Nike Air Huarache

Ehdinkin jo ohimennen mainita, että tilasin viime viikolla Niken Air Huarache Ultra Run-lenkkarit joita olin tuumaillut itseasiassa jo lähes vuoden ajan! Nykyään käytän lenkkareita siis aikalailla jokapäivä, joten täytyyhän niihin nyt panostaa 😀 Vaikka omistankin juoksemiseen parit ihan hyvät lenkkarit Nikelta, niin kenkähyllystä löytyy myös muutamia ”arkitennareita” ihan normaalikäyttöön. Lenkkipolulle en siis noita arkilenkkareitani pistä, mutta jos täytyy lähteä kävellen jonnekin enemmän ihmisten ilmoille, niin siihen tarkoitukseen nuo ovatkin näppärät ns. siistimmät lenkkarit. Loistavia vaikkapa kaupungilla pyörimiseen.

Juuri yksi päivä tuumailin, että vielä pari vuotta sitten Converset olivat ”se juttu” ja kaikilla oli oltava Conssit. Nykyään taas Niket ovat ihan ultimaalinen villitys, itse tosin Nike-tyttö jo aikalailla 20v ajan. Ja onhan tämä Nike-villitys nyt ainakin jalkoja ajatellen paljon parempi niihin Converseihin verrattuna 😉 En itseasiassa muista milloin olisin viimeksi käyttänyt omia Conversejani. Varmaan kerran-pari viimeisen vuoden aikana. Mukavuus on nimittäin itselleni ainakin ykkösjuttu!

Tilasin nuo Huarachet Junkyardilta, joka on katumuotiin keskittynyt verkkokauppa. Kenkävalikoima on Junkyardilla ihan superhyvä, kuten myös valikoima esimerkiksi Niken vaatteissa. Lisäksi nuo toimitettiin ihan parissa päivässä, olin ihan yllättynyt tuosta nopeudesta.

Omaan silmääni esimerkiksi Niken Air Maxit ovat jotenkin rumia ja näyttävät ennemmin tukikengiltä kun muotikengiltä. Itselleni en siis niitä hommaisi vaikka olisivat kuinka hitti. Usein kun silmä tottuu juuri noihin muotivillityksiin ajan saatossa, mutta pakko todeta että oma silmäni ei kyllä Air Maxeihin ole tottunut, enkä usko että tottuu koskaan 😀 Makuja kun on niin monia! Nämä Huarachet kuitenkin ovat jostain syystä olleet omaan mieleeni heti alusta saakka, joskus bongasin tuon mallin Niken instagramista kun nuo olivat vielä ihan uutukaiset.
Vähän erikoisemmathan nämä ovat peruslenkkareihin verrattuna ja  itseasiassa vielä saumattomat eli nuo nauhat ovat tavallaan hämäystä, nämä nimittäin vaan sujautetaan jalkaan sitomatta. Lisäksi aivan äärimmäisen kevyet! Erityisesti kyllä tykkään tästä muotoilusta, vaikkei kyllä varmasti jokaisen silmää miellytä.
Löytyvät Junkyardilta täältä!
Pakko sanoa, että ihan superhyvä ostos!! Voin suositella, jos on myös kivat (ja helpot) ”arkilenkkarit” hakusessa 😉
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

4 vastausta artikkeliin “Nike Air Huarache”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.