Elokuun Livboxissa

Elokuussa tuli taas Livboxailtua ja ajattelinkin maanantain kunniaksi esitellä teille elokuun tuotteet, sekä omat lempparini kyseisestä boksista! Pidän ehdottomasti eniten bokseista, jotka painottuvat ihonhoitoon ja hiuksiin. Toisaalta värikosmetiikankin puolesta on välillä kiva kokeilla uusia juttuja boksin myötä, itse olen ainakin ennen näistä tulleita uutuuksia ollut jotenkin niin kertakaikkisen juurtunut niihin samoihin vanhoihin meikkeihin. 
Äärimmäisen harvoin tulee ostettua mitään uusia meikkejä, koska jostain syystä niiden käyttäminen loppuun asti kestää nykyään ikuisuuden 😀 Ja muutenkin, usein sitten ostankin niitä vanhoja tuttuja tuotteita. Lähiaikoina on kuitenkin tullut testailtua monia uusia villejä kortteja vaikkapa ripsiväreistä ja esimerkiksi se Essencen pienen budjetin ripsari olikin varsinainen yllättäjä! Siksi Livbox onkin mukava yllätys kun saa usein kokeilemaan uusia juttuja niiden vanhojen perinteisten vakkarituotteiden lisäksi.

Elokuun boksi sisälsi:

Lumenen Glow Reveal-pikakasvohoidon. Tästähän kirjoittelin jo aikaisemmin ja kyseessähän on minuutin pikahoito, joka kuorii, kirkastaa ja puhdistaa ihoa. Aivan mainio tuote kiireiselle tai muuten vaan laiskalle henkilölle.
Pepsodent White Now Glossy Chic-hammastahna. Tässä uutuustahnassa on vaniljainen maku ja antaa hampaille fluorihammastahnan pitkäaikaisen suojan. Melko perustahna mielestäni. Plussaa erilaisesta mausta!

Cutrin Repair ISM-hoitoaine. Suojaava ja korjaava hoitoaine tekee hiuksista pehmeät, kiiltävät ja helposti käsiteltävät. Hiuksesta tulee elastisempi, jolloin se ei katkea niin helposti. Tämä on ehdottomasti vaalennettujen hiusten pelastus! Omalla kohdallani ongelma on ehdottomasti suihkun jälkeinen takkutukka, johon on laitettava oikeasti PALJON hoitoainetta suihkussa tai selvittämisestä ei tule mitään. Ja takkutukan selvittäminen kun tietää takuuvarmasti katkenneita hiuksia.. Tällä hiukset ovat suihkun jälkeen ehdottomasti helpommin selvitettävissä.

Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid-mattahuuliväri. Runsaspigmenttinen ja nestemäinen koostumus takaa pysyvän lopputuloksen. Uudenlainen aplikaattori mukailee huulten muotoa täydellisen mattapigmentin annosteluun. Kosteuttaa tahmaamatta.
Neutrogena Visibly Clear Correct&Perfect Complexion Scrub-kuirintavoide. Uusi Correct&Perfect-sarja auttaa parantamaan ihon sävyä vähentämällä finnejä ja häivyttämällä vanhoja jälkiä sekä ihon pieniä virheitä. Täyteläinen kuorintavoide sisältää yhdistelmän salisyylihappoa ja hellävaraisesti kuorivia biohajoavia mikrorakeita. Puhdistaa ihon kuivattamatta ja poistaa kuollutta ihosolukkoa.
Cien vedenkestävä maskara, jolla ripsiä tuuheuttava vaikutus. Cien on Lidlin kosmetiikkasarjaa ja lupaa laatua pienellä hinnalla. Tuotetta on saatavana myös ei-vedenkestävänä. Tämän hinta on 3,99e!

Ahava Dead Sea Osmoter Concentrate-tehoseerumi. Ahavan ainutlaatuinen ja patentoitu innovaatio, joka tekee ihosta virkeän ja hehkeän näköisen. Tämä kyllä oikeasti saa kasvot oikein hehkumaan ja ihon todella kauniiksi. Ehdoton lempparijuttu tästä boksista!
Tältä Lidlin Cien-ripsiväriltä odotan valtavasti! Lidlin kosmetiikkavalikoimahan nimittäin joku aika taaksepäin uudistui ja mukaan tuli myös meikkejä. Ainakin aikaisemmin olen kuullut Cienin tuotteista vain pelkkää hyvää, varsinkin kun hinta näissä on varsin minimaalinen. Lidl nimenomaan lupaa pienellä hinnalla korkeaa laatua! Täytyy nyt edelleen odotella näistä ripsenpidennyksistä luopumista ja omien ripsien kasvamista. Olen nyt ihan kahden vaiheilla, että yritänkö saada ripsihuoltoa ennen reissua vai pärjäänkö ilman.. Voipi olla että katsastan taas omien ripsien tilannetta reissussa!

Omia lemppareitani tästä boksista oli ehdottomasti Lumenen pikanaamion lisäksi tuo Ahavan seerumi, sekä Cutrinin käsiteltyjen hiusten hoitoaine!! Odotan myös paljon tuolta Cienin ripsarilta. Kerron sitten raporttia täällä, ehkä jo Portugalin reissun jälkeen 🙂

Livbox saatu blogin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.