Lampaannahkaiset tohvelit kiikarissa

Pakko myöntää, etten käy Elloksen verkkokaupassa oikeastaan ikinä. Nykyään on muutenkin ihan vain muutama verkkokauppa, joita säännöllisesti selailen läpi, mutta välillä tulee sattumalta hairahdettua muuallekin ja nyt kävi niin! Olen täälläkin nimittäin jauhanut useaankin otteeseen UGG Australian tohveleista, joista olen haaveillut nyt jo ikuisuuden. Jostain syystä en saanut edelliseltäkään Jenkkireissulta niitä ostettua ja nyt harmittaa. Yksi päivä tässä kuitenkin googlettelin noita tohveleita ja muistin samantyylisiä lampaannahkaisia tohveleita myyvän Shepherdin. Ja Shepherdiä löytyy näköjään juuri Ellokselta (täältä)!
Nuo Shepherdin tohvelit ovat UGGiin verrattuna huomattavasti edullisempia ja olenkin nyt pistänyt nuo mietintämyssyyn syksylle. Kuinka ihana olisikaan herätä aamulla ja sujauttaa nuo jalkaan kun nousee kylmään lämpimän peiton alta? 😀 Mulla nimittäin on pakkomielle pitää kotona joko tohveleita tai villasukkia. Yleensä talvisin useimmiten juuri villasukkia, mutta tohvelit ovat kyllä ihan ympärivuotisessa käytössä. Tosin edelliset vetelevät jo niin viimeisiään, että uudet tulisivat tosiaankin tarpeeseen. Varsinkin kun nuo lampaannahkaiset varmasti kestäisivätkin vuositolkulla aktiivistakin käyttöä. Harmikseni ei Elloksellakaan ollut noista Shepherdeistä aivan kaikkia malleja, mutta monia kivoja silti!

1. Umpinaiset tohvelit täältä 2. Leopardikuosiset tohvelit (-50%) täältä 3. Lasten tohvelit täältä 4. Käärmekuvioiset slip-in-tohvelit täältä 5. Slip-in-tohvelit paisley-kuviolla täältä 6. Leopardikuvioiset slip-in-tohvelit täältä

Nuo numero 2:et ovat ihan superkivat, eivätkä tosiaan edes kalliit kun alen puolella 35 euroa. Noista muista olisi oma juttuni ehdottomasti nuo numero 5!!

En tajunnut tätä ennen kuinka paljon kivoja sisustusjuttuja Elloksella on! En muutenkaan selaile sisustustavaroita netistä oikeastaan koskaan, mutta näköjään pitäisi niin säästyisi monilta kukkarolle kohtalokkailta Ikea-reissuilta 😀 Löysin nimittäin kivan maton meidän tulevaan (ehheh sitten kun se löytyy) uuteen kotiin tai muuten vaan nykyiseen makkariiin..

Paimentolaismatosta olen nimittäin haaveillut ja nyt löytyi edullinen versio semmoisesta! Ne aidot kun maksavat jopa nelinumeroisen luvun. Tämä pihistä-versio kun löytyy tuolta Elloksen valikoimista 159 eurolla ja alekoodilla lähtee vielä siitäkin hintaa pois 🙂 Ihan superkiva! Tämä Tanger-matto löytyy Ellokselta täältä.
Elloksella on nimittäin nyt meneillään alekamppis, jonka myötä saa 10 euron alennuksen jokaisesta 40 euron ostomäärästä. Eli 80 euroa antaa 20 euroa alennusta, 120 euroa taas 30 euroa alennusta jne.. Alennus tulee myös merkkituotteista. Tarjous on voimassa vielä huomiseen 28.8 saakka eikä voida yhdistää muihin tarjouksiin!
Ellokselle pääset tästä!
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä. 
 

2 vastausta artikkeliin “Lampaannahkaiset tohvelit kiikarissa”

  1. Mulla on noi 6. kuvan tohvelit, sain pari vuotta sitten joululahjaksi ja oon tykännyt tosi paljon! ihanan lämpimät ja pysyny hyvänä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.