Throwback-sunnuntain satoa

Throwback-aamun syövereissä tuli tällä kertaa uppouduttua vuoteen 2011. Ja ei hemmetti kun olin kova shoppailemaan! Nimittäin ostospostauksia on suurinpiirtein joka kolmas, eikä ihmekään että myin 2012 Valtterin kirppiksellä niin megapotin vaatteista että sain noista muutamasta tunnista yli 400 euroa. Pakko myöntää että sitä myytävää riittäisi varastossa kyllä vieläkin! Pitäisi pitästä aikaa taas raahautua jonnekin myymään ison läjän kanssa. Tosin eilenhän oli siivouspäivä joka itseltäni meni vähän ohi kun en ehtinyt katsoa kamoja valmiiksi ennakkoon…

Aivan alkuun löysin superkivoja asukuvia vikalta JKL-kesältä!

 Ihme kyllä mulla on vielä kaikki nämä vaatteet ja asusteet!

Nuo Cheap Mondayn farkut oli ihan superihanat, mutta tosiaan myös aivan superpienet!!! Ei toivoakaan, että mahtuisin noihin enää. Siis lähelläkään 😀 Näissä kuvissa painan ehkä alle 45kg ja farkut ovat silti kireät, haha! Muistaakseni nämä kuvat ovat In the spotlight of style-Viivin ottamia, lähdettiin joku päivä töiden jälkeen harjun kupeeseen kuvailemaan ;D Voi niitä aikoja! Ja aika huisi tuo huivijuttukin päässä hah!

Facebook muistutti minua tänä viikonloppuna, että tuli tasan viisi vuotta siitä kun muutin Helsinkiin. Kylläpä siitä muutosta silloin olinkin innoissani, oli maailman siisteintä säästää ja ostaa kaikkea uutta sälää uuteen kotiin ;D

Joulukuussa 2011 podettiin outoa ruokahaluttomuutta.. En muista että olisi ikinä kyllä ollut moista vaivaa, syön aina ihan hulluna. Muistaapahan itsekin näissä postausten kaivamisissa jotain 😀
”En ymmärrä miksi, mutta viime aikoina mun ruokahalu on vähentynyt ihan
minimiin. Saatan illalla muistaa, etten ole koko päivänä syönyt
oikeastaan mitään. Töissäkin lappaan lautaselle aina huisit määrät
ruokaa nälissäni, joista saan väkisin kurkusta alas ehkä muutaman
suupalan, ennenkö se etova olo tulee. En tiedä voiko stressi heijastua
tällä tavalla. Miettikää, mua ei ole tehnyt muutamaan päivään mieli edes
sipsejä!!!”

Oltiinpas sitä huoliteltuna kun meikki aivan tiptop ja barbie-kynnet! 😉 Täytyypä joku päivä kokeilla osaanko enää edes levittää luomiväriä 😀
Tämmöinen olisi muuten suurinpiirtein mun unelmatukka! Vielä kun olisi nuo laineet vielä ihan omasta takaa 🙂

Samaisessa joulukuussa 2011 heittäydyin ihan hulluksi ja tein jotain viikonloppuvuoroja Glitteriin täällä Helsingissä mun kokopäivätyön ohella. En tajua miksi. Varsinkin kun noista lisätöistä meni lisätuloverot eli ei oikeasti mitään järkeä. Piti kai yrittää aivan väkisin tunkea elämänsä täyteen kaikennäköistä hömppää, ettei vaan ehtisi hetkeäkään chillaamaan! Älkää tehkö samoin ja aivan suotta yrittäkö polttaa itseänne piippuun vain siksi että on tosi kiva puuhailla sitä sun tätä ja tehdä töitätöitätöitä. Eiköhän sitä ehdi vielä 40 vuoden päästäkin 😀
”Voisin toki työskennellä vielä kaupassa, mutta nyt kun on päässyt kiinni
niihin oman alan töihin, olen saanut kuitenkin varmuuden siitä, että
finanssiala on ala, jolla todella haluan työskennellä. Lisätyöt nyt vaan
tuo vähän piristystä siihen perusarkeen ja eihän myymälä- ja
toimistotyötä voi millään tapaa verrata toisiinsa. Jokatapauksessa olen
vahvasti sitä mieltä, että kaikki työkokemus on arvokasta ja antaa
varmasti tulevaisuuden kannalta paljon hyödyllistä tietoa ja taitoa.”
Ainakin oltiin kovin varmoja tulevaisuuden uravalinnan kanssa! Nykyään toivon välillä, että olisin valinnut edes vähän parempipalkkaisen alan. Finanssialalla ei nimittäin ainakaan rikastumaan pääse, edes hulluilla ylitöillä 😀 Mutta edellen kyllä ihan samoilla linjoilla tuon suhteen, että kaikki työkokemus on ehdottomasti arvokasta ja auttaa kyllä hahmottamaan sitä mikä se oma juttu voisikaan olla. Sittemmin on tullut työskenneltyä mm. asiakaspalveluhommissa vakuutusyhtiössä ja pankin konttorissa ja voin aika suoralta kädeltä sanoa, etten enää kumpaankaan menisi takaisin kovin mielelläni. Tulipa kuitenkin koettua ja opittua paljon! Muutenkin nostan hattua niille ketkä ovat jo heti parikymppisenä täysin perillä siitä mitä haluavat tehdä koko loppuelämänsä. Mulle ei nimittäin todellakaan käynyt niin.
Näitä postauksia kahlatessa pistää kyllä harmittamaan kuinka vähän blogeissa nykyään on mitään aivan perusjuttuja tai ihan extempore-kuvamatskua. Usein kun kaikki on kovin harkittuja ja hienoja editoituja kuvia, ennen taas juuri jostain räjähtäneestä puurosta (kuten yhdessä äsken selaamassani vanhassa postauksessa) ja muuta todellista elämää. Ei sitä itsekään tulisi enää todellakaan napsaistua kuvaa siitä räjähtäneestä mikropuurosta, koska ei kukaan muukaan tekisi niin ”koska ei ketään kiinnosta”. Ihmisiä kiinnostaa nykyään lähinnä ne hienot harmooniset ruusukimput marmoripöydällä, tiedättekö? 😀 Pitäisi olla radikaali ja alkaa napsimaan vanhaan tapaan kuvia kaikesta ja bloggailla taas höpöhöpöjuttuja.
Tähän loppuun vielä elävä legenda, eli pihviperjantai!! ;D
Ps. Sen postauksen otsikkokin oli räjähtänyt puuro 😀

6 vastausta artikkeliin “Throwback-sunnuntain satoa”

  1. Mä oon täysin vastaan tuollaista kiillotettua ja kiiltokuvamaista somekuvaa. En itse tykkää lainkaan sellaisista blogeista ja on ikävää, että oikeastaan kaikki suuntaavaat enemmän tai vähemmän siihen suuntaan.
    Sun blogista välittyy tietynlainen aitous niin tekstissä kuin kuvajulkaisuissakin. Vaikka kuvat laadukkaita onkin, mutta ei oo raapaistu vain pelkkää pintaa. Jatka samaan malliin ja lisää joskus räjähtänyt puurokin vaikka mukaan 😉

  2. Pakko kommentoida että nää tbt on hauskoja näin vanhan lukijan silmin. Ja haha mulla oli muuten nuo samat cheap mondayn farkut. Ja sama tukkahaave 😀 ja allekirjoitan täysin tuon blogimaailman muuttumisen. Suurin osa blogeista, joita olen pitkään seurannut, on nykyään samaa massahöttöä – ammattitason (tylsiä) valokuvia, lainavaatteita joita ei käytetä kuin kuvissa, samat yhteistyöpostaukset joka blogissa ja täydellisyyden tavoittelu ylipäätään sisällön luomisen suhteen. Tästä syystä niin moni blogi on jäänyt pois listoiltani. Ja samasta syystä tykkään sun blogistasi tosi paljon, se on todella aito ja omanlaisensa – onneksi on vielä sun kaltaisiakin bloggaajia! 🙂

    1. Haha, ollaan ihan samiksia! 😀 Ja tosi mukava kuulla! Mäkin mielelläni lukisin blogeja joissa olisi enemmän niitä tavallisia arkijuttuja vanhan maailman tyyliin, mutta harvemmin niitä enää löytyy :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.