Syksyinen huulimeikki yhdistettynä kevyen hehkuvaan meikkipohjaan

Viime vuosina olen oppinut enemmän hulluttelemaan huulimeikin kanssa. Ennen tuli pelailtua luomivärien ja rajausten kanssa enkä itseasiassa käyttänyt ikinä huulipunia, mutta nykyään onkin tilanne sitten täysin päinvastainen! Radikaalilla huulipunalla kun saa tosi pienellä vaivalla melkoisen muutoksen aikaan. Jokunen aika taaksepäin intouduinkin syksyisen aamun kunniaksi kaivelemaan kylppärin kaapeista kaikkien niiden korallisten kesäkiiltojen alta jemmasta syksyiset punat esiin. Tuo kuvien Lumenen True Passion-puna on yksi lemppareistani 🙂 Pysyvyys ja levittyminen on noissa aivan priimaa.

Yksi asia, joka kesän loppuessa kuitenkin pysyy AINA on auringon hehku meikissä. Aurinkopuuteri, heleyttäjät ja päivettävät voiteet ovat kyllä ihan vakiotavaraa. Kesäisin nyt on tietty kiva juttu kun varastoon saa hyvin täydennystä kun kaupan hyllyt notkuvat eri heleyttäjiä sun muita, talvella kun niitä löytää usein vaan jostain alennuslaarien pohjilta. Itse en nimittäin syty semmoiseen todella kalpean ihon ja tummien huulten yhdistelmään, toki sopii kyllä hienosti monelle, mutta itselleni en moista näkisi.

Tumman huulimeikin kanssa suosin itse yleensä muuten todella neutraalia meikkiä. Jos meikkaa huulten lisäksi myös silmiä liikaa, on yleisilme ainakin omaan silmääni melko too much. Helpolla siis pääsee kun tekee yksinkertaisen, heleän meikkipohjan ja panostaa siihen erikoisempaan huulimeikkiin.

Saa nähdä muuten raaskinko ikinä luopua noista ripsistä. En olisi kyllä voinut uskoa, että jonain päivänä sorrun ripsenpidennyksiin, mutta ovathan nämä nyt oikeasti tosi paljon elämää helpottavat. Tai siinä tapauksessa siis jos haluaa heti herätessään näyttää astetta paremmalta 😀 Tiettyjä rutiineja olen joutunut näiden myötä välttämään, kuten esimerkiksi kasvoöljyjen käyttöä koko kasvoille, koko naaman kastelua suihkun alla ja tyynyn/unimaskin/rievun käyttöä naamalla nukkuessa. 
Käytän siis normaalisti aina jotain kasvojen päällä nukkuessa! Jotenkin on ihana kaivautua jonnekkin suojaan, pelkästään jo jonkun topin pitäminen silmillä tuo semmoisen turvallisen uniolon, ehkä itselläni yleisin oli tehdä tyynyistä semmoinen hamppari, eli pään alla on tyyny ja sitten vielä päällä jolloin pää on siellä välissä 😀 Blokkaa hyvin ääniä ja valoja, on tavallaan semmoisessa omassa unimaailmassa siellä. Haha.

Tässäpä meikissä käytetyt tuotteet: 

ACO:n rusketusta antava päivävoide, jota en voisi enempää kehua! 
Tuo Lumenen ihon sävyn heleyttäjä, sama juttu kun ylempään 😀 
Guerlainin Terracotta Joli Teint -meikkivoide, joka on muuten superhyvä!! Tämä tuo myös kasvoille semmoista jännää auringon hehkua ja on meikkivoiteeksi tosi kevyt, mutta silti peittää pienet virheet. Itse käytän tätä usein myös (kuten esimerkiksi nyt) kevyenä peiteaineena kun ei ole mitään kovin suurta peitettävää, enkä niinkään koko kasvoihin. 
Guerlainin Terracotta-aurinkopuuteri, joka nyt vaan on paras aurinkopuuteri ever. Oikeasti. Harmikseni en nyt muista mikä sävy tästä on, mutta muistelisin että joku medium/brunettes. Tulos ei ole yhtään semmoinen hileblingbling tai oranssi, vaan nimenomaan oikeasti semmoinen luonnollisen rusketuksen sävyinen. Hyviä aurinkopuutereita saa kyllä halvemmallakin, mutta on tämä kyllä koko rahan väärti, varsinkin jos oikeasti haluaa panostaa siihen oikeaan ja luonnolliseen sävyyn 😉 
Huulissa sitten tuo Lumenen True Passion Lip color-puna sävyssä 2. Varjojen tanssi. (Saatu) On muuten viime vuoden sävy, joten en tiedä onko tätä vielä kauppojen hyllyssä, mutta toivottavasti! 

Odottelen täällä juuri erästä surffaria pois vedestä, jotta pääsisin itse aamureippailuille. Eipä voisi siis paremmin aamu lähteä käyntiin kun auringolla, kahvilla ja rantsulenkillä.
Kivaa maanantaita! 🙂

5 vastausta artikkeliin “Syksyinen huulimeikki yhdistettynä kevyen hehkuvaan meikkipohjaan”

  1. Anteeksi tyhmyyteni… Mutta mikä tuo aurinkovoide oikein on? Tai siis minkä tuotteen se korvaa?

    1. Ei aurinkopuuteri korvaa mitään tuotetta, se on tuommoinen ruskea puuteri millä voi korostaa kasvoja ja tuoda rusketusta kasvoille.

  2. Hyvältä näyttää! Itse olen vasta viime vuosina opetellut huulipunien käyttöä ja eri sävyillä sää kyllä muutosta aikaan. 🙂 Nyt syksyllä olen ihastunut violettiin taittuviin sävyihin.
    En varmaan voisi koskaan ottaa ripsienpidennyksiä, kun olen addiktoitunut unimaskiin, ilman sitä nukkumisesta ei tule mitään. 😀

    1. Niin saakin! Ne violetit ovat ehdottomasti kyllä syksyinen juttu. Ja unimaski onkin tosiaan kinkkisempi, tosin just yks päivä bongasin että niitäkin tehdään nykyään myös ripsenpidennyksille! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.