Balmuirin Kid mohair syksyksi

Juuri kun tuli höpistyä oikein olan takaa pihistelystä niin muistui mieleen eräs hankinta, joka pitäisi tehdä syksylle. Nimittäin Balmuirin Kid mohair-kaulaliina! Tuo samainen huivi piti itseasiassa hankkia jo viime talveksi, mutta haluamani sävy oli pitkään loppu varastosta joten siirsin koko homman seuraavaan syksyyn. Olen käynyt myös Stockalla paikanpäällä ihastelemassa tuota ihanan pehmoista pörröhuivia, joten pakkohan se on hommata lämmikkeeksi tälle syksylle! Olen juuri myymässä pois toista Acnen Canada-huiviani, joten tuo uusi huivi tulisi oikein kivasti hyllyyn sen tilalle 😉
Itselläni ei ole vielä omakohtaista kokemusta Balmuirin huiveista, mutta olen kuullut niistä pelkkää hyvää. Itseasiassa yrityshän on lisäksi suomalainen, joten oikein mielellään pistää rahansa merkkiin myös sen tähden. Olin vielä jokin aika sitten melko varma, että pistäisin tilaukseen vaalean beigen värin tuosta Kid mohairista, mutta enää en olekaan niin varma. Vaaleanharmaa nimittäin pisti nyt myös silmään. Ennestään omistan Acnen Canadan harmaana, joten sitä ajatellen juurikin joku beigen tai ruskean sävy voisi tulla kyseeseen. Mustan kashmirhuivin nimittäin omistan myös, joten sillekään perusvärille ei tarvetta ole.

Jokatapauksessa siis olisi hakusessa joku tuommoinen melko luonnollinen sävy. En vain osaa päättää mikä näistä on kaikkein kivoin 🙂 Voipi olla että kallistun noihin kolmeen ensimmäiseen ja heivaan harmaan pois pelistä!
Huomasin, että Stockmannin verkkokaupan valikoimista löytyy myös tätä Kid mohairia. Lisäksi uutiskirjeen tilaajat saavat yli 50euron tilauksista -10% alen. Huivi löytyy Stockalta useissa väreissä täältä!

Muut Balmuirin huivit taas täältä!

Onko teillä kokemusta Balmuirin huiveista? Suositteletteko? Kuulen mielelläni kokemuksia 🙂
Postaus sisältää kaupallisen linkin.

6 vastausta artikkeliin “Balmuirin Kid mohair syksyksi”

  1. Voin kehua huivia, mutta samalla kertoa että se on to-del-la lämmin – jopa tukahduttavan kuuma jos ei ole reilusti miinusasteita. Itse käytän sitä ennemmin -20 pakkasilla kuin syyskeleissä 🙂 Huivi on todella muhkea ja paksu joten sopii parhaiten kylmimpiin talvipäiviin. Jos etsii huivia syyskäyttöön niin kannattaa hankkia joku Balmuirin kevyemmistä huiveista (esim. Milan menee niin syksyllä kuin keväälläkin) Myös Highland on hyvä vaihtoehto syys/talvihuiviksi. Sopivia malleja riittää 🙂

    1. Hei kiitos, hyvä tietää tuo lämpöseikka! Olen tuota Milania joskus aikaisemmin itseasiassa myös miettinyt, pakko ehkä käydä taas Stockalla hiplailemassa näitä ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.