Throwback sunday ja paluu vuoteen 2012

Tällä kertaa tuli throwback-sunnuntain kunniaksi uppouduttua vuoteen 2012. Oldies are goldies ja sitä rataa, näitä on niin hauska kaivella 😀 Voisin joku viikko penkoa piilotettuja postauksia esimerkiksi vuodelta 2009, sieltä saattaisi löytyä semmoisia nolouspläjäyksiä! Jos käy joskus aika äärimmäisen tylsäksi niin täytyy alkaa lukea omaa blogiaan alusta saakka hahah.

Tässä oltiin jo tavattu Tommin kanssa ja elettiin suunnillen jotain joulukuuta 2012. Kuva on Aussie Clubin vessasta 😀 En tosin kyllä muista mitä oltiin juhlistamassa, ei kai mitään erikoista siis..

Alkutalvesta 2012 höpöttelin jotain myös työpukeutumisesta! Voi jösses kun tuntuisi oudolta panostaa töihin noin tiptop! 😀 Olihan se toisaalta ihan kiva tunne itselläänkin kun tiesi aina olevansa suht siistin näköinen, eikä missään kulahtaneessa neuleessa, legginseissä ja tukka takussa.. 😀

Tosi outo juttu, nimittäin en ole enää aikoihin pitänyt baltsuja! Siis aikalailla vuoteen oikeastaan kertaakaan, nykyään tulee aina laitettua jalkaan lenkkarit tai tennarit. Ja kun jotain siistimpää etsii niin Tomsit. Jotka siis nekin voisi aikalailla verrastaa kyllä tennareiksi.

Tää on kyllä mun lempparityylejä ever! Mulla on edelleen tuo Zaran villakannkainen biker, tosin se ei ehkä enää ole ihan niin kiva kun tuolloin vuosia sitten. Näissä kuvissa on muutenkin tosi ihana tukka!

Joskus vuosia sitten eli siis tässä tapauksessa 2012 oli jossain vaiheessa tapana muokkailla instakuviin kaikkia ihme efektejä. Ja (entisenä) kellohulluna tämä kuva on varmaan edelleen yksi lemppareista. Triwan kellot oli aivan lemppareita, varsinkin nuo värikkäät! Itseasiassa olen välillä vieläkin katsonut netistä jotai Triwan kelloja, mutta en kuitenkaan sitten ostanut.

Tää oli mun perinteinen aamudataus! Kahveineen ja kasvoseerumeineen. Ikävä kyllä noita aamuja.. Heräsin aina ihan superaikaisin, join ihan megapaljon lattea ja tein samalla aamuisin blogia ennen töitä 🙂 Tämä kuva tosin on pakosti vuodelta 2011 kun on vielä vanha pc.

Kesäkuussa 2012 tuli vastailtua teidän kysymyksiin..

Mikä on sun lempivaatekauppa ja kenen julkkisen muoti puree täl hetkel parhaiten? 🙂 
Oon tosi huono seuraamaan julkkismuotia! Noloa myöntää, mutten edes
tiedä yhtään sivustoa, joista julkkisten tyyliasioita voisi seurata,
joten en oikein osaa vastata. Lähiaikoina on tullut ostettua melkein
kaikki vaatteet Zarasta, joten vastaan sen. Nellystä tykkään myös
tilailla, kun löytyy monia merkkejä saman katon alta, oon nimittäin
maailman laiskin kiertelemään kaupungilla.

Jos saisit asua vain yhdessä paikassa maailmassa, mikä se olisi? 
Tällä hetkellä joko paratiisisaarella Tyynellämerellä tai jossain suurkaupungissa, esimerkiksi Sydney, Los Angeles yms..

Kielitaitosi? 
Suomi, Ruotsi, Englanti ja Espanjan, sekä Saksan alkeet.

Haaveammattisi lapsena?
Lentoemäntä ja muotisuunnittelija

Olitko hyvä koulussa? 
Joo olin, vaikka vihasin läksyjen tekemistä koko peruskoulun ajan! En
tehnyt matikan läksyjä kovin montaa kertaa koko sen yhdeksän vuoden
aikana, aivan pakko myöntää 😀 Olin ihan kamala läksy-lintsari !!
Lukiossa en kyllä sen enempää myöskään. Kai se tieto jäi päähän sitten
muuta kautta oppimalla.

 Mitä inhoat maailmassa kaikkein eniten? 
No vaikka sitten tiskausta. 

Lempiväri?
Turkoosi! Mutta käyttötavaroissa sun muussa hömpässä yleensä pinkki 😀
Millaista musaa kuuntelet?
Rap, house, 80-luvun (Neneh Cherry, Madonna yms..).. Eniten räppiä ja housea tällä hetkellä
onko tämä blogi sinulle tärkeä? 
On! Tuskin muuten jaksaisin tänne neljättä vuotta putkeen kirjoitella lähes päivittäin ☺
voisitko ikinä tehdä blogilla töitä tai et tekisit työkseks tätä blogia? 
Blogiin menee niin paljon aikaa, että tämä kyllä menee jo ihan senkin
vuoksi jo työstä, mutta mun ammatilliset kiinnostukset eivät kuitenkaan
ole täällä blogimaailmassa. Katson asioita pitkällä tähtäimellä, enkä
halua nähdä tekeväni työkseni kokopäiväisesti tänä päivänä jotain, joka
ei anna mulle sellaista työkokemusta, jota arvostettaisiin
tulevaisuudessa niissä töissä joita todella haluan tehdä. Toisinsanoen
en näe itseäni bloggaamassa 20vuoden päästä, joten elämässä on oltava
varasuunnitelmia! Jos jäisin valmistumisen jälkeen päätoimiseksi
bloggaajaksi sanotaan nyt vaikka kahdeksi vuodeksi, niin tuskin enää
kovin helposti pääsisin käsiksi koulutustani vastaaviin hommiin sen
jälkeen. Tietysti sitten ehkä toisenlaisiin töihin verkkomarkkinoinnin
yms pariin.. Mutta täytyy takoa kun rauta on kuuma! 🙂

Ehkäpä jos olisi tuolloin tehnyt uravalinnat eri tavalla, olisi varmasti tällä hetkellä vähän eri alalla kun nyt. En tietysti missään nimessä kadu mitään, pidän kyllä nykyisestä työstäni, mutten silti koe että olen vielä tähänkään päivään mennessä tehnyt mitään työtä josta tulisi jokaisena päivänä semmoinen fiilis, että onpas maailman upein juttu päästä tekemään tätä työtä arjen jokaisena päivänä! Blogista tosin useammin tulee semmoinen fiilis. Toisaalta, en nyt tiedä voisiko omien kuulumisten ja ajatusten höpöttelyä mieltää aivan oikeaksi työksi. Siinä pitäisi olla ainakin puolet sisällöstä jotain muutakin 🙂 Ja kai täällä välillä tietty sitä muutakin sisältöä on! Mutta joo, ”ihan kivalla” ja intohimolla on kuitenkin vissi ero. Vaikka leipätyö onkin ihan kivaa ja on siihen tyytyväinen, ei se kuitenkaan mitään elämän eliksiiriä ole. Tosin en tiedä tottuuko kaikkeen työhön sitten ajan mittaan? Olisihan se kuitenkin reilua, että jokainen löytäisi jossain vaiheessa sen jutun josta nauttii jokaisena päivänä oikeasti täysin siemauksin, eikä tyytyisi siihen ihan kivaan?

Tulihan tuossa vuosien takaisessa vastauksessa ajateltua vaikka nyt finanssialastakin aivan eri tyyliin vielä jossain nuoruuden haavemaailmassa kun ajatteli että palkka on huippu ja pääsee höpöttelemään asiakkaiden kanssa kivoja näiden sijoituksista ilman stressin häivää 😀 En usko, että tämä on kytköksissä mihinkään tiettyyn työtehtävään vaan yleisesti rahoitusalaan. Ala on kuitenkin aikalailla kylmää bisnestä ja harvaan työtehtävään on mahdollista kehittää mitään varsinaista tunnesidettä sillä tavoin. Varsinkin jos vertaa johonkin yrittäjähenkisempään hommaan. Riippuu tietysti ihmisestäkin!

Ja itseasiassa!! En enää edes vihaa tiskaamista eniten koko maailmassa. Se oli kyllä vahvaa vihaa se jos kerta vihaa jotain noin paljon 😀

Oltiin jossain Guessin bileissä Circuksessa. Party partyyy 😀 Superkivat hiukset muuten.

Kesätyyliä! 😀
Semmoisia jutskia tällä kertaa!
Kivaa sunnuntaita 🙂

4 vastausta artikkeliin “Throwback sunday ja paluu vuoteen 2012”

  1. Nää throwback-postaukset on todella hauskoja ja musta on muutenkin todella hyvä et oot pitäny tän blogin tällaisena rentona. Tosi moni blogi on muuttunut viime aikoina tosi "ammattimaiseks" ja kuvat on kuin muotilehdestä. Ja tuntuu että näissä blogeissa kiertää samat jutut joka blogissa. Mut sun blogia on ollu kiva lukee jo monta vuotta ja vaikka mulla ei lapsia ookkaan, oon silti mielenkiinnolla lukenu sun postaukset! Jatka ehottomasti tällä sun tyylillä kirjottamista 🙂

    1. Niin! 😀 kyllä täällä saa eri tavalla myös semmoista arkista vuorovaikutusta lukijoiden kanssa kun ei ole liian sliipattuja postauksia vaan niitä perusjuttuja 🙂 Tosi ihana kuulla ettei ole tarvinnut rullata ohi postauksia vaikkei lapsia löydykään! 😀 ihanaa syksyn alkua <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.