Tehokasta kollageenibuustia iholle

Olen päivitellyt kesän aikana useaan otteeseen kuulumisia ihonhoidon saralta ja lähinnä sitä kuinka hyvässä kunnossa ihoni on viime aikoina ollut. Syitähän tähän on tietysti hyvien tuotteiden ja reippaan kosteutuksen lisäksi myös runsas vedenjuonti, monipuolinen ravinto ja myös pari juurikin iholle suunnattua lisäravinnetta. Nuo kesän Dui-hoidot ja öljyillä lotraaminen tuskin ovat myöskään olleet pahitteeksi iholle. Olen nyt kohta neljä kuukautta syönyt nimittäin ”kauneustabletteja” eli kahta eri kollageenivalmistetta ja pakko kyllä todeta ihon olevan oikeasti kimmoisampi ja jollain tapaa täyteläisempi kuin ennen! Mitäs nämä ihmekapselit nyt sitten mahtavat olla?

Kollageenihan on ihmisen kehosta luontaisesti löytyvä proteiini, joka toimii esimerkiksi ihon tukiaineena. Ikääntyessä kollageenin tuotanto kuitenkin vähenee, jonka myötä iho menettää heleyttä ja kimmoisuutta. Kollageenin tuotanto lähtee nimittäin laskemaan suunnilleen 25-vuoden iässä. Sitä on kuitenkin mahdollista pitää yllä myös sisäisesti nautittavilla tuotteilla ja näin ollen vaikuttaa luonnollisesti ihon nuorekkuuteen ilman mitään kiristystoimenpiteitä 😉

Tämän vajaan neljän kuukauden aikana on käytössä ollut kaksi eri valmistetta. Aloitin tuolla Vivania Beauty Collagenilla, joka sisältää ainoastaan kollageenia. Tämän loputtua otin käyttöön Skingain Professional-tabletit, jotka taas sisältävät kollageenin lisäksi myös monia muita iholle (ja itseasiassa myös hiuksille+kynsille) suotuisia vitamiineja ja hivenaineita. Skingainia olen aikaisemmin käyttänyt jauheena, jonka monet kokevat mieluisammaksi tavaksi käyttää, mutta itse taas koin nämä tabletit helpommaksi muistaa päivittäin!

Erona näillä kahdella on oikeastaan se, että Vivania-valmiste sisältää ainoastaan kollageenia ja päiväannoksena enemmän kun Skingain ja Skingain taas sitten myös lisäksi monipuolisemmin vitamiineja, jotka vaikuttavat muuhunkin kun ihoon. Esimerkiksi Skingainin sisältämä C-vitamiini edistää normaalia kollagenin muodostumista, biotiini, sinkki ja kupari taas ylläpitävät ihon normaalia kuntoa, sekä lisäksi vaikuttavat suotuisasti myös hiuksiin ja kynsiin. Oikein hyviä tuotteita siis kummatkin!

Mitä sitten olen huomannut tässä reilun kolmen kuukauden kollageenikuurin aikana? Sen lisäksi, että iho on tosiaan selkeästi ollut kimmoisampi ja täyteläisempi, olen huomannut jopa pienten juonteiden tasoittumista! Iho on jotenkin selvästi nuoremman näköinen kun aikaisemmin ja ehdottomasti kosteutetumpi kun ennen. Aikaisemmin olin jotenkin juuttunut siihen ajatukseen, että ihoni on ihan superkuiva, mutta enää se ei itseasiassa edes ole 😀 Iho on kyllä ollut ihan superhyvässä kunnossa lähikuukaudet ja varmasti siitä on muiden hoitorutiinien ohella myös näitä tabletteja kiittäminen.

Monet anti-age-tuotteethan mainostavat sisältävänsä kollageenia, useissa voiteissa itse kollageeni on kuitenkin niin suurimolekyylistä, että imeytyminen ihon kautta elimistön käyttöön on äärimmäisen pientä. Sisäisesti nautittavissa tuotteissa kollageeni on usein varsin pienimolekyylistä ja tehokkaasti imeytyvää tyyppiä, jonka elimistö saa helposti hyödynnettyä.

Näidenkin tuotteiden kohdalla vaaditaan toki kärsivällisyyttä, koska usein teho on havaittavissa aikaisintaan parin kuukauden-parin käytön jälkeen. Jos haluaisin megaboostin, söisin näitä kuurina yhdessä. Tuon Vivanian annostusta on mahdollista nostaa päivittäin jopa kymmeneen kapseliin. Kollageeni kun on ihmisen kehossa luontaisestikin muodostuva aine, eikä sitä ole mahdollista kovin helposti saada ”liikaa”. Jossain vaiheessa aion ehdottomasti testata tätä komboa kuurina ja katsoa miten käy!

Jos Skingain kiinnostaa, niin -20% alennuskoodi iines20 Dui Clinicin verkkokauppaan on voimassa vielä syyskuun loppuun asti, tuotetta nimittäin löytyy sieltä täältä ja juotavana jauheena täältä. Skingainit ovat tällä hetkellä tarjouksessa ja tuo alekoodi antaa alennuksen myös alennetuista tuotteista eli alennus on huima!

Alennuskoodihan muuten koskee myös Dui-hoitoja (ja ylinpäänsä kaikkea verkkokaupan puolella), joita voin todella lämpimästi suositella. Postaukseni Dui-kasvohoidosta löydät täältä. Alennuksen kasvohoidoista saat kertomalla varauksen yhteydeydessä olevasi blogini lukija! Yhteystiedot hoitolaan löytyvät tältä sivulta, käytössä on myös netti-ajanvaraus 🙂

Vivania Beauty Collagenia taas myy Hyvinvoinnin Tavaratalo, josta tuote löytyy myöskin tällä hetkellä tarjoushintaan täältä.

Ainakin omalla kohdallani hyvän ihon abc on runsas vedenjuonti, ihosta huolehtiminen laadukkailla tuotteilla, päivittäinen superkosteutus pääasiassa öljyillä ja tietysti nämä kapselit! 😉

 Tuotteet saatu blogin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.