Yves Rocher -30%

Tällä viikolla on Yves Rocherilla käynnissä tarjouskamppis ja luvassa siis hurjaa alennusta ostoskorin summasta. Ilmojen kylmetessä on hyvä sauma hamstrata kylppärin kaappiin syksyksi esimerkiksi ravitsevia ihonhoitotuotteita tai esimerkiksi uusi kynsilakka piristämään syyspäiviä. Kokosinkin alle omia tärppejäni YR-tuotteista, postauksen lopussa myös -30% alekoodi! 🙂

1. Erittäin kuivaa ihoa pehmentävä vartalovoide täältä 2. Ihoa kaunistava ja pehmentävä kuivaöljy täältä 3. Macamadiaöljyä sisältävä huulivoide. Tuotteeseen käytetyt macadamiapähkinät ovat kestävästi viljeltyä ja YR sijoittaa osan tuotteen myyntituotoista viljelmillä työskentelevien naisten toiveiden mukaisesti, jotta paikallisilla asukkailla olisi mahdollisuus juomakelpoiseen vesijohtoveteen. Huulirasvan hinta on 1,90e ja löytyy täältä 4. Ylellinen ja ravitseva suihkuöljy täältä 5. Hellävaraisesti kuoriva sitruuna-basilika suihkusgeeli täältä 6. Utuisen persikan sävyinen kynsilakka (ihana sävy!!) täältä 7. Kosteuttava huulikiiltokynä täältä

Koodi FALL30 antaa -30% alennuksen ostoskorin sisällöstä ja on voimassa aina 18.9 saakka, eli koko tämän viikon 🙂

Yves Rocherille pääset tästä!
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä. 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.