Aamiaistreffit ja puhelinpohdintaa

Eilinen oli (taas vaihteeksi) kiiruspäivä, enkä oikein kunnolla ehtinyt istahtaa alas blogin ääreen. Käytiin myös pojan kanssa 3kk neuvolassa rokotuksissa, joten loppupäivä meni ajoittain melko itkuisissa merkeissä ja viime yö nukuttiin ihan superlevottomasti, varmaan syynä juuri nuo rokotteet. Muuten kaikki oli neuvolassa tosi hyvin, eikä rokotuksetkaan kovin pitkään harmittaneet.

Kävimme keskiviikkona Jutan kanssa aamiaistreffien muodossa tutustumassa Meilahden Cumuluksessa uudistuneeseen Cumuluksen aamiaiseen. Oli tosi outoa lähteä babyn kanssa liikenteeseen ihan aamutuimaan kun usein lähdetään kotoa vasta aamupäivällä. Huhheijaa, ei ole kyllä yhtään ikävä noita aamuruuhkia tuolla julkisilla liikkuessa 😀 Poika on viime viikkoina alkanut enemmän kiinnostumaan kaikesta ympärilläolevasta ja sen myötä myös alkanut viihtyä paremmin vaunuissa ympäriinsä reissaillessa. Vaunuista kun näkee ylös kaikkea mielenkiintoista ja uutta! Myös 3kk iän ylityttyä ovat pahimmat ajoittaiset vatsakivutkin kadonneet, joka siis meillä tarkoittaa huomattavasti vähemmän itkua. Nyt onkin ollut kiva reissailla pienen kanssa paikkoihin kun on ollut ihan eri tavalla pidempään hyväntuulinenkin 🙂 Tätä ennen kun välillä pelkäsi niitä julkisia raivokohtauksia ja yleensä vauva muutenkin nukkui vaunuissa pääosan ajasta esimerkiksi kaupungilla reissatessa. Nykyään ollaan ihan tyytyväistä poikaa hereilläkin!

Mulla on taas vaihteeksi ollut joku järkky turvotus päällä ja kauhistuin taas vaihteeksi noita omia kuvia katsoessa 😀 En jaksa ymmärtää mikä ihme taipumus mulla on noiden nesteiden kertymiseen! Heti kun nukkui yhden yön huonosti, niin oli taas superpöhöttynyt.. Ehkä viimeistään ensi vuonna on oma keho ja naama taas takaisin, eikä näytä pöhöttyneeltä puliakalta 😀

Pakko kyllä kehua tuota Cumulus Bistron aamupalaa! Olen joskus yöpynyt Cumuluksessa enkä kyllä ole ollut aivan niin vakuuttunut, että noista visiiteistä olisi jäänyt mitään erityistä mieleen. Yleensä kun muistan aina juuri hyvät hotelliaamiaiset, esimerkiksi Scandiceissa on superhyvät. Mutta niin oli tuo Cumuluskin. Lämmintä leipää, hyviä lämmitettyjä piirakoita, smoothieta, jugua ja froyo-baarikin! Toki siis perusjuttuja, mutta sisältö oli oikeasti laadukas enkä edes ottanut läheskään kaikkea tarjolla olevaa kun ei olisi jaksanut syödä. Täytyypi tutkailla saisiko tuolta ostettua aamiaisen myös ei-yöpyvä, voisi joskus nimittäin taas mennä 🙂
Puhelinongelmat tosiaan jatkuvat edelleen! Sen jälkeen kun tiistaina kerroin mun puhelimen hajoamisesta, sain säädön jälkeen palautettua tehdasasetukset ja kuukauden takaisen varmuuskopion. Siinäpä menivät kaikki vauvavideot- ja kuvat melkein koko elokuulta, en kestä! Olin kuvaillut pojasta vaikka mitä höpöttelyvideoita joita aina katselin itsekseni, nuo kun ovat semmoisia juttuja joita ei rahalla saa korvattua. Onneksi  nyt sentään kuvat sun muut katosivat vain kuukauden ajalta. Kuvien lisäksi kaikki sovellukset ovat kadonneet puhelimesta, samoin kun iTunesin musiikki. Tuo iPhone on ollut jo pitkään niin sekaisin, etten enää edes jaksanut yrittää säätää sen kanssa! Pelkään mitä seuraavaksi tapahtuu. Nyt tuon tiistain jälkeen lopetti se yläkulman restart-nappi (en nyt muista sen nimeä) toimintansa enkä esimerkiksi saa puhelinta lukkoon. En tiedä saisinko sitä edes sammumaan 😀
Uusi puhelin siis tosiaan olisi ajankohtainen ja testattuani kuvailla Jutan Huaweilla tällä viikolla, aloin tosissani harkita sen hankkimista! Mainitsinkin asiasta eilen Instan puolella ja olin aivan hämmästynyt kuinka moni oikeasti liputtaa Huawein nimeen!! Ehdottomasti tällä hetkellä varteenotettava vaihtoehto uudeksi puhelimeksi. Varsinkin juuri Huawein kamerat ovat saaneet kehuja. Toisaalta kyllä varmaan mikä tahansa kamera on parempi kun tuon 3,5v vanhan iPhonen. Eniten ehkä jännittäisi eri käyttöjärjestelmään siirtyminen ja se ettei puhelin enää olisikaan Apple-yhteensopiva läppärin ja ipadin kanssa..

Tässä siis Huaweilla napsittua. Tosin kyllä Picasa tietysti jotenkin mössäsi tätä kuvanlaatua, ei voi mitään 🙂

Toisaalta tekisi mieli nyt sitten odottaa sitä uutta iPhonea, mutta vähän tylsää kyllä ettei siinä seiskassa ilmeisesti mitään kovin maailmaa mullistavaa ole. Ja en tiedä toimiiko tuo puhelimeni edes siihen saakka kunnes se tulee. Akkukin alkaa olla jo huono vaikka vuosi sitten sen uusin. Mihinkään huoltoon tuota tuskin edes kannattaa kuskata kun kustannus akun vaihdon kanssa olisi varmaan jo enemmän kun 3,5v vanhan puhelimen arvo..
Saa nähdä nyt mihin päädyn! Ennätyskauan kyllä menty samalla puhelimella! 😀
Kivaa perjantaita!

12 vastausta artikkeliin “Aamiaistreffit ja puhelinpohdintaa”

 1. Hei, oletteko käyttäneet noihin masuvaivoihin mitään tippoja, relaa tai cuplatonia? Itse juuri pähkäilen vajaa 3-viikkoisen kanssa toimiskohan mikään noihin kivistyksiin :/

  1. Itseasiassa Cuplatonia käytettiin, mutten nyt oikein osaa sanoa oliko siitä apua.. Yleensä meillä meni ne vatsakivut aika semmosissa sykleissä, että jonain viikkona oli parina päivänä enemmän ja sitten meni ohi. Kun sitä Cuplatonia piti antaa ihan joka ruokailun yhteydessä niin oli melkoinen homma 😀 Mut just noihin aikoihin vajaan kuukauden ikäisenä meilläkin oli pahoja ne vatsavaivat kun suolisto lähtee toimimaan :/ Ootko jo antanut d-vitskutipat? Meille Relan d-tipoista nimittäin just tolloin myös paheni selvästi ne väänteet.

  2. Vyöhyketerapia, muistan ku iteki googlasin pojan masuvaivois kaikenlaista mut se autto. Meillä piti käydä 7 krt. Jollai auttaa jo 1. Tiedän et on kamalaa, joskus helpottaa.t. 1veen äiti

 2. Mä ostin viikko sitten tän Honor 8! Tosi helppo tätäkin käyttää ja oon tykännyt kovasti just kamerasta ja akkukin tuntuu kestävän loputtomiin (ainakin iphone 5s verrattuna)! Ainut mikä mua ärsyttää on noi rumat emojit 😀 whatsapissa ne näkyy samanlaisina kun iphonessakin mut muualla ne on sellasia outoja löllyköitä enkä edes tiiä mitä esittävät 😀

  1. Hei olenkin miettinyt kun välillä näkee joillain esim snäpissä tai jossain eri hymiöitä, että mitä ne on 😀 Jotenkin en ole hoksannut että eri puhelimissa tosiaan voi olla erilaisia 😀 Nyt on kyllä tullut ihan superpaljon hehkutusta Huaweista, käy ihan jännäks tää puhelimen valinta ;D

 3. Oij ihana kuva toi jossa poika hieroo silmiään sun sylissä 🙂

 4. Nikke osti mulle keväällä valmistujaislahjaksi LG:n Nexus 5X-puhelimen, kun valittelin, etten mun silloisella Samsungilla saisi marrasvauvastamme hyviä kuvia. Mä oikeasti RAKASTAN tuota mun uutta puhelinta! Ihan superhyvä kamera ja tosi helppokäyttöinen. Suosittelen tutustumaan siihenkin! 🙂

 5. Mun mielestä sä näytät todella kauniilta! Varsinainen hot mama 😉

  Oon itsekin helposti taipuvainen tuohon pöhön saamiseen, vaikka hoikka olenkin. Siitä ei siis kannata ottaa stressiä.. vaikka se ikävä vaiva onkin. Eilisen herkkupäivä, liian vähäiset yöunet, stressi ja huono vedenjuonti näkyy. Mut onneks meikillä saa melko hyvin piilotettua sen ainakin naamasta. Farkut sit ne "vaan" kiristää vyötäröltä, hah.

  1. Hahah! No kiitos 😀 En ymmärrä mikä siihen pöhöön vaikuttaa, ennen en ollut ikinä turvoksissa :/ Ja vielä kun juo päivittän litratolkulla vettä eikä mikään auta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.