Syksyn himotuksia

Selailin viikonloppuna Zalandon uutuusvalikoimaa, tarkoituksena lähinnä löytää esimerkiksi uudet juoksu/treenitrikoot. En kestä miten aina löydän sata muutakin juttua, jotka haluaisin tilata 😀 Esimerkiksi collareista löytyi vaikka millä mitalla kivoja. Omassa kaapissakin löytyy monta collaria, mutta se nyt on ehkä maailman käytännöllisin vaatekappale! Tänä syksynä pitäisi ostaa myös joku uusi pehmeä ja lämmin kaulaliina, sekä samalla myydä pois toinen Acnen Canada-huiveista. Lisäksi uusi nahkatakki olisi ostoslistalla..
 1. Harmaa printticollege ICHI täältä 2. Musta college printillä Nike täältä 3. College helmalla edc by Esprit täältä 4. College Calvin Klein täältä 5. Harmaa college Love Moschino täältä 6. Harmaa printticollege Nike täältä 7. Musta college värikkäällä tekstiprintillä Nike täältä 8. Harmaa college Nike täältä 9. Harmaa college Vans täältä
 
Näistä ehkä eniten omaan mieleen ovat nuo kaikki Niken, sekä Love Moschinon 🙂 Tosi kivoja!
Selailin myös vähän syksyn kenkäuutuuksia..

1. Nilkkurit Even&odd täältä 2. Nilkkurit Even&odd täältä 3. Vihreät loaferit even& odd täältä 4. Acne Pistols-henkiset nilkkurit Anna Field täältä 5. Mustat UGG-tyyliset nahkasaappaat Cassis täältä 6. UGG-tyyliset nahkasaappaat Cassis täältä 7. Tennarit kulta-yksityiskohdilla Topshop täältä 8. Adidas Superstar täältä 9. Siniset tennarit Vans täältä 10. Vans-henkiset tennarit Superga täältä 11. Matalavartiset Converset täältä 12. Korkeavartiset Converset täältä
Tässäpä oma lemppari ”mammatyylini” syksyksi! Tai ainakin niille päiville kun ei tarvitse ihan kamalasti vaatteilla pröystäillä 😀 Rakastan pukeutua mukavasti ja rennosti!
1. Harmaa college Gant täältä 2. Harmaa pipo Fraas täältä 3. Pipo Carhartt täältä 4. Aurinkolasit Ray-Ban täältä 5. Nahkainen musta pussukkalaukku Kiomi täältä 6. Musta nahkainen shopper Rebecca Minkoff täältä 7. Mustat trikoot Nike täältä 8. Siniset trikoot Nike täältä 9. Lenkkarit Nike Air Huarache Run Ultra täältä 10. UGG Classic Mini täältä

Näistä nuo Niken Huarachet ehdinkin jo tilata, niistä postailen myöhemmin.Parhaimmat kengät ikinä 🙂 Myös uudet UGGit odottelevat laatikossa syksyä.

 Muita ihan supersöpöjä juttuja, joista haluaisin itse jokaisen!!

1. Värikäs kesähattu Aldo täältä 2. Villahattu Coccinelle täältä 3. Punainen laukku Rebecca Minkoff täältä 4. Kaulakoru täältä 5. Kullan sävyinen kaulakoru täältä 6. Body/toppi Topshop täältä 7. Hapsulaukku OVS täältä 8. Mekko Sister Jane täältä 9. Punaiset korkosandaalit Topshop täältä 10. Harmaat nilkkurit SPM täältä
Harmittaa ettei tuo Aldon hattu tullut eteen alkukesästä! Voisihan tuon vielä tilata jemmaan, reilu parikymppiä kun kustantaa. Haluaisin syksyksi myös jonkun kivan villahatun, testasin nimittäin Ranskassa yhtä ja se oli ihan superkiva! Tuo Coccinellen voisi esimerkiksi tulla kyseeseen. Ja arvatkaa kuinka paljon himoitsen tuota Minkoffin punaista 😀
Zalandolle tästä!
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.