Ihanassa Dui-kasvohoidossa + alekoodi!

Kävin pari viikkoa takaperin pitkästä aikaa Lauralla Dui-kasvohoidossa, edellisestä kerrasta olikin aikaa jo oikeastaan liian kauan. Vaikka kosteutankin ihoani ihan superpaljon, läträilen voiteeilla ja öljyillä, olisi niissä hoidoissakin hyvä käydä edes joskus. Samallapa saa muuten myös sitä arvokasta omaa aikaa!

Kuten olen tässä kesän aikana ohimennen kirjoitellut, on ihosta tullut nyt kotona lomaillessa pidettyä entistä parempaa huolta. Kuorinnat, naamiot, silmänympärysvoide ja puhdistuskin olivat ennen muka liian aikaavieviä hommia, tosin kyllä silloinkin tosissani panostin kyllä niihin voiteisiin ja seerumeihin tai öljyihin. Ihon kosteutus on nimittäin itselleni ihan ykkösjuttu ja omaankin silmääni on ihoni kunto parantunut tässä 6kk aikana entisestään.

Dui-tuotteet ovat ihan superihania ja itse ainakin tykännyt tuotteista aina käytösä hurjasti 🙂

Joku kyselikin kommenteissa jonkin aikaa sitten, että enkö pelkää ihosyöpää kun kerta pidän auringonotosta niin paljon. Ja tietysti pelkään! Vaikka jaksankin aina jauhaa ruskettumisesta ja auringonotosta, en itseasiassa nykyään edes ota paljoa aurinkoa. Nyt kesän olen Biarritzin muutamaa hassua varsinaista auringonottotuntia lukuunottamatta ”ottanut aurinkoa” ainoastaan meidän vaunulenkeillä, en ikinä virallisesti lähtenyt ulos makaamaan, vaikka aikaa kyllä olisi ollut. Tosin tulihan sitäkin toukokuussa tehtyä kun odottelin bebeä syntyväksi enkä oikein päässyt lisäpainon kanssa kovin kauas kotoa muutenkaan ja oli tekemiset vähän vähissä. Kokonaisia päiviä ei ole tullut maattua auringossa ihan superpitkään aikaan, maksimissaan ehkä reilu  tunti.
Mulle ei kuitenkaan tulisi mieleenkään lähteä ottamaan aurinkoa ilman aurinkosuojaa. Palaminenhan on tietysti iholle pahin mahdollinen juttu, enkä kyllä muista milloin olisin viimeksi edes palanut. Lisäksi iho tuppaa muistamaan vanhatkin palamiset. Oli kuitenkin mukava yllätys kuulla Lauralta, ettei ihossani näy lainkaan auringon aiheuttamia vaurioita tai muutenkaan uskoisi, että olen viihtynyt paljon auringossa. Suojaaminen on kyllä ihan ehdoton juttu. Lohdutuksen sanana noin yleisesti kuulin, että osa auringon aiheuttamista vaurioista on kuitenkin vielä hoidettavissa pitämällä ihosta ja riittävästä kosteutuksesta huolta!

 Lauran kauneushoitola sijaitsee Hakaniemen kulmilla osoitteessa Sörnäisten
Rantatie 8. Erilaisten Dui-hoitojen lisäksi Laura tekee myös
ripsienpidennyksiä, sekä ripsien ja kulmien värjäyksiä/muotoiluja.

Olen nyt aloittanut pitkästä aikaa myös tuon Skin Gain-kuurin. Ajattelin jossain vaiheessa postailla tuloksia tästä ja eräästä toisestakin kollageenivalmisteesta! 

Tuon hellävaraisen Teatox detox-teekuurinhan vedin silloin synnytyksen jälkeen puhdistamaan kehoa nesteistä sun muista (postaus teestä löytyy täältä). Ja kyllähän niinä ensimmäisinä viikkoina lähtikin painoa reippaasti yli 10kiloa juuri nesteinä ja muuna. Suosittelen! Tuota teetähän voi ostaa siis Lauran hoitolasta paikanpäältä, sekä myöskin verkkokaupan puolelta.

Dui-kasvohoito on monivaiheinen ja sillä voidaan keskittyä hoitamaan erilaisia iho-ongelmia, kuten esimerkiksi aknea, näppylöitä, arpia tai ottaa huomioon ihon erityistarpeita, kuten kuivan ihon kosteutusta. Itseasiassa tuolla hoidolla voi myös hoitaa auringon aihtuttamia ihovaurioita, koska hoito on aikamoinen kosteutuspommi!

Hoito alkaa aineenvaihduntaa
kiihdyttävällä ja turvotuksia vähentävällä lymfa-sivelyhieronnalla,
jonka jälkeen aktivoidaan akupunktiopisteitä. Akupunktiopisteiden
aktivoinnin tarkoitus on tasapainottaa ja vahvistaa eri sisäelinten
toimintoja, koska monet iho-ongelmat ovat lähtöisin juurikin
jonkinlaisesta elimellisestä ”ongelmasta”. Itselläni on esimerkiksi
ollut nyt molempina hoitokertoina otsan iho ohimoiden/kulmakarvojen
seudulta arkana ja tuo kuulemma voi kertoa uniongelmista tai unen
puutteesta. That makes sense! 😀 
Tämän
vaiheen jälkeen keskitytään ihon ongelma-alueiden hoitoon, vaikkapa nyt
arpiin. Viimeisessä vaiheessa käytetään seerumia, joka kevyesti
kirkastaa ja kuorii ihoa. Hoidon päätteeksi iholle levitetään vielä
vaikuttamaan oman ihotyypin mukainen naamio imeytymistä tehostavan
hieronnan kera. Aikamoinen hemmottelupläjäys! Hoidon kesto on noin
tunnin, eli ehtii hyvin vaipua muihin mietteisiin arjen kiireistä 🙂

Ihoon ”syötetään” siis koko hoidon ajan erilaisia öljyjä ja seerumeita,
joiden imeytymistä nuo eri vaiheiden tekniikat tehostavat entisestään.
Iho on siis kirjaimellisesti hoidon jälkeen pumpattu täyteen erilaisia
hoitavia ja kosteuttavia ainesosia. En kyllä juksaa yhtään kun sanon, että kasvojen iho on tuon hoidon jälkeen aivan superheleä ja kosteutettu. Eikä tuo teho lakkaa suinkaan hoitopäivään, vaan iho on aktiivinen vielä pitkään hoidon jälkeen ja imee entistäkin tehokkaammin itseensä ainesosia öljyistä ja voiteista mitä kotona levittää.

Itselläni iho on ollut aina hoidon jälkeen todella monta päivää upean hehkuva, ihan kun olisi vasta sieltä hoidosta tullut 😉 Tämän hoidon jälkeen iho totisesti käyttää kaikki hoitotuotteet hyväksi kuten pitääkin. Voin totisesti lämmöllä suositella!

Itsellä siis hoidettiin yleisen kosteutuksen lisäksi myös tuota ärsyttävää hormoninäpyn aiheuttamaa arpea, jonka sain aikaan keväällä turhalla ihon ronkkimisella. Jotenkin kuvittelin, että arpi siitä itsekseen vaalenee ajan kuluessa, mutta eihän se siitä oikeastaan mihinkään lähtenyt tässä kuukausienkaan saatossa. Kuulin Lauralta, että mitä tuoreempi arpi, sitä helpompi siitä on vielä päästä eroon aktivoimalla pakkautunutta verikertymää arvessa, joka tuon tumman sävynkin aiheuttaa. Arpeani käsiteltiin kaksi kertaa viikon välein ja tässä yllä arpi siis ensimmäisen hoidon jälkeen.

 Toki arpi vielä kahden hoidon jäljiltä hieman erottuu, mutta on kyllä aiempaa vaaleampi! Olisi pitänyt hoksata ottaa myös kuva ennen hoitoja ;D

Tässä iho siis noin viikko toisen hoidon jälkeen ilman meikkiä.


Kotihoidoksi käsittelyiden ohelle sain tuota Youth Formula-öljyseerumia, jota olen nyt päivittäin levittänyt muutaman tipan kasvoihin, sekä myös erikseen arven alueelle. Olen aikaisemminkin käyttänyt noita öljytipppja ja kyseessä on iholle nuoruuden kiinteyttä palauttava tehoöljy. Löytyy Dui Clinicin verkkokaupasta täältä!
Sain teille myös alennuskoodia Dui Clinicille jakoon! Koodi iines20 antaa siis huiman -20% alennuksen ja on käytettävissä sekä tuotteisiin, että Dui-hoitoihin! Alennus tulee verkkokaupassa siis kaikista tuotteista (myös aletuotteet!), mukaanlukien siis esimerkiksi Detox-teen ja muut kauneusravinteet, sekä tietysti kaikki Dui-ihonhoitotuotteet.

Alennuksen kasvohoidoista saa mainitsemalla Lauralle hoidon yhteydessä, että on blogini lukija. Koodi on voimassa syyskuun loppuun, eli 30.9 saakka.
Dui Clinicin verkkokauppa ja tietoa hoidoista löytyy täältä! 
Kasvohoito toteutettu yhteistyössä Dui Clinicin kanssa, postaus ei kuitenkaan tuota minulle taloudellista hyötyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.