Sunnuntain turinat

Superkiitokset kaikille eiliseen postaukseen kerho- ja tuttipullovinkkejä postanneille! Edelleen ollaan aivan pulassa pulloasian suhteen, eikä hommasta vieläkään tullut yhtään mitään. Poika kyllä ajoittain imee pulloa, mutta maito vaan valuu suupielistä kun ei nyt enää jostain syystä ymmärrä niellä pullosta. En ymmärrä! Voi olla, että sekoittaa sen nyt tuttiin jota olen lähiviikot yrittänyt opettaa, äh! Jotenkin järkeilin, että kaikki on varmaan jotenkin kytköksissä tuon kielen kehityksen kanssa. Viime viikkoina kun on alkanut liikuttamaan kieltä ja tunkemaan sitä ulos suustaan, joten pieni ei varmaan hoksaa mitä pullolla pitäisi nyt enää tehdä kun on hoksannut tuon kielensä eri tavalla. 
Täytyy tänään käydä metsästämässä vielä semmoinen Aventin pullo josta joku vinkkaili ja testata sitä, että isä syöttää kun näköjään ei minulta kertakaikkisesti sitä suostu huolimaan! Pakkohan tuohon joku keino on olla, voisihan olla tilanne etten jostain syystä enää vaikka voisi rintaruokkia. No mutta yritetään, jossei onnistu niin sitten ei vaan onnistu.
Mun pitäisi saada vihdoin käytyä läpi Biarritzin kuvatkin tuossa vanhalla koneella, samoin saada pari muutakin toivottua postausta tehtyä. Pahoittelen myös näitä pilipalikuvia jos ne jotakuta häiritsevät, usein ei ole päivisin aikaa (tai siis ainakaan joka päivä, kun postattua tulee kuitenkin säännöllisesti tästä tohinasta) kaivella kameraa tai tule muutenkaan kannettua mukana, joten ainut optio on latailla näitä tänne kuulumisten väliin. Toinen vaihtoehto olisi sitten olla postaamatta kokonaan tai sitten  vaan ilman kuvia 😀

Perjantaina oli aikamoinen päivä! Ensin käppäiltiin beben kanssa Käpylästä Alppilaan noukkimaan ystävä matkaan ja siitä sitten Töölönlahden kautta kaupunkiin. Kierreltiin keskustassa jonkun aikaa ja käytiin myös Factoryssa salaattilounaalla. Siellä Pasilan Factoryssä olen käynyt monesti lounaalla, mutta tuolla Aleksilla en vielä tätä ennen. Salaateissa oli  tosi hyvin täytteitä keskustassa ja jos kympillä saa salaattiinsa sekä savulohta, että jättiscampeja, niin ei voi valittaa!
Myös takaisinpäin käveltiin keskustasta, tosin Pasilasta piti ottaa loput pari kilometriä bussi kun ei kertakaikkiaan enää jaksanut kävellä. Oli jalat melko muussina tuon jälkeen. Tulipa siis ekaa kertaa käveltyä kotoa keskustaan 😀

Ja illalla suuntasinkin sitten vielä Lauralle superihanaan kasvohoitoon. Postailen siitä vielä myöhemmin lisää 🙂

Ette tiedä kuinka innoissani olen salitreeneihin paluusta!! Eilen kun poika vielä veteli sikeitä, kipaisin tekemään 40min pikatreenin ennenkö Tommi suuntasi Porvooseen surffaamaan. Meidän sali on nykyään aivan kuollut, varsinkin siis ”ei-ruuhka-aikoina” ja ajattelin joku päivä koittaa rullata babyn mukaan matkarattaissa ja yrittää esimerkiksi tehdä jotain pientä kahvakuulanostoa bebe mukana. Sittenhän sen näkisi onnistuisiko. Eilenkin olin salilla ainut treenaaja 😀

Mun on aivan pakko raportoida tännekin!! Kukaan ei varmasti ole kertakaikkiaan voinut välttyä täällä mun Balenciaga-höpinöistä, jotka ovat jo menneet ihan liiallisuuksiin. Olen harkinnut koko laukkua jo niin kauan, että touhu alkaa mennä jo aivan överiksi. Kesällä päätin, että seuraavalla kerralla kun My Theresa muistaa minua lahjakortilla, niin pistän sen tilaukseen. Viime viikkoina alekin loppui tuolla ja My theresa on ahkerasti lähetellyt sähköpostia syysuutuuksista ja olin aivan varma, että kohta se voucherkin sieltä tupsahtaa ja eilen sitten. O-ouuu! Eilisilta meni sitten sen itse laukun kanssa jahkaillessa kun tajusin, etten nyt sitten ehkä haluakaan juuri sitä jota olin monta vuotta himoinnut.. On se sitten vaikeaa! 😀

Musta on muutenkin tullut ihan supernuuka. Oon myynyt tässä kotiäiteillessä kaikenlaista roinaa nurkista facekirppiksillä ja tunkenut kaikki niistä saadut rahat tuonne säästöpossuun. Eilen sitten kävin tallettamassa automaatilla tuon sisällön ja sain niistä reippaasti yli 300e Balenciaga-kassaan. Loput ajattelin ehkä nostaa työpaikan henkilöstörahastosta, josta en vielä ikinä ole nostanut mitään ulos, joten laukku on käytännössä siis ilmainen eikä edes tarvitse omiin säästöihin kajota. Aikamoisia arjen säästöjä siis 😉

Ainakin täällä Helsingissä ukostaa juuri. Jotenkin toivoisin, että elokuu yllättäisi vielä kerran jollain helteiden loppurysäyksellä. Olin aamulla herätessä jostain syystä ihan ennätysväsynyt, mutta nyt piristyi ihmeen hyvin täällä pölistessä ja kahvin voimalla.
Kivaa sunnuntaita!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.