Tuiki tavallinen viikonloppu

Eilen oli pilvisestä säästä huolimatta aivan loistopäivä! Useamman hulinayön jälkeen nukuttiin taas vaihteeksi kohtuullisen hyvät yöunet jonnekin melkein aamuneljään saakka ja aamulla kipitettiinkin sitten salille. Nuo aamutreenit on nykyään ihan meidän perinne, lenkille suunnataankin usein sitten puolenpäivän maissa. On jotenkin ihana saada heti aikaisin liikuntahommat hoidettua, niin jää aikaa sitten muille päivän askareille. Muutenkin aamu on mulla aina semmoista tehoaikaa kun on kaikkein energisin ja usein tulee kotihommatkin hääräiltyä pois jo heti aamukahvin jälkeen.

Kävin eilen jopa pitkästä aikaa saunomassa meidän lauantai-illan
saunavuorolla! On kyllä melkoista luksusta päästä välillä edes vajaaksi
tunniksi rauhoittumaan yksin jonnekin, en muista kyllä milloin olisin
viimeksi kunnolla saunonutkaan. Kasvonaamio vaikuttamaan ja löylyä
kiukaaseen! Kohtahan meillä tosin onkin sitten oma sauna, kiva juttu
ainakin talvipakkasia ajatellen 🙂

Kävin tänään heti aamutuimaan heittämässä vajaan 8km lenkin, joten nyt ollaankin sitten lepäilty. Kohta tosin voisi edes vähän katsoa peiliin kun lähdetään miehen kummitytön synttärikekkereille! Melkoisen hurja viikonloppu siis. Tämän päivän stressaavin tehtävä taitaakin olla päättää, että mitä sitä söisikään päivälliseksi ;D 
Ulkona on superkiva aurinkoinen sää (ainakin siis Helsingissä). Suosittelen kaikille lämpimästi reipasta lenkkiä auringossa, itseäni ainakin piristi hurjasti!

Kivaa sunnuntaita!

4 vastausta artikkeliin “Tuiki tavallinen viikonloppu”

  1. Tänään on ollut kyllä aivan ihana sää täälä Helsingissä. Kävin itsekin koiran kanssa reippailemassa pitkän lenkin merenrannassa. Saa taas puhtia uuteen viikkoon! Ihanaa sunnuntaita teillekin sinne ja tsemppiä tulevaan viikkoon. Sun postauksia taas odotellessa (piristää aina päivää, kun starttaan aamun) 🙂

  2. Kuulostaa ihanan rennolta sunnuntailta! 🙂 Meillä oli lauantaina tuparit. Viimeiset vieraat lähtivät about klo 4.30, joten sanomattakin selvää, että tämä mamma oli superväsynyt eilen! Nukuin päikkärit, luin dekkaria ja datailin. Siinä meni mun sunnuntaini.

    1. No huhhuh, mä olisin tossa tilanteessa ollut kyllä ihan raato jos olisin joutunut valvomaan aamuyöhön asti 😀 onneksi sulla kuitenkaan darra päässyt vaivaamaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.