kullanhohtoisiin auringonottohetkiin 😉 Kultainen kuivaöljy löytyypi täältä.

Itseasiassa huomasin juuri, että Yves Rocherilla saa 8.8.2016 saakka -10% alennuksen tilauksen loppusummasta koodilla EXTRA1 🙂 Yvesille pääset tästä. 
 Tuotteet saatu blogin kautta ja  postus sisältää kaupallisia linkkejä.

2 vastausta artikkeliin “Pieniä hemmotteluhetkiä”

  1. Mä oon ihan kauhusta jäykkänä, koska bikinirajan sheivaaminen alkaa olla mahdottomuus. :O Pakko keksiä joku taktiikka saada siistittyä. 😀 Jos ei muu auta, laitan miehen töihin. 😀 Musta tuntuu superepämukavalta, jos pääsee liian puskaksi. 😛

    1. Haha! Mä en viimeisenä kuukautena jaksanu enää edes miettiä kokoasiaa kun sen ajaminen olis ollut oikeasti mahdottomuus! Tai oikeastaan ei enää edes välittänyt kun alkoi olla jo niin tukala olo 😀 oli kyllä ihana sit päästä ajamaan se :D:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.