Tekstiilihankintoja uuten kotiin + alekoodi

Noniin! Pikkuhiljaa pitäisi nimittäin kaikkien remppajuttujen ohella alkaa suunnittelemaan, että mitä kaikkea kodinjuttua uuteen asuntoon pitäisi ostaa. Huonekalujen osalta päästään todennäköisesti melko helpolla kun ostoslistalla on suurista hankinnoista enintään uusi sohva, sitten ehkä jotain pientä lipastoa, sivupöytää, ehkä matto sun muuta.. Parempi ensin muuttaa näiden vanhojen kalusteiden kanssa ja sitten vasta alkaa mahdollisesti suunnittelemaan, että mitä sitä tarvitsee. Tarkoitus kun on pitää uusi kämppä mahdollisimman avarana ilman turhaa roinaa nurkissa tai muuten vaan täyteen ahdettua tavaranpaljoutta.

Juttuja, joita kuitenkin pitäisi ehkä hommata ovat tietyt kodintekstiilit, kuten pari pientä/keskisuurta mattoa, päiväpeitto, uudet jotkut ylelliset pussilakanat ja sen semmoista. En ole oikeastaan ikinä omistanut kunnon päiväpeittoa, joten nyt olisi ehdottomasti semmoisen vuoro! 😀 En malta odottaa, että päästään muuttamaan ja ehkä eniten olen täpinöissäni meidän tulevasta rempasta tai oikeastaan melko jännittynyt, että onko lopputulos oikeasti semmoinen kun toivotaan.

Uudesta kodista löytyy tosiaan epävirallinen yläkerta, eli lähes 20m2 kokoinen parvi. Eikä siis mikään semmoinen ahdas hökötys mikä mulla oli Alppilan asunnossa, vaan ihan kunnon parvi mihin mahtuu seisomaan. On varmaan sanomattakin selvää, että siitä tulee aikuisten kerros! En malta odottaa, että saan yli kahden vuoden tauon jälkeen jopa mun vaaterekin käyttöön! 😀 Tai ehkä jopa kaksi. Tässä parin vuoden aikana on nimittäin tullut todettua, että vaatekaapit eivät ole mun juttu. Paitsi ehkä housuille sun muille oikeasti viikattaville, mutta vaatekaapista on oikeasti äärimmäisen hankala löytää mitään!

Eksyin tosissaan taas sinne Elloksen kodin valikoimaan..

Jostain syystä mulla olisi kamala hinku saada tuommoinen sänkykatos! Kuvittelen jotenkin että tuon alla olisi jotenkin tosi turvallinen ja kotoisa nukkua. Pahoin pelkään, että tuo tuskin saa meillä miespuolista kannatusta, mutta saa nähdä. Myös ne pellavaiset petivaatteet haluan ehdottomasti hommata, en ole aikoihin ostanut kivoja lakanoita. Ja tietty myös se päiväpeitto. Noista jompikumpi voisi olla hyvä melko perus-päiväpeitto.

1. Tikattu päiväpeitto pellavakambriikkia täältä. Tämä olisi supertyylikäs, mutta silti yksinkertainen vaihtoehto. 2. Pussilakanasetti pestyä puuvillaperkaalia täältä. Näyttää niin mukaville!! 3. Päiväpeite vohvelikankaista puuvillaa täältä 4. Superihana sänkykatos täältä! 5. Pellavainen pussilakanasetti eri väreissä täältä


Ja taas olisi myös alekoodia Ellokselle tarjolla!

Koodi 345418 antaa -50% tervetuliaistarjouksen ja ilmaiset postikulut. Koskee uusia Elloksen asiakkaita ja on voimassa 30.9 saakka.

Koodi 345425 antaa -30% alennusta kalleimmasta tuotteista (myös merkit), voimassa 18.9 saakka.

Ellokselle pääset tästä!

Koodien ehdot:
 
 Tervetuliaistarjous! 50% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta +
säästät toimituskulut! Edut koskevat vain uutta asiakasta ja uutta
tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia
vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia,
tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa 30.9.2016 asti, ja ne voi
käyttää vain kerran. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20).
Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus,
käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin
tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin,
elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä
Ei alennusta -tuotteisiin.

 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta – koskee myös merkkituotteita
(poikkeuksena Odd Molly- merkki). Alennus koskee uutta tilausta Elloksen
valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä,
asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja.
Alennus on voimassa 18.9.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran.
Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää
muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin
tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin
eikä Design by -tuotteisiin. Ei koske Odd Molly- merkkiä.

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

2 vastausta artikkeliin “Tekstiilihankintoja uuten kotiin + alekoodi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.