Koru muistoksi Ranskan reissuta

Ranskan reissulta ei tullut kovinkaan paljoa varsinaisesti shoppailtua, mutta tehdyt ostokset olivat kuitenkin sitäkin erityisempiä. Ei siis mitään harkitsematonta krääsää! Tosin ketjuliikkeitä ei Biarritzissä muutenkaan oikeastaan edes ollut surffibrändejä lukuunottamatta. Olenhan täälläkin maininnut, että musta on muutaman vuoden aikana tullut entistä harkitsevampi shoppailija. Useimmiten tulee ainakin yön yli mietittyä uusia hankintoja, joskus tosin ihan liiankin pitkään… 😀
Biarritzissä oli somia pieniä putiikkeja vaikka muille jakaa ja juurikin melko persoonallista ostettavaa, pienten suunnittelijoiden juttuja ja sen semmoista. Erityisesti korut olivat ihania! Käveltiin muutamaan otteeseen erään kivan korukaupan ohi, jossa oli vaikka millä mitalla kivoja minimalistisia koruja ja pakkohan sieltä oli saada matkamuisto. Harmittaa nyt jälkeenpäin etten ostanut vielä ranneketjua, juuri muutama viikko taaksepäin kun yksi hopeisista rannekoruistani oli pudonnut kädestä jonnekin pihalle, sniif!

Eka tuumailin, että haluanko kultaisen vai hopeisen värisen, sitten lähinnä LOVE ja LUCK-painatusten välillä kunnes sitten päädyin tuohon kultaiseen LOVE-riipukseen. Koru on päällystetty 18 karaatin kullalla, joten ei onneksi tummukaan 🙂 Näköjään Delphine Parientella löytyy myös verkkokauppa, täytyypi tutkailla jos toimittaisivat Suomeen! Ilmeisesti tekevät tilauksesta myös kustomoituja koruja. Kuinka hieno olisikaan tuommoinen pojan nimellä!!

Uusi lempparikoru siis!
Sanoin Tommillekin reissussa, että jos mun pitäisi pistää pystyyn joku putiikki niin se voisi hyvin olla koruliike, joka myisi juuri tämmöisiä yksinkertaisia kauniita koruja 🙂
Mitäs tuumaatte?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.