Syysvaatetta kaappiin lisäalennuksen kera

Halusin vinkata teille, että Zalandolla on ensi viikon keskiviikkoon saakka käynnissä lisäale-kamppis, joka antaa kaikista ale-tuotteista vielä lisäksi -25% extra-alennuksen. Hyvä mahis siis hamstrata vaatekaappiin syksyksi lämpimiä neuleita, collegeita ja urheiluvaatteita. Koodin tuohon lisäaleen löydät postauksen lopusta! Ja tässäpä omia vinkkejäni alelöytöihin 🙂

1. Musta college Even& odd täältä 2. Harmaa college Even&odd täältä 3. Roosa neulepaita ONLY täältä 4. Hapsuhelmainen paita Repeat täältä 5. Ruosteenpunainen neuletakki Kaffe täältä 6. Musta neuletakki mint&berry täältä 7. Kuviollinen neuletakki Twintip täältä 8. Pitkä neuletakki Even&odd täältä

Huomasin alen puolella myös kivasti erilaisia viittoja! Itselläni on jo vuosikaudet ollut töissä työtuolilla varsinkin talvisin viitta lämmittämässä. Tuohan on hyvä lämmike alkusyksyn iltoihin tai kevyeksi takin korvikkeeksi, talvella sitten muuten vaan esimerkiksi kylmään toimistoon 🙂 Nuohan on muutenkin todella ajattomia, joten hyvä idea ostaa juurikin aleista ja nyt vielä super-edullisesti!
1. Harmaa viitta New Look täältä 2. Harmaa-musta viitta ONLY täältä 3. Ruudullinen viitta ONLY täältä 4. Musta viitta Miss Selfridge täältä 5. Musta viitta Topshop täältä

Syksyn treeneihin löytyi myös vaikka mitä kivaa alehinnoin..

1. Kevytuntuvatakki Vaude täältä 2. Urheiluliivit Nike täältä 3. Treenitoppi Nike täältä 4. Juoksulenkkarit Nike täältä 5. Kevyt urheilutakki Nike täältä 6. Treenitrikoot Nike täältä 7. Treenitrikoot Nike täältä 8. Treenikengät salille täältä
Koko alevalikoiman löydät täältä!
-25% lisäalennus toimii kassalla koodilla EKSTRA25F vähintään 100e tilauksista ja on voimassa aina 7.9 saakka. 

Ehdot: Etu on voimassa 30.8.–7.9.2016 | Tilauksen vähimmäisarvo 25 %:n alennuksella on 100,00 €, ei sisällä pikatoimituksen kuluja | Syötä etukoodi tilausvahvistussivulla ennen tilauksen lähettämistä | Ei koske lahjakortteja eikä Zalando Loungen tuotteita | Yksittäiset tuotteet tai merkit voivat olla poissuljettuja | Etua ei voi vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin. | Koskee vain aletuotteita.

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.