-20% alennuskoodi Zalandolle!

Zalandolla on nyt viikonloppuna meneillään ihan huippukamppis! Nimittäin -20% alennus ostoksista, melkoinen huippualennus. Kovin usein ei nimittäin näin isoja alekoodeja ole jaossa normaalihintaisista tuotteista, joten kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Alehan kannattaa luonnollisesti hyödyntää suurempaan ostokseen tai esimerkiksi syksyn lenkkari-, nilkkuri-, tai laukkuhankintaan. Kokosinkin alle omia poimintojani.. Alennuskoodi löytyy postauksen lopusta!

1. Laukku Rebecca Minkoff täältä 2. Nilkkurit Sam Edelman täältä 3. Nike Air Huarache täältä 4. Beige bucket bag Ted Baker täältä 5. Musta shopper Rebecca Minkoff täältä 6. Nike Rally colleget täältä
Sam Edelmaniltahan ostin kesällä ne ihanat hapsusandaalit. Zalandolla löytyy merkiltä myös ihan superkivoja nilkkureita! Tuo Rebecca Minkoffin musta shopper on ollut ostoslistalla jo pitkään ja viimeistään loppuvuodessa voisin tuon ostaa, mustana tai ruskeana. Mahtuisi tosi kätsysti kaikki omat ja pojan tavarat. Nuo Niken collarit taas ovat oikeesti parhaimmat collarit ikinä ja itselläni on nuo sekä mustana, että harmaana! Noissa on kiva kun ovat melko tyköistuvat. Ja lisäksi tietty nuo Niken Huarachet, jotka ovat kenkien saralta kyllä ehdottomasti paras ostos hetkeen 🙂

Koodi CRAZYFI20 antaa -20% alennuksen koko valikoimasta viikonlopun ajan, eli tänään ja huomenna 24-25.9. Ostoksen minimisumma alelle on 150 euroa.

Shoppailemaan Zalandolle pääset tästä!

Postaus sisältöää kaupallisia linkkejä.

Yksi vastaus artikkeliin “-20% alennuskoodi Zalandolle!”

  1. Luin ensin tuon Sam Edelmanin Samuli Edelmanniksi. 😀 Ihania löytöjä, varsinkin nuo laukut! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.