Viikon kuulumisia ja syyskriisiä

Aikamoinen hulinaviikko taas ollut! En ymmärrä miten onnistun nykyään haalimaan itselleni ihan mielettömästi kaikkea menoa ja hoidettavaa, oikeastaan vaan viikonloppuisin ehtii ”olemaan”. Ensi viikolle on vielä buukattu juttuja, mutta sitä seuraavalle ei vielä toistaiseksi mitään. Jee! 😀 Ollaan sovittu aina suunnilleen yhdet tai kahdet kaveritreffit per viikko, mutta silti tuntuu ettei läheskään kaikki kaverit ole vielä ehtineet nähdä vauvaa. Ehkä jouluna sitten haha! Jokatapauksessa ei ole tällä viikolla ehtinyt varsinaisia kuulumisia tänne postailemaan.
Viikot menevät myös ihan kamalaa vauhtia kun tekemistä riittää ja mulla iski tällä viikolla ihan kamala syysahdistus. Makoilin illalla sängyssä ikkuna auki ja tajusin, että ulkona on jo ensinnäkin pimeää ja toisekseen myös oikeasti viileää. Yhtäkkiä se vain iski tajuntaan, että mennään jo hyvää vauhtia elokuussa ja kesä alkaa ihan oikeasti olla ohi. Koko kesä kun on tullut elettyä pikkuisen kanssa semmoisessa kuplassa, eikä oikeastaan ehtinyt kunnolla keskittyä moniin asioihin. Jotenkin aivot ovat olleet kokoajan siinä uskossa, että kesä on vasta alkamaisillaan.
Jostain syystä syksy aiheuttaa aina jonkunasteisen ahdistuneisuuden, havahtuu siihen että kesä oli ja meni. Ja yllättäen tietysti ihan liian nopeasti. Olen niin kesäihminen kun vain voi olla ja syksyt tuovat aina tullessaan semmoisen ”mitäs nyt?”-fiiliksen ja tietynlaisen oudon olon. Oli se sitten syksy 1999, 2005 tai 2014, jota miettii niin se outo tunne on aina sama. Muistan jokaisen syksyn, kunhan vuosiluvun heittää 😀 Hankala selittää, mutta tuli varmasti selväksi että kesä on se juttu. Useimmiten syksyn ja talven matkat ovat se asia jota odottaa ja jotka pitävät hyvän fiiliksen yllä kun tietää pääsevänsä jonnekin lämpöiseen. Nyt ei tosin ole vielä mitään kivaa reissuakaan buukattuna, joten ehkä sekin vielä pahentaa tätä syyskriisiä.
Tästä syksystä tulee tietysti täysin erilainen kuin muista syksyistä ja varmasti silti upea! En missään nimessä halua valittaa, meillä ei tule varmastikaan tekemisestä olemaan puutetta pojan kanssa. Pahin olisi nimittäin jäädä kyyhöttämään sisälle tekemättä mitään. Yleensä kun olen tehnyt aina syksyisin hurjasti ylitöitä, joka on useimmiten saanut sen jotenkin kulumaan nopeammin. Se on kuitenkin täysi totuus, että kesä voisi olla minun puolesta aina 😉 Kylmyys ja pimeys eivät vain ole minua varten.

Taas näitä snäppipelleilyjä 😀

Mun on ainakin ollut tarkoitus kertoa täällä mun pakkomielteestä keksiä omia nimityksiä selfieille.. Kuten nyt lenkillä otettu selfie on lenkkie, rannalla otettu on beachie, vauvan kanssa esimerkiksi bebefie. Niitä keksii kaikesta! Toisaalta tämä olisi voinut olla myös #dogfie 😀

Viime viikolla käytiin lenkkeilemässä Viikin lenkkipoluilla. Ihan superia! Täytyy joku kerta lenkkeillä tuota polkua ihan Herttoniemeen saakka.

Ja arvatkaa! Tietokoneraivarit ovat historiaa, koska kävin viimeinkin uusimassa Macbookini!! Nyt olen uuden 12-tuumaisen kultaisen (uuu!) Macbookin omistaja ja silläpä tässä nytkin kirjoittelen. Johan oli aikakin kun on jo reippaasti yli vuoden raivonnut lähes päivittäin tuon vanhan Macbook Pro:n kanssa, joka jo kuumenikin niin epäilyttävästi aina ettei olisi uskaltanut jättää edes lepotilassa päälle kotoa lähtiessä. Täytyy ottaa hienot kuvat uudesta koneesta pian 🙂

Käytiin eilen vauvan ja Jutan kanssa pyörimässä keskustassa, sekä piipahdettiin samalla myös Teatterissa lounaalla. Tekisi tänäänkin mieli hakea lounaaksi tuo kympin salaatti, nami! Oon maailman laiskin tekemään kotona salaatteja, vaikka on ehkä maailman yksinkertaisin asia 😀

Pikkuinen sai Jutalta uudet releet syksyksi 🙂 Ristiäislahjaksi tuli muuten pojan sedältä myös ihan supersiisti mini Timberland-setti!

Eilen oli muutenkin ihan loistopäivä, palasin nimittäin kuntosalille. Lihaskunto on monien liikkeiden osalta mennyt kyllä niin nössötasolle, ettei mitään rajaa. Tuntui että sain jo huvittuneita katseita kun tein hauiskääntöä pelkällä tangolla kun ennen siinä oli lisäpainoa 10kg. Mutta eihän sitä voi tietysti olettaa että jaksaisi läheskään samalla tavalla monen kuukauden (tai aika tarkkaan jonkun 5kk) tauon jälkeen, mutta useiden liikkeiden osalta kyllä ihmetytti, että miten jo suunnilleen kehon oma paino tuntuu rankalta!
Lääkäri oli sitä mieltä, ettei näe niille juoksulenkeillekään mitään estettä, mutten siitä huolimatta aio vielä mitään superlenkkejä vaan lähinnä edelleen sitä reipasta kävelyä ja lihaskunnon elvyttämistä pikkuhiljaa salilla. Ja tuntui muuten ihan superkivalta käydä salilla pitkästä aikaa! Tarkoitus olisi myös tehdä lähiaikoina erillinen postaus kehon palautumisesta ja treeneistä 🙂
Kivaa viikonloppua! Meillä alkaa perjantain siivous NYT! 😀

8 vastausta artikkeliin “Viikon kuulumisia ja syyskriisiä”

  1. Yksi postaustoive: Oliskos mitään, jos tekisit jossain vaiheessa postauksen hiuksista ja niiden kunnosta raskauden/synnytyksen jälkeen?

    1. Voin tietty tehdä! Tosin vielä ei ole alkanut se kuuluisa raskauden jälkeinen hiustenlähtö, eli vielä elellään ihan hyvän tukan kanssa.. Varmaan ihan pian alkaa :/

    1. Eihän! No mutta pian pääset nauttimaan sun lemppari-vuodenajasta! 🙂 Ei syksyssä tosin sinänsä mitään vikaa ole, ehkä marraskuussa alkaa se pahin kriiseily ;D

  2. Mä oon varmaan joku sun sielunkumppani tässä syksyasiassa, mulla on nimittäin aivan samanlainen fiilis 😀 Ei oikein tiedä että miten päin olis, vaikeeta sisäistää että hei, kesä oli ja meni. Toivon vaan joka vuosi että jatkuispa sellanen syyskuun ihana ja lämmin keli sinne seuraavaan huhtikuuhun asti 😀

    1. Se on kamala tunne, en tajua miten se voi joka kerta mennä niin vauhdilla ohi :/ ja juu tuommoinen sää olisi unelma, just mietin viime viikolla kuinka unelmapaikka Suomi olisi asua jos olisi aina tämmöistä 😀

  3. Ihan sama juttu tuon syksyn alkamisen osalta, iskee ihme haikeus ja kurkkua suunnnilleen kuristaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.