Loma lähenee!

Loppuviikosta suunnataan pariksi viikoksi Portugaliin. Reissu itseasiassa osui juuri oikeaan saumaan kun kelit ovat täällä kotosalla alkaneet viime viikon aikana selvästi viiletä. Ihan lähipäivinä täytyykin siis käydä kaivelemassa matkalaukkua varastosta ja aloittaa pakkailu! Kyseessähän on heinäkuun Biarritzin reissun jälkeen siis toinen reissu ulkomille vauvan kanssa. Ensimmäisestä matkasta ja yleisesti vauvan kanssa matkustamisesta, pakkailusta yms kirjoittelin tässä postauksessa
Erona ensimmäiseen reissuun on tietysti matkan keston lisäksi se, että suoran lennon sijaan lennämme tällä kertaa yhdellä valilaskulla, vuokraamme reissussa auton jolla liikumme ympäriinsä, eikä tuo kohdekaan nyt kyllä totisesti ole mikään varsinainen ruuhkainen turistikohde 😀 Onhan poika tietysti tässä parin kuukauden aikana ehtinyt hurjasti myös kasvaa ja alkanut huomioida ympäristöään, joten reissu menee varmasti pojankin osalta enemmän kaikkea tarkkaillen. Vaikkei nyt tietysti tule itse vielä tuosta reissusta mitään muistamaankaan.

Kohteena on siis samainen Balealin kylä, jossa lomailimme toukokuussa 2014 ystäväporukan kanssa. Rannat ovat Portugalissa kyllä ehdottoman kauniita! Itse odotan lomalta lähinnä aurinkoa, hyvää ruokaa ja lenkkejä. Sekä nyt tietysti ihan yleisesti myös kiireetöntä chillailua.

Joku nyt varmasti ihmettelee, että miksi joku suuntaa syyskuun lopulla pieneen kylään Portugalissa, jossa ei ole oikeastaan juurikaan mitään.. No syy siihen on tietysti surffi 😀 Ei tosin itselläni, mutta luppoaikaa tulee varmasti parin viikon aikana riittämään ja nimenomaan sitä lomailua sanan varsinaisessa merkityksessä. Toivottavasti säätkin suosivat meitä! Nuo pitkät ja autiot Portugalin rannat ovat kyllä aivan ehdottomia lenkkeilylle. Viimeksi lenkkeilin niin ahkerasti rantahiekalla, että sain pohkeisiin aivan ultimaalisen jumituksen päiväkausiksi, haha.

Näkymää makkarin ikkunasta viime reissullani. Meren kohinaan oli kyllä ihana iltaisin  nukahtaa.

Viimeksi vedin tuolla Kitkat-överit ja varsinkin niitä chunkyjä meni kyllä kohtuullisesti. Pitäisiköhän tehdä taas sama uudelleen 😀

Nyt onkin hauska tilanne kun on jo tätäkin seuraava reissu varattuna, talvella suuntaamme siis tosiaan sinne Seychelleille. Tässä välissä himottaisi kyllä kovasti joku aivan viikonolopun minireissu Köpikseen, Islantiin yms, minne ikinä nyt saisi lennettyä mielellään suoraan ja lyhyen aikaa. Saa tosin nähdä vähän meidän aikatauluja muuton ja remontin suhteen, että ehtiikö tässä nyt ylinpäänsä minnekään 🙂

Ihana tunne kun kerrankin meillä ei ole tälle viikolle läheskään niin paljoa ohjelmaa kun viime viikolle. Pääoperaatio taitaakin siis olla tuo pakkaus 😉

2 vastausta artikkeliin “Loma lähenee!”

  1. Oi, miten ihanaa! Mun eka ulkomaanreissuni oli about yksivuotiaana juurikin Portugaliin. Sain siellä myös elämäni toistaiseksi ainoan mustan silmän, kun tulin sängystä alas pää edellä… Hupsista! Lomakuvissa näytän aika kovikselta. 😀

    1. Ihanko totta? 😀 Teidän täytyy sitten aikanaan lähteä vauvelinkin kanssa sinne ja jatkaa perinnettä ekan reissun suhteen. Voin kuvitella sen mustan silmän ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.