Voita paketti vitamiinisuihkeita!

Vihjasinkin jo Instan ja Snapin puolella ohimennen tulevasta arvonnasta. Pitkästä aikaa! Täältä siis pesee 🙂 Kirjoittelin joku aika sitten kuinka DLUXin D-vitamiinisuihke on ollut meidän vauvalle sopiva tuote ja sillä tiellä mennään edelleen D-vitskun suhteen. Postaus aiheesta löytyy täältä.

Sarjastahan löytyy myös odottavien ja imettävien D-monivitamiini, joka itselläni myös oli keväällä käytössä. Mies taas on meillä käyttänyt tuota vihreän pullon vahvaa D-vitamiinia ja samainen lähtee syksyllä itselläni käyttöön. Nämä suihkittavat suihkeet ovat helppouden lisäksi tehokkaita siitä, että vitamiinit imeytyvät tehokkaasti elimistön käyttöön suun limakalvoilta.

Nyt lähtisi siis arvontaan allaolevien kuvien paketti Nordic Health Spraysin tuotteita, jossa varmasti jokaiselle jotain!

Arvottava paketti sisältää:

DLUX Infant-suihke. D-vitamiinisuihke vauvoille. Suihkeessa luontainen mansikka-aromi. Tutkimusten mukaan tämä on koliikkiystävällinen D-vitamiinivalmiste.

DLUX 3000-d-vitamiinisuihke. Suihkutettava vahva D3-vitamiini, jossa D3-vitamiinia 75mcg per suihkaus. Yksi suihkaus päivässä riittää.

MultiVit-spray. Monivitamiinisuihke sisältää luonnon A-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-, C-, D3- ja
K1-vitamiinia, biotiinia, foolihappoa sekä jodia ja seleeniä. Suihke soveltuu myös lapsille.

Boost B12-vitamiinisuihke. B12-vitamiini vähentää väsymystä ja edesauttaa hermoston sekä aivojen normaalia
toimintaa. Kromi auttaa pitämään yllä kehon normaalia
verensokeripitoisuutta. B12-vitamiini on varsin suositeltava vitamiinilisä varsinkin kasvissyöjille!

Uni Magnesium-spray. Suoraan iholle yötä vasten suihkittava magnesium-spray auttaa nukkumaan normaalisti ja luonnollisesti. Luonnon magnesiumia tehostavat kamomilla, bergamotti, myskisalvia sekä eteeriset öljyt. Suoraan iholle annosteltavan magnesiumin on tutkimuksissa osoitettu nostavan magnesiumtasoa sisäisesti nautittavia tuotteita nopeammin.

HUOM!! Osallistumisohjeet:

Julkaisen samoihin aikoihin tämän postauksen kanssa Instagramissa kuvan suihkeista. Ellet ole jo tykännyt kuvasta, käy tykkäämässä siitä profiilissani (@iines) osallistuaksesi ja tägää myös joku ystävistäsi osallistumaan. Mikäli et omista Instagram-tiliä, voit poikkeuksellisesti osallistua kommentoimalla tähän postaukseen nimen, sekä sähköpostiosoitteen kera jolloin huomioin kommentit arvonnassa! Aikaa osallistua arvontaan on keskiviikkoon 31.8 saakka.

Arpaonnea!! (Ja luithan ohjeet? ;))
 

Arvonta toteutettu yhteistyössä Nordic Health Sprays:in kanssa ja kuvan tuotteet saatu blogin kautta.

42 vastausta artikkeliin “Voita paketti vitamiinisuihkeita!”

 1. Mukana minäkin. Flunssa meinaan jyräs mut, joten tropille olis tarvetta 🙁
  T. Nelliina
  nelliina(@)yahoo.com

 2. En ole koskaan kokeillut vitamiinia suihkeena, olisi tosi mielenkiintoista!
  mannanpostiatluukkupistecom

 3. Siinäpä olisi paketti sekä pikkuiselle tulokkaalle, mummon omalle pikku prinsessalle sekä mummolle. Mukana arvonnassa, valitettavasti en ole facebookissa,enkä instagramissakaan.
  mummolta@gmail.com

 4. Airiina
  Mukaan arvontaan, olen kuullut suihkeista mutten ole itse koskaan kokeillut.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

 5. Osaatko sanoa, miks tuossa vauvojen d-suihkeessa pitoisuus yhdessä d-suihkeessa on 7,5mg vaikka 0-2 vuotiaiden suositus on 10mg?

  1. En osaa sanoa :/ Voi johtua siitä, ettei kyseinen tuote ole ainoastaan Suomen markkinoilla. Muualla kun on varmaan alemmat suositukset.

 6. Peppi
  Kiva postaus, hyödyllinen arjessa, en omista Instagram-tiliä mutta kiitos kun voi näinkin osallistua arvontaasi.

  peholapp(at)uusikaupunki.fi

  1. Olisi varmaan hyödyllistä liittää mukaan myös nimimerkki ja yhteystiedot jos osallistuu? Muuten varmasti melko mahdoton voittaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.