Asuntonäyttöjä ja vauvakuvia viikon varrelta

Huomenta! Meidän pojat vetelevät vielä sikeitä ja kyyhötän itsekseni juomassa aamukahvia. Napero nukkui viime yön yhteen putkeen 22-03:30 ja sitten vielä toisen 04-08 pätkän kun nostin poikkeuksellisesti takaisin omaan kehtoon loppuyöksi. Oli pakko saada nukkua toisella kyljellä ja pelkäsin muuten jyrääväni pienen. Onko muiden vauvat muuten hikikalleja? Meidän poika nimittäin hikoilee varsinkin vieressä nukkuessa ihan hulluna vaikkei olisi pyjamakaan päällä. Pahin oli ehkä kuumemmilla keleillä, mutta edelleenkin saattaa olla märkä läntti pojan alla kun herätään jos on yhtään osunut peitto päälle tai ollut kyljessä kiinni. Kuulemma täysin normaalia neuvolan mukaan, mutta en jotenkin ajatellut että pikkuvauvat hikoilisivat paljoa 😀
Poika on muutenkin ollut nyt pieni tuittupää eikä suostunut nukkumaan päikkäreitä käytännössä lainkaan. Parina päivänä ei olla käyty ollenkaan vaunulenkillä (jossa poika siis yleensä nukkuu sen tunnin, joka on päivän ainoa pitkä pätkä) ja kun ei olla vaunuiltu, niin ei ole myöskään tullut uni päivällä! Tai oikeastaan silloin nukutaan ihan semmoisia pieniä 10-20min powernapeja parit päivän mittaan, ainoastaan vaunuissa pidempään. Itseäni ei toki haittaa yhtään tuo päiväunettomuus, meillä menee päivät kivasti puuhaillen muutenkin ja ainakin saa olla entistäkin iloisempi noista useimmiten loistavista yöunista!! Toisaalta illalla kyllä huomaa sen väsymyksen pienestä kun alkaa olla melkoinen känkkäränkkä.

Lähdettiin eilen huvikseen parille asuntonäytölle! Löydettiin nimittäin netistä aivan megasuperihana potentiaalinen koti, joka myös livenä oli aivan huippu. Tosin muitakin halukkaita löytyi vaikka millä mitalla ja meillä on omakin myymättä (eikä siis vielä edes laitettu myyntiin), joten aikalailla semmoisella ”katsotaan nyt mitä on tarjolla”-meiningillä oltiin liikenteessä. Toisaalta ihan hyvä muutenkin katsastaa eri alueita ennakkoon niin tietää jotain siinä vaiheessa kun asia todella on ajankohtainen. Se on kyllä ahdistava tunne kun löytää oikeasti ”helmen” ja tietää, että vaikka tekisikin ehdollisen tarjouksen, ei välttämättä ole mitään saumaa kun moni muu ostaja on liikkeellä nopeammalla kaupantekovalmiudella!

Poika on alkanut nyt parin viikon aikana ”juttelemaan” hurjasti. Kokoajan on höpötys päällä kun jokeltelee ja kertoo juttua 🙂
Tässä vähän instapläjäystä meidän viime viikoista..

Opeteltiin VIHDOIN viime viikolla kantoliinan sitomista! Ja eihän se loppupeleissä nyt todellakaan mitään rakettitiedettä ole kun muutaman kerran tekee. Meidän poika lisäksi viihtyy siellä tosi hyvin, en vaan kertakaikkiaan osaa sitoa liinaa niin että se tukisi kunnolla niskaa, joten en ole uskaltanut pitkiä aikoja pitää liinassa kun joutuu kädellä tukemaan päätä. Aika hikistä hommaahan tuo tosin on, mutta yllättävän napakan pakkauksen kuitekin saa tehtyä tuolla. Eiköhän se tästä kun vielä vähän harjoittelee 😉 Kantorepussa kun poika ei kertakaikkiaan viihdy ollenkaan! Täytyy tosin sitäkin kokeilla vielä myöhemmin jos olisi mieli muuttunut.
Ja kohta päästään myös pitämään pikku-Uggeja! Meiltä löytyy Tommin kanssa molemmilta nuo samanlaiset classit shortit, joten olihan bebellekin pakko ostaa omat UGGit talvella Havaijin reissulta.
Kivaa maanantaita!

9 vastausta artikkeliin “Asuntonäyttöjä ja vauvakuvia viikon varrelta”

  1. Moi! Mitkä nuo näissä kuvissa näkyvät mustat salitossut on? 🙂 Itellä etsinnässä juurikin mustat Niket salille mutta en kertakaikkiaan osaa päättää mallia.. 😀 Kiva kun muuten kirjoittelet melkeinpä päivittäin, itsellä tullut rutiiniksi aina näin lounastauon päätteeksi kurkata sun blogiin 🙂

  2. Täytyy nyt vaan todeta, että tykkään kyllä tästä sun blogista ihan hulluna! 😀 Oon aivan täysin erilaisessa elämäntilanteessa, mutta jessus sentään kun näitä sun juttuja on silti kiva lueskella! Eipä mulla muut, kivaa maanantaita sinnekin! 🙂

  3. Vauvan niskan tueksi kantoliinaan voi virittää pötköksi rullatun harson tai vastaavan 🙂

    1. Kiitti vinkistä! En siis osaa sitoa tuota niin että yltäisi kunnolla niskaan, joten tuumailin että miten se pötkylä pysyisi, hmmm 🙂

    2. Tuosta kuvasta en oikein saa selvää, millä sidonnalla teet. Onko perus kietaisuristi 2? Auttaisiko se, että painisit alussa liinan edessä ylemmäs ennen päiden viemistä taakse? Olet kyllä varmaan testailutkin eri tavalla… 🙂 Helpoin jos joku livenä neuvoo, en oo itekään spesialisti, jotenkin on vaan hyvin asettunut tuo samainen liina. Jos menet mukaan johonkin kerhoon tai perhekahvilaan, niin niissä on yleensä ainakin joku kantoväline-ekspertti mukana, saa hyvin vinkkejä ja netistä kyllä myös ainaki ite oon viisastunut liinailusivuilta ja YouTubesta 🙂 Jossain oli muuten vinkkinä kietoa (tuubi)huivi oman kaulan ympäri ja siitä lapsen kaulan taa. Pitää vaan huolehtia, ettei vauva kuristu eli kiristys kietomalla tarvittaessa oman kaulan ympäri, ei kietoa huivia vauvan kaulan ympäri. Eikä tietysti liian kireälle.

    3. Niskan tueksi rullattavaa liinaa tms. kutsutaan moltoniksi, googlella voisi löytyä esimerkki siitä miten se laitellaan ku sanallisesti hankala selittää! Se siis tulee tuonne niskan taakse ja liina pyöräytetään sen päälle. Liina näyttää trikoiselta, eli kun asetat moltonin niin voit varoen vetää päällimmäistä liinaa alhaalta ylöspäin, jotta saat moltonin tehtyä. Oliko riittävän vaikeasti selitetty 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.